Birisi ile tanışıyoruz. 5. Gün diyorum ki hani tamam iyi güzel ama bir fotoğraf atar mısın bir göreyim seni yani insan gibi hani. Güvenemiyorum ne demek? Nude mu istedim yani nedir bu? Diyor ben fotoğraf atmam ama konuşalım sen Casper mısın? Yani dışarı çıkınca markete gidince yüzünü görmüyorlar mı? Gerçekten soğumamak elde değil.
Tam olarak bende öyleyim fotoğraf çekmeyi, paylaşmayı , birine atmayı falan hiç sevmem konuştuğum kişiyi tanımıyorum etmiyorum ilerleyen zamanlarda atabilirim karşımdaki insana bağlı atıp atmamam
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne olursa olsun mesela fotoğrafını atmaz mısın tanışırken bir tane
Ya Ben kendim için konuşuyorum şuann.. Hani bazen çok ısrar eden olunca atmam neden atayım ki? Biraz konuşunca kafa yapımız uyuşursa, ısınırsam falan o şekilde atarım yoksa yok
Bu Şundan kaynaklanıyor daha önce biz erkekler o atılan resimleri şunları bunları kadınlara karşı tehdit olarak kullandığımız için ya da başka bir mecrada paylaştığımız için haliyle kurunun yanında yaşta yanıyor sen dürüst olabilirsin ama ortam çok dürüst değil o yüzden herkes tedbirli davranmaya çalışıyor olabilir
Ya aslında kızı anlayabiliyorum bende atmıyorum. Bazı erkekler basit bir fotoyu bile kötüye kullanabiliyor ve bu sitedeki erkeklere güven olmuyor şahsına algılama ama öyle maalesef. Belki de kızın bu durumla alakalı travması olabilir. Aynı hassaslık bende de var
1
67 Yorumla
Soran
+1 yıl
Fotoğrafını ne yapabilir? mesela meraktan soruyorum
Arkadasımın flörtü arkadasımın fotosunu alıp cıplak bşr kadının vücuduna yapıştırmış tamam kendisi değil ama yine de hos değil. Bu tarz ortamlarda kişi tedirgin olabilir. Bende bu yuzden tedirginim mesela.
Bak şimdi bana mesaj attı tanışabilir miyiz diye? Tamam dedim hani insanlık hali hoşlanmış olabilir. Tanıyayım ilk 3 gün tamam dedim. Benim felsefem budur birisi varken ne olursa olsun başka biri ile konuşmam. Bununla yazışıyorduk. Ama 5. Gün istediğimde bunlar oldu.
Evet travmaları var bunu söyledi ben dedim ki elini taşın altına koyarsan ben taşı senin için sırtlarım. Bak bunu bile söyledim yok dedi tamam dedim ne diyeyim
Konu etkilemesi değil karşımda birisi olursa eğer, ben gerçekten saygı ve değerle yaklaşıyorum onun için. Birisi ile flörtleşirken başkasını hayatıma almıyorum diye çok kısa sürede hayatımın merkezine oturuyor.
Acaba kız senin lovebombing yaptığını mı düşündü. Erkekler eğer kızlara ilk günlerde. Sevgi ve ilgi bombardmanına tutarsa amacı kızı bağlamak olur. Yani eğer kız zeki ve travmalıysa senin onu ilgiyle kendine bağlamaya calıstığını düşünmüş olabilir
Sen dürüstsün belli ki ama bu zamandaki diğer erkekler cidden kadınları yanlarında tutmak icin her seyi yapıyorlar. Anladığım kadarıyla kızın travmaları var boş ver sen onu yakısıklı cocuksun yenisi gelir
Anlıyorum gerçekten bak Allah yardımcısı olsun. Konu başkasının gelmesi de değil bu ileri de de sorun yaratacak buna yani bir fotoğraf için değmezdi bence
Bak sen bu kızı unutur yerine yenisini alırsın bu cok basit ama bu kız bu kafayla bir yere varamaz o da farkındadır düzelmesi gerektiğinin ama sancılı bir sürecten geciyor üzüldüm kıza
Bazen bir seyler kafada başlayıp biter. Benimde ilişkim vardı bundan 3 ay önce ama bir türlü beni sevdiğine inanmazdım. Ama varya bebek gibi davranırdı. Bir gün kafam esti ayrıldım. Yeni yeni anlıyorum aslında gercekten sevildiğimi bazen kafadaki sesler bize gerçeği göstermiyor. Sen ona belki foto at dedin o kızda zaten bu cocuk beni sevmez deyip uzaklastı bilemezsin
Valla senin aklın bu kızda kalmıs haberin olsun ama bence kız kötü biri değil sadece tedbirli olmaya çalısıyor emin ol kimse senin gibi dürüst değil kendimizi kadın olarak korumamız lazım
Bende travmaları olan bir kızım ve bunlarla baş edemediğim anlarda anormal hareketler yapıyordum herkes beni dengesiz buluyordu ama ben sadece duygularımla baş edemiyordum. O kız bana benim eski halimi hatırlattı. Sende delikanlı gibi o taşı sırtlarım deyince böyle seyler söyledim
Ama işte olmuyor bazen fazla zorlamamak lazım. Her şey olacağına varır bence olacaksa zaten olacak. Olmayacaksa ne kadar zorlarsan olmaz. Bu arada geçmiş olsun
Mesela senin olaydan örnek vereyim bu kız sana kendi yazmıs zaten belli ki ilgileniyor seninle elbette belli güven olustuktan sonra sana fotosunu atacaktı ama eger sen ısrarcı davranırsan o kız daha tedirgin olur ve sen onun İcin tedirginlik yarattığından senden kaçmak ister.
Bir dakika ben sizinle tanışmak filan istemedim yanlış anlaşılmışım bu fikire nereden geldiğinizide bilmiyorum eğer biriyle tanışmak istesem direkt kendisine söyler ve bir kahve içmeye davet ede bilirim (bu siz değilsiniz)