Aşk İlişkileri Bu sitede kizlar uyuyomu ya da yokmu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Bi soru soruuyorum hep sagolsun Erkekler yazio kizlar nerde yoksa erkekler soruyor damiyim ilginc ama degilmi? Bazilari egolu hep nedense neyse? Sagolun Erkekler iyi ki varsiniz hep boyle devam tmmi? Güncellemeler+1 yıl 😊😊🌼🌼 Güncellemeler+1 yıl Iyi ki varsiniz Siz😎 Bu sitede kizlar uyuyomu ya da yokmu? Cevapla Erkek Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Haaneke Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Bu erkekler kız sorunlarını bile kızlardan iyi biliyor he :D 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynn kardesim eksik olmayin Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cevaplayabileceğim soru olursa yazıyorum. Her soruya cevabım yok maalesef. 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Biz sana yeteriz 😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynn 👏🏼👏🏼 Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Eyvallah 😊 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 560 cevap paylaştı. Kızlar azaldı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yokki gerekde yok Yorumla
Yzlmm Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Uyuyur onlar 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynn yaaaa Yorumla Yzlmm +1 yıl Evettt Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu erkekler kız sorunlarını bile kızlardan iyi biliyor he :D
Aynn kardesim eksik olmayin
Cevaplayabileceğim soru olursa yazıyorum. Her soruya cevabım yok maalesef.
bu sitede kız yok djdjjd
Biz sana yeteriz 😂
Aynn 👏🏼👏🏼
Eyvallah 😊
Kızlar azaldı
Yokki gerekde yok
Uyuyur onlar
Aynn yaaaa
Evettt
Buradaki kızlar sadece sitenin ismi.