Aşk İlişkileri Genelde seni isteyenlere ne cevap veriyorsun? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor çeyizin hazır mı? 😀🤦Genelde seni isteyenlere ne cevap veriyorsun? Genelde seni isteyenlere ne cevap veriyorsun? Cevapla Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Genelde beni isteyen kimse olmadığı için yanıt vermiyorum kimseye 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Bir kadını bin kişi ister bir kişi alır.. 😄 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Dalgaya alıyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İşin gücün zaten dalga 🤔 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Uğraşamam, insanlar yalancı 🙄 Yorumla
Gökhannnnn_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Tipini fiziğini beğenirsem olumlu yaklaşıyorum ama tipini beğenmezsem duymazdan görmezden gelirim. 1 0 Yorumla
ツɐqnʇ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Üzgünüm evlilik olacaksa sevdiğim le olacak diyorum O kim diyenlere aşk evliliği yapacağım diyorum:)) Amcam şok geçirdi haha 😂 1 1 Yorumla ツɐqnʇ +1 yıl Erkekler teklif edince evliyim diyorum Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Direk "hayır" diyorum.Zaten sonrasına cesaret edemiyorlar. 1 2 Yorumla Afterbacks +1 yıl Evet ben şahidim çok güzel hayır diyor 😀 Yorumla u lotus-patra +1 yıl varya şeytan şu anda neler neler fısıldıyor kulağıma bir bilsen.. Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Neden? 😂 nedenler çok önemli. Neden istenildiğin en önemlisi 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Her isteyene tamam desek vay halimize 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Genelde beni isteyen kimse olmadığı için yanıt vermiyorum kimseye
Bir kadını bin kişi ister bir kişi alır.. 😄
Dalgaya alıyorum
İşin gücün zaten dalga 🤔
Uğraşamam, insanlar yalancı 🙄
Tipini fiziğini beğenirsem olumlu yaklaşıyorum ama tipini beğenmezsem duymazdan görmezden gelirim.
Üzgünüm evlilik olacaksa sevdiğim le olacak diyorum
O kim diyenlere aşk evliliği yapacağım diyorum:)) Amcam şok geçirdi haha 😂
Erkekler teklif edince evliyim diyorum
Direk "hayır" diyorum.
Zaten sonrasına cesaret edemiyorlar.
Evet ben şahidim çok güzel hayır diyor 😀
varya şeytan şu anda neler neler fısıldıyor kulağıma bir bilsen..
Neden? 😂 nedenler çok önemli. Neden istenildiğin en önemlisi
Beni isteyen kimse olmadı daha
Beni istemeyen ölsünn diyorum başımdan savyrum. p
Her isteyene tamam desek vay halimize 😂
Istedi biri çeyiz diziyoruz 🤣
Ben sıkıntıyım boş ver yoluna bak
Yeşil ışık yakarım