herkese merhaba. bundan 1 sene önce 3 yıllık ilişkim bitti. nedeni hem çocukça fazla darlamak (özel hayatın ihlali) hem de bunun üstüne gelen mesafeler (üniversiteye farklı şehirlere gittik). kavgalı şekilde ayrılmamıştık ama ben hem bu darlamalardan çok yorulmuştum hem de araya mesafe girince artık yürütemedik. fakat bu sene tekrar aynı şehirlerde olacağız üniversitede yatay geçiş yaptım. günümüzde gerçekten düzgün kız bulmak zor ancak içimde eskisi gibi onun için her şeyi yapacak bir aşk da yok çünkü 1 senedir görüşmüyoruz. sizce ne yapmalıyım bazen aklıma geliyor
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıyeten ten uyumumuz çok güzeldi ve her şey bir yana eskiden yaşadığım cinsellikler sürekli aklıma geliyor ve bana hala çok çekici geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olmaz.
Soğumuşken tekrar barışma
1 yıl gibi bir zaman geçti ve acaba ısınır mıyım diye düşünmüyorum değil :/
özelden mesaj göndermeye çalıştım seviyem yetmiyormuş. birisiyle konuşmak çok iyi gelebilirdi, istersen instagramımı buraya bırakayım yazarsan mutlu olurum. guvez_m
İnstagramım yok ismimi ekran kaydı alıp sonradan yazabilirsin ya da takip edebilirsin ve ısınsanda insanlar değişmez yani en azından canım olanlar
canım olanlar pardon
bir de kendi instamı verdim sonra silerim diye silinmiyomuş tamamdır yazabileceğim bir anda yazmaya çalışacağım teşekkürler yorumun için 🙂
canım olanlar yazıyorum klavye canım diye çeviriyor instanı versen nolcak be jfsgkl ayn o zaman yaz
öyle deme ifşa olduk şufuldöuruşf dediğini yine anlamadım da şu seviye nasıl kasılırsa kasınca yazcam. bi de hiç mi başka platform kullanmıyosun
Boş ver onu.
aklıma geliyor ama zamanında gerçekten çok yormuştu..