Aslında bunun birçok sebebi var, ama her düşünce herkes için aynı olmayabilir.
11 Ağustos, 2023 Cuma 10.37

Aslında bunun birçok sebebi var, ama her düşünce herkes için aynı olmayabilir.
11 Ağustos, 2023 Cuma 10.37
Çünkü paraları yoktur. ben mesela evlenmeyi çok isterdim ama şu an ki durumum buna uygun değil kaldı ki evlenilecek kadın da yok yani bu zamanda kimse kimseyi gerçekten sevmiyor bile herkes paraya ya da dış görünüşe bakıyor. boya bakıyor kızlar özellikle de ama genel konuşursak Evlilik, bireyler arasında sorumlulukları ve taahhütleri gerektirebilir. Birçok erkek, evlilikle birlikte bağımsızlıklarının sınırlanacağı ve özgürlüklerinin kısıtlanacağı endişesi taşıyabilir. Evlilik, hayatın büyük bir değişikliği anlamına gelir. Bazı erkekler gelecekle ilgili belirsizlikler ve bilinmezlikler nedeniyle evlilikten kaçınabilirler. Ayrıca, evliliğin getireceği sorumluluklar ve yeni rollerle başa çıkma konusundaki korkular da etkili olabilir. Ailelerin, özellikle geleneksel toplumlarda, evlenmeye yönelik baskısı olabilir. Bu baskı, erkekleri evlenmekten kaçınmaya yönlendirebilir.
Evlilik sorumluluk istiyor çoğu olayda erkek kısıtlanır üzerine yük biner eve bakma sorumluluğu eşine gerek çocuğuna olan sorumlulukları olsun sonra masraf tr de yaşam şartları maalesef çok düşük ve insanlar yük altına girmek istemiyor birde eşin laf dinlemez birisi ise o kadın veya erkek bitti yani evlilik ten bir gün sonra tedbir nafakası bağlanıyor erkeği ayakta.. anladın sen düğün yapmak da ayrı bir masraf zaten çok etken var ama bunların hiç birisi beni bağlanıyor ben evlilik insanı olsam bile bir kadınla evlenemem bu yüzden bu konuda çok düşünmüyorum ama en azından sizin bir durumunuz var ve iyice değerlendirin ✌️
Bütün yük genelde erkeklerin omzunda oluyor, nişandı kınaydı düğündü derken bir sürü borcun altına giriyorlar, niye korkmasınlar ki..! Bende erkek olsam evlenmekten korkarım
Herkes eşitlikten bahsediyor ama söz konusu evlilik olunca her şeyi erkek tarafı yapmak zorunda, boşanınca da bütün haklar kadından yana.. e hani eşitlik?
Helal olsun 👏👏👏
sorumluluk almaktan dolayi
Cevap
6Cevap
haftada bir seks istemeniz bile karınızın size dilenciymişsiniz gibi davranmasına neden olacak.
siz ise onun ayda yılda bir gelen her seks isteğinde daima hazır olmalısınız. hayır deme lüksünüz asla yok, derseniz cezalı olursunuz. o sizi 50 kez siklemeden reddeder ama o bir kez reddedilirse bitersiniz. böyle köpek muamelesi görmeyi kabul edecek kadar gurursuz bir erkekseniz evlenin.
😀😀 gral yargı dağıttı
Bence erkeklerden çok kızlar korkuyo yani korkmalı, şimdiki 10 erkeğin 8' i pislik çıkıyo, tamam kızların hepside sütten çıkmış ak kaşık değil ama yinede hala iyi kızlar var tabi 😊
İyi erkekler de var
Tamam, ben aksini söylemedim zaten 😊
Tamam da direk bizi gömdün
Çünkü soruyu erkekler üzerinden sormuşsun jdbdjk
Eyvallah 😀
Erkekler evlenmekten korkmuyor aksine alel acele evlenmek istiyor genelde ajdjwjs korkan da sorumluluktan korkuyor
Ama gerçekten ya belli bir zaman sonra aile ile yaşamakta sıkıntı
Çünkü sorumluluk. Ama bence kadınlar daha çok kaçmalı evlilikten kimse arkasına bakmasın 😄
Neden her masraf bizde
Ne biliyim ben her masrafı size bırakana sor 😂
İşte kadın tarafı bırakıyor düğün takı gelinlik geçim, özel günler ev alışverişi of sevişmek için fazla sıkıntı 😃😃
erkekler için masraflı oluyo biraz tabiki ama bence doğru insanla evlenmek dünyanın en güzel şeyi 😍
bravo % 100 :)
Ekonomik koşullar ve ağır yük evlilik öyle kolay bir şey değil Ankara yavrusu.
Evlenince yükün 2 kat artıyor çünkü. Evin reisi erkek olunca herşeyi yapmak zorunda. Yalnız yaşarsa kendine bakar sadece.
Evlilik büyük bir sorumluluk ister kolay bir iş değil çekinmemiz normal
Sorumluluk lardan masraflardan korkuyorlar
Çok şükür benim bir korkum yok
temiz kullanılmamış kız bulmak zor
Çünkü düzgün biri yok
Sorumluluk sevmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?