Serdar Ortaç, evine haciz gönderen eski eşi Chloe Loughnan için: "İpleri bu kadar vermeyin lan ayıp yazık lan erkeklere. Ben verdim eski karıma tüm ipleri. Ne oldu, ağzıma s.. tı. Siz erkeksiniz oğlum evreni yaratan sizsiniz."

Serdar Ortaç, evine haciz gönderen eski eşi Chloe Loughnan için: "İpleri bu kadar vermeyin lan ayıp yazık lan erkeklere. Ben verdim eski karıma tüm ipleri. Ne oldu, ağzıma s.. tı. Siz erkeksiniz oğlum evreni yaratan sizsiniz."
Gereksiz ve boş bir konuşma olmuş epey de saçmalamış :D ayrıca ip ne tasma falan da takalım beyefendiye 😂 ip diye bişey olmamalı zaten bu çok net iki tarafın da birbirini dinlemesi ve anlaması her zaman daha iyidir bişey tek taraflı olmaya başladığında sorunlar da başlar
Bu konuda epey soru açılmış. Kim kime ne vermek istiyorsa verir karşılığını alamadığı zaman da çekmek gene kendi insiyatifindedir. Serdar Ortaç erkek için evreni yaratma benzetmesi yapmış evreni yaratıp cinsel organına söz geçiremeyen bir ırk mi varmış demek isterdim ama neyse 😅🤷
Aşkta ya da herhangi bir ilişkide fazla tevazu elbette sıkıntı ama Serdar Ortaç belli ki problemi çok yanlış yerde aramış. Bunun kadın, erkeğe ipleri vermekle alakası yok. O ipler kimsede olmamalı zaten.
Bunları önceden düşünecekti son pişmanlık fayda etmez
Cevap
3Cevap
Haksız tabi ki de. yani o hata yaptı diye herkes aynı tür ilişki yaşayacak değil aksine kadınlara daha çok değer vermeliler..
İpler kimsenin eline verilmez, bu kervan beraber güdülür. Ha illa ki ipleri birilerinin eline mi vermek istiyorsunuz o zaman kimin eline verdiğinize dikkat edin.
Valla adam doğru diyor diyecek söz Yok hatta Bir abla da ben erkek olsam bu zamanda evlenmem demişti nafaka düğün derken eşitlik yok demişti.
Aşk varsa ip filan yoktur
Kimin iliskiyi yönettiginin bir önemi de yoktur
Simdiki erkekler ipleri eline almak yerine
Sevdigi kadinin gönlünu alsin
Kimleri ünlü ediyoruz anlamadım cidden yazık
@aloovera Ne konuşacağımı sana sormuyorum ayrıca halk ünlü etti evet. Kim olduğunu da gayet biliyorum şimdi kendi işine bak
Adamın senin yaşından çok mesleki kariyeri var. Saygısızsın.
Halk onu ve şarkılarını sevdiyse de sebebi var ki sevmiş. Bundan sana ne?
Sanki sokaktan geçen sıradan bir adammış gibi konuşuyorsun onun hakkında.
Ne konuşacağını kimseye sormayacaksın tabi ki ama duruma göre de tepki alacaksın.
Kim olduğunu biliyorsan o zaman kıskanç bir eziksin demektir.
Gelip yorum kutumu meşgul etmezsen sevinirim. Istediğim gibi yorumumu da yaparım sana soracak değilim
Seni ilgilendirmez 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?