Biride çıkıp ben sana diğer insanlardan farklı bakıp sevicem. Güven vericem. Sana hissettiklerimi yaşatıcam demezmi ya?
Biride bizi sevdiğimiz gibi sevsin nolur ki
Biride bizi sevdiğimiz gibi sevsin nolur ki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Olur merak etmeyin. Her şeyin bir vakti vardır.
İnşallah öyle olur. Diyoruz.
Lakin zaman geçtikçe heves namına bı şey kalmıyor.
Cok haklısınız soyle düşünün
Eger tüm kapılar kapalıysa dışarıda fırtına vardır ve yaradan sizi ondan koruyordur
Hayatınıza hayatımıza öylesine birileri girmesin mantikli baktığımızda bunun bizim için daha doğru olduğunu farkedeceksiniz.
Ben onun beni koruyup kolladigindan şüphe etmiyorum.
Lakin aynı zamanda kendisinin bana verdiği o, pis nefis sizi yoldan çıkarmak için her türlü oyunu yapıyor.
Bu belki bir zamana kadar zor gelmez. Ama bir süre sonra hakiki anlamda başa cikilmaz hal alıyor.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki emin olabilirsiniz.. Ama bu kadar dikkat etmişken atacağımız anı kararlar geçmişte yaptığımı tüm doğruları siler atar.. Allah kulunu zayi etmez muhakkak bir kapı aralamistir..
Biz onun bizim hakkimizda gösterdiği güzel acı ve meşakkatli yolların sonunda. Hazırladığı güzellikleri düşünmeden. Yaşadığımız o vaktin açısına takılıp hep hata yapiyoruz. Bu şekilde tam bir teslimet elde edemediğimiz için. Hep batıyoruz.
Geçmiyor yani dünya dedigimiz misafirhane bana göre değil. Olmuyo maalesef.
Sabah namazı vakti haddime degil ama abdestini alın konuşun Allah ile halimizi yalnızca ona arz edin
O zaman size o kadar iyi gelecek ki bana inanın.
Zaten. Daralinca biz. Huzura oturup susuyoruz. O nun bizi anladığını bildiğini biliyoruz.
Lakin insanız işte takaatin yetmiyor bazen
İsyan etmemek adına susuyoruz.
Ve sen yine denediğininde
Ve yine tüm kapılar kapandığında
Ve yine ne yapman gerektiğini bilmediğinden
Uzun uzun dusun seni yaratanı
Allah kuluna kafi değil mi?
Allah eşimiz olmayacaklarla muhattap etmesin
Ne kadar az muhattap olursak o kadar iyi.
Susmak huyların efendisidir demiş efendimiz
Rabbım en yakın zamanda en hayırlısını karşınıza karşımıza çıkarsın insallah
Bizim karşı cins ile. Çok haşır neşir olmuslugumuz yoktur.
Sadece anlabilicek bir insan. En azından kalben bir benzerliği olan. Dünya hayatında ahiret için çalışabilecek bir ruh bir beden istedik.
Zaman gelir getirir dedik. Sabır ile dua ile bekledik. Lakin bazen gerek küçük gerek büyük denilicek hatalar vuku bulduğunda. Bu insana çok fazla ağır geliyor.
Biz sadece helal istedik...
Hatalar bizlere mahsus.. hata yapmasaydık insan değil melek olarak yaratılırdik. Ama hatada ısrarcı olmamak tövbe etmek o kadar önemli ki.. Allahin koyduğu sınırlar çerçevesinde yaşadıktan sonra hic korkmayın yeise kapılmayın
Benide dönem dönem bu duygular sarıyor ama helalinden istemeye devam
Barrek Allah.
Sükut a devam. Sabr ile.
Teşekkür ederim size
2. kelam etmek dahi iyi geldi sağolun varolun.
Daimen huzurlu kalın.
O' alemlerin sahibi Sizden razı olsun
Cok sevdiğim bir dua
Allahim doğru zamanda doğru adımda doğru üslupla doğru sözleri doğru kişiye söylemeyi nasip et.
Allah yanlis sularda bir çare dolastirmasin
Gücünüz kadar zor geçer imtihanlar. Biz çok güçlü değiliz öyle olduğunu düşünmüyorum.
Lakin ağır geliyor. Af buyrun. şu an yazdıklarıma bike kizdigina eminim.
Ama ne yapabilirim ki. İçim içime sığmıyor bazı vakitlerde.
Tesekkur ediyorum. Rabbim sizden de razı olsun
Amin ecmain
Ecmain 🖐️
zamanla oluyo bekle
Var olan umudun son demlerinde olduguma emin ol
Cevap
2Cevap
Neden böyle bir beklentin var? İnsan neden birine diğerlerine baktığından farklı baksın?
İnsanoğlu isterki. Kendi gözünde farklı olan birisi olsun ve hayatı onunla paylaşıp yaşasın. Ama biz hiç göremedik
Karşına çıkar illaki öyle biri
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar