Nişanlılık döneminde birbirine ne kadar vakit ayrılmalı?

Merhabalar Nişanlıyım 2 ay sonra düğünüm var gecede çalışıyorum elimden geldiği kadar nişanlımla konuşmaya çalışıyorum işteyken olsun sabah uyumak için yatağa geçtiğimde olsun vs vs uyuduğum zaman hariç bütün zamanlarda nişanlımla konuşmak için elimden geleni yapıyorum

nişanlımda çalışıyor sabah 8de uyanıyor 9 da işe gidiyor yolculuk sırasında metro vs kesintilerle 15 dk konuşuyoruz bilemedin 20 dk işteyken 15 er dakikalık molaları oluyor o zamanlar uykumda. Taavvüz verip konuşuyorum. Kendiside benim için zaman ayırıyor sonuçta akşam oluncaya kadar ortalama 40-45 dk konuşuyoruz. Akşam7.30 -8.00 olunca eve girmesi duş alması yemek yemesi 1saat ile 1saat 30 dakika sürüyor sonra 5-10 dk konuşup ev arkadaşları ile konuşmaya çay çerez sohbet etmeye vs mesajlaşıyoruz o zamanlar geç cevap veriyor tabi. Güven konusunda sıkıntım yok bu arada güvene getirmeyelim konuyu akşam 11.15 gibi konuşuyoruz tekrar ortalama 25-30 dk sonra uyumaya geçiyor yani günde ortalama 90-110 dakikalık konuşmamız oluyor şöyle doya doya nişanlılık dönemimiz geçmiyor ikimizde uzak mesefedeyiz acaba ben mi az konuştupumu düşünüyorum kendisinin bize zaman ayırmadığını düşünüyorum bende mi sıkıntı var mantıklı cevaplarınızı bekliyorum ^_^

Nişanlılık döneminde birbirine ne kadar vakit ayrılmalı?