Güncellemeler
+1 yıl
O kiza gel sana anlatayim diyen biri bir de kalkmış benim sorunlu olduğumu yaziyor buraya 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Az once yeğenine ilgisi oldugunu soyleyen biri cikti (kız) vve herkes durup taktik veriyor şöyle yapa soyle açil diye midem bulanıyor artik yaa kusacagim niye böyle seyler var nedennnn!!! Kimse de bir sey demiyorr 🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İlk defa mı karşılaşıyorsun sanki hepsi trol SORULAR niye bu kadar kafana takıyosun anlamadım okumadan geç gitsin
Sinirlerim bozuluyor yazim hatasindan sorum kaldiriliyor ama biri boyle seyler yazinca kimse karışmıyor
Karışsan da boş burada özgürlük var herkes istediğini soruyor maalesef sonra şikayet etmeye kalkınca senin hesabın bloke oluyor
ergen ve sapk sitesi gibi. normal soru soruyorsun cevap veren yok ama iğrenç sorularda onlarca yorum var
Evet
bu arada o soruyu soran kadın değldir. yine sapık bir erkektir
Olabilir bunu da düşündüm aslinda
Kizlar kudurmus yegenine bile bakacak kadar ahlaksiz
Peki onlara taktik veren erkekler
Onlar daha da beter
Ne diyorsun kardeşim git işine bak çok duyarlıysan cemaat evinde 5 yaşında çocukla 40 yaşında evlenirsen nedeen sesiniz çıkmıyor
Burası cidden kötü.
Ya gerçekten mide bulandırıcı
sahte soru belli ki
Zihniyet pekiii
Üyeliğini iptal edebilirsin zorlayan yok bence.
Nasil yani
cinsellik bölümü kapatılmalı
Sapkınlık had safhaya gidiyor..
Aynen çok kötü
Yeğeni derken
Bildigimiz yeğenn oyle yazmış
Sacmalamisj
Tamam da niye kimse tepki vermemiş bir de ona gel sana taktik vereyim diyen adam burada benim tedavi edilmem gerektigini yazıyor
Senin tedaviye ihtiyacın yok taktik vericem diyenler ona yürü cek çünkü gizli kullanıcı açığa çıksın diye diyorlar takılma sen burada yazılan hersey gerçek degol
Yaaa gercek olsun veya olmasın sadece boyle bir seyin kurgusu bile mide bulandırıcı
Bak sen yenisin heralde muhtemelen o bir erkek ve çok yorum almak için böyle bisey yapiyor muhtemelende küçük bir ergen
Sinirlerim baya bozuldu yaaa bir de bazı şerefffssizlerr ona orada gel anlatayim demis buraya da gekip bana yorum yapmış
Özele ikna etmek gidip orada bsiey anlatamicak zaten foto atar ya da ister yani sen sakın ol
Olabilir onların hayatı napalim
Zaten igrenctu