Arkadaşlar eskiden sevgililerimize gönderdiğimiz MEKTUPLARMI yoksa cep telefonlarından atılan SMSlermi ?
Hangisi daha romantikti acaba ?
Hangisi daha romantikti acaba ?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bizim ortaokul ve lisenin başlarında telefonlar henüz bir taraflara sokulmayacak büyüklükte ve evlerdeydi. Haberleşme anlamında akıl almaz kolaylıklar sağlasa da "insan iletişimi" ne resmen tecavüz etti.. Bizim randevularımız vardı icabında bir hafta öncesinden falan saatte falan yerde.. sözleri tutmak daha mühimdi..kıymet verip bir insanı beklemek..Öyle yazıldığımız manita oldu mu aşk mektupları hazırlar çaktırmadan çantasına atardık..Hatta hatunun birinden ilk aşk mektubumu alınca sevinçten havaya uçmuştum.. gel gör ki garibim 5 sayfa ilan-ı aşk etmiş ama adını yazmayı unutmuş ben nereden bileyim kim olduğunu değil mi.. öyle hiç olmuştu.. ahh ahh..:)
mektuba hiç güvenemedim bu güne kadar. ya postacı şaşırırsa, başkasının eline geçer de vermezse falan hep bi tedirginlikle bakmışımdır. bugüne kadar da hiç göndermedim. güzel olabilirdi belki
mektubun yerini hiçbir şey tutamaz.yollayan kişinin kokusu vardır üstünde.hasret vardır.bi sıcaklığı vardır.düşünün sevgilinizden mail yoluyla mı çiçek almak isterseniz,yoksa çiçeği onun elinden almak mı?işte bu da öyle bir şey.
mektubun elektronik versiyonu olabilir e-mail gayet hoş olurdu aslında.
Cevap
7Cevap
hala eski mektuplarımı saklarım..tabi ki bir sms beyaz sayfalara yazılmış mürekkepli sözlerin yerini alamaz..insan kalemi alınca hiç bilmeyen bile bir yazar edasıyla yazıyor..sms de duyguları bile kısaltır olduk sanki..
her gün smslşen biriyim.elimden geldiğince sevdiklerime açık ve net yazmaya çalışıyorum..fakat günlük yaşantımda da böyle olduğumu düşünüyorum..
mektup daha romanrık ama aramızda mesafe çok onun mektubu gelene kdr ben sabırsızlıktan ölürdüm hehrldeç>D
Eskiden sevdiğinden bi haber almak için aylarca mektup beklerlermiş. Şimdi bir tuş " mesajınız iletildi" ne basit dimi :)
Belki mektuplar romantik gelebilir ama sevdiğin insandan çok daha hızlı cevap almak çok daha mutlu eder insanı <3
Karşıma geçsin kanlı canlı..dokunarak iletişim kurarım ben.
Bence mektupta duygu yüklü olan hatıraların vardır sevdiğini dile getirebilirsin kolayca belki ter içinde kalarak anlatabilirsin ama Aklından ne geçiyorsa yüreğin neler söylüyorsa dökersen o bir biçim kağıda duygularınıı ama bazen de
smsin romantiğimi kalmış 12 yaşını doldurana veriyorlar telefon ona buna atıyor.
mesaj bence..şimdiki kızlara 5 dakka gec mesaj yazdın mı binbir çeşit trip atıyorlar..mektubu düşünsene 1 hafta-10 gün sonra falan gidecek offff
Mektuplar... ama mektuplar çok geç ulaşıyor :( Gerçi heyecan verici kısmı da oydu :)
Sms in mektubun yerini tutmayacağını herkes bilir. Ara ara arkadaşımla mektuplaşırız.
kesinlikle mektup.. mesaj silinip gider ama mektupu bi ömür istesen saklarsın
Mektup heralde sms hergün atılan bşy değersiz basit ..
mektup geç geliyor kim beklicek
,Mektup bence ki çokda yolladım...
mektubun yerine hiç birşey tutmaz
Mektuplaşmadım hiç ama eminim daha romantiktir.
mektup yazması heyecan verici olabilirdi...
Sarılmak, gerisi boş.
Guvercin...
kesinlikle mektup :)
mektup çok romantik
mektup tabıkı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar