Merhabalar Nişanlıyım 2 ay sonra düğünüm var gecede çalışıyorum elimden geldiği kadar nişanlımla konuşmaya çalışıyorum işteyken olsun sabah uyumak için yatağa geçtiğimde olsun vs vs uyuduğum zaman hariç bütün zamanlarda nişanlımla konuşmak için elimden geleni yapıyorum
nişanlımda çalışıyor sabah 8de uyanıyor 9 da işe gidiyor yolculuk sırasında metro vs kesintilerle 15 dk konuşuyoruz bilemedin 20 dk işteyken 15 er dakikalık molaları oluyor o zamanlar uykumda. Taavvüz verip konuşuyorum. Kendiside benim için zaman ayırıyor sonuçta akşam oluncaya kadar ortalama 40-45 dk konuşuyoruz. Akşam7.30 -8.00 olunca eve girmesi duş alması yemek yemesi 1saat ile 1saat 30 dakika sürüyor sonra 5-10 dk konuşup ev arkadaşları ile konuşmaya çay çerez sohbet etmeye vs mesajlaşıyoruz o zamanlar geç cevap veriyor tabi. Güven konusunda sıkıntım yok bu arada güvene getirmeyelim konuyu akşam 11.15 gibi konuşuyoruz tekrar ortalama 25-30 dk sonra uyumaya geçiyor yani günde ortalama 90-110 dakikalık konuşmamız oluyor şöyle doya doya nişanlılık dönemimiz geçmiyor ikimizde uzak mesefedeyiz acaba ben mi az konuştupumu düşünüyorum kendisinin bize zaman ayırmadığını düşünüyorum bende mi sıkıntı var mantıklı cevaplarınızı bekliyorum ^_^
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Valla fazla bile vakit ayırıyorsun.
Nişanlıyken ayıramadığın süreyi evlenince nasıl vereceksin onu düşündünmü
Benim zaman ayırmamda değil sıkıntı
Çok özür dilerim, nasıl ya da hangi kafa yapısı ile okuduysam
Çok çok çok özür dilerim
Sen elinden geleni yapıyormuşsun, Su akar yolunu bulur, sen rahat ol.
Hayırlısı ise Allah tamamına erdirsin, güzel yürekli insan
Elinizden geleni yapıyormuşsunuz daha ne olsun
Evet ben zaman ayırıyorum da kendisinden zaman ayırmasını bekliyorum arkadaşlık benim gözümde gelip geçici arkadaşlarından kopamıyor beni geri plana atıyor gibi hissediyorum ama kendisine de söylüyrum
Evlenince zaten çalışmayacam düzelecek diyor sadece
Takı törenine kadar
Pek anlaşılır bir cevap değil sanırım