20-25
25-30
30-33
33-35
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence kişiye göre değişir mesela maddi durum u olan bir kişi 25 yaşında bile evlenir. olmayan bir kişi 35 de bile evlenmek istemeyebilir. Evlilik için hazır hissetmek, yaş faktöründen daha önemlidir. Birçok insan duygusal olarak olgunlaşmak, kendi hedeflerini belirlemek ve ilişkiyi sürdürebilmek için zaman ister.
Kariyer hedefleri ve eğitim yolculuğu, evlilik planlarını etkileyebilir. Bazı insanlar kariyerlerini ve eğitimlerini tamamladıktan sonra evlenmeyi tercih edebilirler.
Kişisel hedefler, değerler ve yaşam amaçları, evlilik kararı üzerinde etkili olabilir. Bu faktörler bireyin evlilik için hangi yaş aralığını uygun gördüğünü belirleyebilir.
Teşekkür ederim abla :)
İslamiyete gore bakarsakb zinaya yaklasmamak adına küçük yaşlarda--18 den sonra
Ülke ekonomisini dusunuce okul bitirme eline mesleğini almış olmak gerekiyor - 30 dan sora
Psikolojik olarak bakıldığında evliliğin sorumluluğunu alabilmesine cocuk büyütmesine topluma kazandırmasına gore bakılırsa 33 34 sonrasi
Çağdaşlık altında rahat yaşam var zaten evlilik hayatı yaşanıyorsa yas siniri yok min 16 max 100
Min 18 olucakti
Psikolojik boyutuda var yani vayy be😲
@Fenerligenc34 bence en önemlilerinden mesleğini almış yaşını başını almış.. ama yuva kurmanın bağlılığın sadakatin aile olmanın öneminin farkında değil.
Benmi farkında değilim anlayamadım
@Fenerligenc34 peki
Son cümlende yazım yanlışi var sanki bana demişsin gibi yazmışsın onu diyorum ya peki nedir Allah aşkına
@Fenerligenc34 psikolojik boyutuda var yani vay be
Demissiniz ya ona istinaden evet var hatta en önemlisi demek istemiştim.
Ne kadar kibarsınız uslubunuzu hiç bozmadiniz mahçup oldum şimdi cidden🤔
@Fenerligenc34 neden bozayım ki bozacak bir şey yok insanız birbirimizi yanlış anlayabiliriz.
Ama bazen yanlışlarda telafi edilemiyor bu hayatta genel olarak
@Fenerligenc34 yanlış yapacaksakta telafi edilebilir olsun diyelim.. pişman olduktan sonra hatada ısrarcı olmadıktan sonra Allah affediyorum diyor.
Hatanın farkında olmakta yetmiyor bazen yakın zamanda yaşadım o yüzden söylüyorum
Siz psikolog falanmisiniZ?
@Fenerligenc34 tekrarı olmasin diyelim
Tabiki ama soruma cevap verseniz birde öyle memnun olurum ki
@Fenerligenc34 degilim psikolg
Farketmedim kusura bakmayiniz
Rica ederim asıl siz kusura bakmayınız üslubumu bozduğum için
@Fenerligenc34 estağfurullah onemli degil insanız
Sizinle uzun uzun sohbet etmek isterdim açıkçası
@Fenerligenc34 yarin sitedeki son günüm
Ayrılma kararı aldım tanıştığıma memnun oldum
Tanışmadıkki daha kim olduğumu bile bilmiyorsun 😅
@Fenerligenc34 olsun muhabbet ettik sonucta
Bir ricam olucak
@Fenerligenc34 tabii ki yapabileceğim bir şey ise
Reddedersiniz kesin bence
T*k*p atin en azından kapatana kadar k*n*ş*lım
@Fenerligenc34 tesekkur ederim sagolun
Sizde beni Kırdıniz simdi
Cevap
8Cevap
Bence insan en mal olan 20li yaşlarında evlenmeli yoksa biraz zor evleniyor asdjdk
😂
23 28 araligi bence tam ideal ben pişmanım bu yaşları boş geçirdiğime
25 den sonra ki yaş dilimi. O sıra içerisinde kişisel gelişimini tamamladıysan evlenebilirsin
Bana sorarsan yaş değil de kendini ne zaman hazır hisedersen evliliğe o zaman uygun ve ideal
Bana göre şimdi tam zamanı
60)65
Harika işte aradığım cvp 🤣
30-35 iyi bence ya
22 den sonrası
30 ve sonrası
30 sonrası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar