Ya ilişkimiz güzel falan hoş anlaşıyoruz seviyoruz vs vs. Ama sevgilim depremden sonra evlerini kaybettiler falan bana çok zaman ayıramaz oldu. Böyle bi şey oluyo mesela heyecanlı heyecanlı anlatmak istiyorum sonra o an telefonda konuşmuyoruz ertesi gün de unutulup gidiyor benim de ne hevesim kalıyo ne bi şey. Bu da beni aşırı rahatsız ediyor. Yani ilişkiden erkeklerden soğudum. Sanki ilişki değil de tek ben gibi hissediyorum. Seviyorum falan ama yalnız hissediyorum ne yapayım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yav adam evini kaybetmiş sıkıntıları var ha 1 sene 2 sene yanlız hisset ama ona yanında olduğunu hissettir
Sevmek bazen kendini düşünmemektir
Ya ne alaka kardeşim? Yanında olmadım dedim mi 6 ay geçti üzerinden elimden gelen her şeyi yaptım. Biraz da o kendine çeki düzen versin
O deprem kolaymıydı sence 6 ayda hadi düzeldim ben yanında durmadın demiyorum sevgi denilen şeyi yan yana olmaktan ibaret sanmaya başlamışsın diyorum bazen anlatamazsın denk gelmez ama bu seni sevmediği için değil karşı tarafın çok daha büyük sıkıntıları olduğu için
Benim ailem de aynı depremi yaşadı, bende yaşadım. Ben ne yaşadıklarını görebiliyorum. Ama sevgi şudur: her ne olursa olsun yanyana olmak, destek olmak. Ama benim moralim bozuk konuşmaya ihtiyacım var dediğimde o hiç yanımda olmuyor. Evlerini kaybettiler diye benim hiç mi duygum yok
Yav 6 ay geçmiş daha illaki düzelecek her şey aman bana şimfi ilgi göstermedi diyip gitmek hiç hoş değil sana bunu saatlerce anlatabilirim niyesinş ama senin kafanda bitirmek olmuş artık sürekli Bi savunma burada sormana gerek kalmamış
Sorun şu ki ben 6 ay boyunca her gün bunun farkında bir insandım. Konuşarak da çözmeye çalıştım olmadı, tartıştık, kavga ettik olmadı. Mesela dün benim aşırı canım sıkkındı konuşmak istedim açtı telefonu dinlemedi bile bana gelmiş diyo ki üzülme. Sağol yani insan biraz konuşur dil döker.
Trip atma o zaman ya da içine sindirme bunları kavga çıkar bağır çağır günlerce kavga edin konuşun aylarca belkide ama ayrılmak en son çare en düzelmeyecek dedikten sonra ama en önce lütfen son damlasına kadar çaba
Zaten öyle yaptık. Biz 4 ay boyunca her gün kavga ettik. Artık bundan rahatsız olduk zaten, birbirimize zarar vermeye başladık bağırıp çağırarak. Ama şu an umursamaz bir evredeyim işte saldım. O yazmadıkça yazmak istemiyorum, beni istemiyor gibi geliyor artık. Bu kadar çabaya kim olsa düzelirdi bnece :)
Ve bütün herkese cevabını okudum herkese gitmek için savunma yapmışsın Bi kaç kişi destek olsa gideceksin ki zaten öyle olacak gibi ama şunu unutma erkek beyni kadınla çok farklı çalışıyor sen ilgi dersşn sevgi hepsini yapar dersin o bütün düzenim bozuldu ne yapacam der nasıl bakacam bunalımı geçmez erkek sonuçta
Peki teşekkür ederim yine de düşünceleriniz için
İnan bana öyle olmuyor benim de başımdan geçti bizim konumuz biraz daha farklıydı ben orada çabalarken aynı senin gibi ilgilenemedim yine mevzu paraydı o benimle gezmek istedi bazen derdi oldu anlatamadı konuşamıyordum arayamıyordum ama onunla bşr araya gelmek için çırpınıyordum sonra beni terk etti aynı senin şimdiki düşündüğün gibi
Diyorum ya ben sabaha kadar anlatırım ama senin zaten kafana oturmuş gitmek kim ne derse desin gideceksin
Terk etme gibi bir düşüncem olsaydı inan daha büyük sebeplerim vardı 6 aydır. Ama insan bazen de istiyor ki bi 5-10 dk sevildiğini hissetsin, 2 çift güzel söz duysun. Bunlar çok zor değildi bnece. 1 haftadır ailesiyle tatilde günde 5 dakika arıyor, onda da hiçbir şeyimi dinlemiyor, anlatıp anlatıp kapatıyor. Sonra da bana gelip diyor ki her zaman ben senin yanındayım :) işte komik geliyo
Gittikten sonra tek tek mesajları okudum kız bana defalarca demeye çalışmış demiş ama benim aklım yine ikimiz için olan bambaşka şeyde olunca anlamamışım aylarca ee tamam suçlu kim şimdi herkes haklı
Bende söyledim hep hala söylüyorum ama anlamıyor işte :) bırakıp gidersem mi anlayacak? İşte bırakıp gittikten sonra anlasa da benim için önemi kalmayacak.
Yav bak Bi şekilde buluşun yüz yüze telefondan felan değil adam akıllı konuşun herşeyi en ince detayına kadar bakın sevgililik çocuk oyuncağı değil evleneceksinix bu ikiniz içinde geçerli sana demiyorum sadece
Anlasa ne senin hiçmi hatan olmuyor sence anlasa nr illaki sende insansın seninde oluyordur
Bizimkide öyle benim ayrılmak için kaç senedir onca sebebim varken o Bi kaç ayın acısını çıkarttı ayrıldı
Biliyorum haklısınız. Düşünce yapınızı çok beğendim bilmenizi isterim beni anladınız bence. Biz de zaten evlilik yolunda ilerliyoruz. Yüzyüze de çok konuştum. Tamam diyor dikkat edeceğim vs vs ama 1-2 gün düzeliyor sonra yine aynı. Ölsem kalsam haberi olmayacak
Ee ben geri dönermiyim dönmem nşye bırakıp gitti
Bende gerçekten sizi anlıyorum
Benimde hatam var elbette. Her zaman elimden geldiğince iyi bir sevgili olmaya çalıştım ve öyle de olacağım. Ama o çaba göstermiyor bu konu için ben buna eminim
Ne hissettiğinizi anlıyorum
Ben artık bi şey anlatırken bile hevesli değilim, çinkü umrunda bile değil. Eminim içinden şey diyor ya ben neler yaşadım bunun derdine bak falan
Ee diyordur bak bende aynısını diyorum bana göre ben daha çok şey yaşadım ee o zaman da o yanımda durmamıştı ya bak ben biz çıkar yol bulamadık ben tam herşeyi bitirmişken artık tam ona tamamen yönelebilecekken 2 hafta içinde artık evlenme teklif edecekken onun hazırlığını yaparken terk etti sürpriz yapacaktım son du artık ve sonda gitti biz yapamadık olmadı siz yapın oldurun Bi şekilde
Ben her zaman yanında oldum. Deprem olduğunda ben İstanbul saydım benim ailem ve sevgilim Maraş saydı. Ben kendi ailemden çok onu aradım. Ailem için endişelenidğimden çok ona endişe ettim. Maddi manevi elimden gelenin en fazlasını yaptım. O ise depremden 1 ay sonra doğum günümdü. Sadece telefonda 1 cümle ile bile kutlamadı. Ben deidm doğum günüm diye :) bana sinirli bi şekilde cevap verdi. Hala doğum günüm kutlanmadı, telafi edeceğim dedi etmedi :) benim için çok önemli olduğunu bile bile hala umrunda değil. Böyle ufak şeylerin anlamı çok büyük olabiliyor
Ya yorumda bütün özelimi dökmek istemiyorum bak çok benziyoruz gerçekten olaylar yakın aynı şeyleri yaşadım bak ven yanında durmuyorum denilirken aslında onun yanımda ne kadar durmadığını anladım işte bak bazen pencereleri değiştirmek lazım bak senş suçlamıyoeum ama keşke oğlanda senşn pencerenden bakabilse
Bende çok detaycı Bi insanım anlıyorum ama diyorum ya yanlızlık en kolay şey zor olan şey beraber olabilmek bir olabilmek
O da elbet benim penceremden bakar ama umarım o zaman her şey için çok geç olmaz :) ilgi bir kzı için en önemli şeylerden biri. Böyle yaparak aşka, sevgiye olan inancımı yitirdim
İlgi her insan için önemli be erkekler yapınca adet gören kızmısın ne bu denilebiliyor ama her insan ister bunu
Evet öyle ben sevgilime ilgi gösteriyorum zaten ama o bana yeterli ilgiyi göstermiyor. Sana şu kadar söyleyeyim: ben depremden bı yana sevgilimi aldatsam farkına bile varmazdı inan o kadar umursamaz bana karşı. Benim yerimde başka biri olsa çoktan gitmişti
Neyse sabah iş var 6 da uyanacaz ben uyuyayım kardeşim ayrılmamak için elinden geleni yap lütfen dertleşmek istersen yazadabilirsin yine hayırlı gecelerin olsun
Teşekkür ederim yii geceler
Bilemezsin ki onu yerine birisi geçmedi birgğn Bi bakarsın yerine birisi geçer ve senden çok daha mutlu eder kimsenin senin yerimde olmasına göz yumma seviyorsanız eğer mutsuz olun ama birlikte olun
Ben teşekkür ederim
Evini kaybetmesi kolay değil. Su an herşeyi yeniden kurmaya çalışıyorlardır bir zaman sonra yeniden sana yogunlaşacaktır.
6 ay geçti zaten daha ne kadar bekleyeyim
6 ay geçti ama burada hala yıkılmayı bekleyen binalar duruyor insanlar hala başka yerlerde maddi sıkıntılarını toplayamayan insanlar var. Ama tabikide senin hayatın da ayrı daha farklı bir ilişki istiyorsan ayrılmak elinde.
Bende bunların farkındayım ama bu şehir 3-5 senede toparlanamaz ben Kahramanmaraş lıyım her şeyin farkındayım. Ama burası düzenlenene kadar böyle mi davranacak? Pardon da sevgi her koşulda olur, her koşulda sevdiğin insanı merak edersin, onu önemsersin
Tamam o zaman bunları sevgilinize söyleyip onunla yüzleşin . Sevgininde bir yere kadar olduğunu biliyorum. Bu durumun içinde bulunmaktan hoşnut değilseniz belirtin kopacağı varsa kopar zaten
Kaç kez belirttim. İnanın yüzlerce kez… ama ben artık çok yalnız hissediyorum. Onu çok seviyorum hala ama benim ne zaman ona ihtiyacım olsa yanımda değil.
yanında olmaya devam et durumu ona belirt eminim istemeden yapıyodur psikolojisi iyi degil bellıkı uzerinde sende ayrılma konusarak cozun
Aylardır konuşuyorum…
Sen evini kaybetsen ailenle birlikte bir de üstüne sevgilin terk etse nasıl hissedersin kadınların böyle şeylerini aşamadığına inanamıyorum yanında olacağına köstek oluyorsun ilgi avcısı
Sevgilisini eğer yanında istiyorsa bunun için bir emek vermeli. Kimse vazgeçilmez değil
😟En sonunda insanlık bu aşmaya geldi demek
Hak ettiğiniz yaşam gerçekten de Skynet.😔
Hayırlısı