Sevgilinin karşı cinsle normal yakınlığını kıskanır mısın? Sevdiğine karşı kıskançlık seviyen nedir?

Sevgilinin karşı cinsle normal yakınlığını kıskanır mısın? Sevdiğine karşı kıskançlık seviyen nedir?

Hayır sıradan olan konuşmasını kıskanmam yani hiç karşı cins ile iletişim kurmayacak diye kısıtlama yapmak zaten çok geri bir düşünce tabi ki de iş okul hayatı olur mecbur konuşması gerekir ya da benden önce de hayatı vardır direk hayatında girip de şununla bununla konuşma diye katı kural koymam sevgilime eşime güvendiğim için de zaten kiminle konuşması gerektiğine kendisi karar verir ben sadece sahiplenirim onun her zaman yanında olurum o kadar.. gerisi tabi ki de kendine kalmıştır aynı şekilde bana da karışmasını istemem ben zaten sevgilim varken karşı cinsle samimi konuşmam ayda kendimi aşmam sınır olarak.
Benim sevgilim, mümkünse karşı cinsle mesafeli olsun yaaaahhhh! O nedir öyle liseden arkadaşıymış, yok üniversiteden arkadaşıymış. Ne demek ya! Okuldan arkadaşın senin kardeşin değil, kuzenin değil.
Birçok erkeğin aldatma sebebi, sevgililerin erkeklere mesafe koymayan gevşek tavrıdır/tarzıdır. Bunun farkında olan erkek de bu nasıl olsa bir gün bana ihanet eder diye düşünerek elini çabuk tutup önce davranıyor ve aldatıyor.
Yok efendim libidosu yüksekmiş, özgüveni düşükmüş. Bunların hiçbiri sebep değil hepsi sonuçtur.
1. Kadının tavrı/tarzı gereğinden fazla davetkarsa erkek de o kadar çok libidolu olur.
2. Kadının tavrı/tarzı, diğer erkeklere mesafe koyamayacak kadar gevşekse bu durum hem erkeğin sevgilisine olan bakışını değiştirir, hem de kendine olan güvenini ve saygınlığını zedeler.
@Melike166 Konuyla ilgili cümlemde şunu söyledim. """Birçok erkeğin aldatma sebebi, sevgililerin erkeklere mesafe koymayan gevşek tavrıdır/tarzıdır.""""dedim. 'Birçok erkek' dedim. Bütün erkekler aynı sebeple aldatıyor demedim.
Bazılarına sarılma öpüşme bile normal yakınlık geliyor. Senin normalden kastın ne Bartinli? Dnjfjx
Gevşekleşmeden sıradan konuşmalardan bahsediyorum izmirli kzjd
Hmm kıskanırım djjdjdd
Hak etmiştim o yüzden teşekkür etmeyeceğim alsdjflkj
Get out o zaman jdjdjfjf
asdfklfdk okey man alsjdfk
Ben onu elbette cam fanusa koymak isterim ama olmuyor.. karşı cinsle tabiki konuşabilir, arkadaşlık edebilir. Ama beni üzecek, kıracak, acaba dedirtecek şekilde yakınlaşma olursa hesap dahi sormam.. o bunu yaparak beni gözden çıkarmıştir zaten.. bide hesap mi soracam.. herkes kendine yoluna derim.
Bravoo uğraşmaya bile değmez en doğrusu bu
Cevap
16Cevap
Normal bir muhabbeti kıskanmam, kıskansam da sorun çıkarmam sanırım. Bilemedim :D lan kimse kimseyle normal konuşmuyor ki, gerildim durduk yere djsj
Normal başlar nerelere gideceği belli olmaz senin yine de gözler 👀 böyle olsunn
Yolarım valla 😃
Güveniyorsam ben onun o da benim yakınlığımı kıskanmaz. Bu devirde güven olur mu hayır 😅
Aslaaaa 😅😅
Başka bir zaman diliminde olabilirdi yani🤷
Masum olanına hiç denk gelmedim 😄
Sonuçta iş hayatında karşı cinsle ister istemez gün içinde muhatap oluyoruz benim de birçok erkek danışanım var bu konularda birbirimize güveniyoruz..
Merhaba,
Evet kıskanırım, hiç gerek yok. İş güç harici okul harici! 😅
Mecbur değilse sussun, sağır taklidi yapsın ve dilsiz! 😅
Çok pis kıskancım, çok çokça! 😅
Sevgilim benim haricinde bir erkekle konuşuyorsa benimle konuşmak istemiyor demektir. Benimle konuşmayan ile benjm işim aşkım sevdam olmaz
Sevgilim karşı cinsle sürekli olarak neden diyalog halinde olsun ki? İş arkadaşı ise sadece mesleki soru sorar, okul arkadaşı ise yine ders dışında bir sohbet geçmez. Eğer sürekli mesajlaşma varsa fazlalık yapmaya gerek yok.
sıradan tıpkı erkek arkadaşları ile konuştuğu mesafede konuşursa kıskanmam, amaa gülüşür kıza iltifatlar eder ilgilenir vs gibi şeyler farkedersem işte burada kıskanırım ve bu benim için tiksinmem için sebepler
O ince çizgiyi aşıyorsa anında soğurum bendee
zaten bunu yapıyorsa seni kaybetmekten korkmuyorum çokta şeyimde benden soğuyup soğumaman demekle eş değer bu
%90 veririm kendime kıskançlık seviyem olarak. Normal arkadaşlık eyvallah ama çok yakın olmaya ne gerek var? Ben varım onun en yakın arkadaşı olarak😂 sıradanlığın tanımı nedir mesela sorarım sana 🤔 bazı insanlar için sıradan olanlar bana fazla 😂😂
Arkadaşlık düzeyinde gevşek olmadan konuşmalar mesela
Ben sevgilime güvenirim ama Karşıdaki gevşekse ben sıkarım onu 😂😂
Fenasın fenaaa😂😂
Övgü olarak aldım 😂😂😂 Yaşatacağım güzelliklerin yanında bu kadar cefamı da çeksin artık 😂😂
normalse problem yok normal olmazsa problem var demektir :D
O normali nerden bilicez peki😅
zaten ayarımızı bozuyorsa normal değildir boş ver jklasd
Küplere binecek kadar değil ama az biraz kıskanırım yine de.. 😄
Çok kıskanç olan bir insan olarak sinirim baya bir bozulurdu ama belli etmemeye çalışırdım. Yine de belli olurdu ya. Ayy cidden kendimi garip hissettim🙃
O işler hiç belli olmaz bunu bile bile uyardığimda bir havalara girildi bir dönem sonuc haklı çıktım.. onun için dikkat edilmesi bazı şeyler için zemin hazirlatilmamasi lazım
Gördüğüm, duyduğum, hissettiğim anda büründüğüm kişilik. 😃
Evet, normal konuşmalar sonrasında başka konuşmalara dönebilir. Bu bir tür kıskanmaktan ziyade kaybetme korkusu.
Saçı yüzüne değse telini kıskanırım sen anla
Normal konuşmalardan kıskanmam elbette, sevgilime güvenirim. Guvenebilecegim birini seçerim..
Kesinlikle hayır. Bunu kıskananlar tedavi olmalı.
Dimi ya
@imbigboyyy sen kesin aşırı kıskançsın
Yok ya
İliski tavsiye versnr
@imbigboyyy tavsiye mi vereyim hangi konuda ajsjdjdk
Sey atamıom sna
@imbigboyyy atamazsın kapalıyız.
Sen at
@imbigboyyy 🖐
Hadi
@imbigboyyy işim olmaz bro sende işine bak.
İsim sensn bro
@imbigboyyy o zaman iyi çalışmalar bro işin zor çünkü kolay gelsin.
Bro yasn kac ya
Görseldeki pek sıradan yakınlığa benzemiyor. Bu şekilde ise evt kıskanrm
Sıradan konuşmaları kıskanmam.
Mesafesini koyduğu sürece sorun yok.
Yok ya hayatındaki tek kadın ben olayım demem. Kız arkadaşları da olabilir bunu sorun etmem.
Sıradan konuşmasını kıskanmam, kıskanmamam lazım yoksa sürekli kavga ederiz.
sevgilisi olan birinin karsı cinsle ''sıradan'' muhabbeti olma ihtimali %10 falan
Zaten sohbetleri farklı bi konuya gidiyor ise bu göz göre göre yapılan bir durumu gösterir, içinde var ise gizli kapaklı rahat sohbet ederler,,,,
Kıskanırım ne gerek var, konuşuyorsa benimle konuşsun o kadar.
Owwww bana göre büyük bir yanlış ve saygısızlık...
Yok az insan içine çıksın konuşsun
evet kıskanırım
Tabiki
Bazen
Kiskanmam
Hayır
Hayır
evet hatta kızarım
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?