+1 yılEvet ateşi başına vurmuş insanlar
Sokaklarda dolmuş taşmış
Sadece erkekler değil
Kızları da görüyoruz öyle de istekli öylede candan sevgili peşinden koşuyorlar yakaladığını bırakmıyorlar
Yangından mal kaçırıyor gibi
Flört etmeden direk aşk mı olur yahuuuu
Akıl var mantık var
Öncelikle insan birbirine bakar etkilenip elektrik alır sever aşık olur ondan sonra sevgili olur adım adım ilerler
Bu flörtsüz sevgili değil bu cinsel partner vahşiligi...
ANLAYANLAR ANLADILAR NE DEMEK İSTEDİGİMİ
ÇOK KISA VE ÇOK NET BİR ŞEKİLDE OZETLEDİM00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır sevmem. sevgililik severim sadece
11 Yorumla- +1 yıl
Flört aşamasını atlamayı tercih mi edersin?
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence ciddiyetle ilgisi olan bir durum değil bu. Ciddi düşünenler de düşünmeyenler de flört edebilir. Sonuçta tanışma ve karar verme aşamasıdır bu.. Bir insan ilk başta ciddi düşünmüyorsa bile ilişki ilerledikçe ciddi düşünmeye başlayabilir. İlişkiler sorumsuz, sağlıksız ve toksik değil, insanlar sorumsuz, sağlıksız ve toksik. Flört aşamasının bununla bir ilgisi yok..
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke hep flörtte kalabilsek. Bence en güzel aşama ve sonrası bozuyo
34 Yorumla- +1 yıl
Flört aşamasındaki rahatlığa alıştıktan sonra sonraki aşamalar kötü geliyor değil mi? Demek ki sonraki aşamaların kötü olma nedeni flört asdjfjlkf
- +1 yıl
Sevgili olunca birbirinin hayatına karışma olayı başlıyor bence aradaki elektriği bozan o
- +1 yıl
akjdlfa işte direk o şekil başlarsa daha iyi. en azından sonradan değiştin muhabbetleri olmaz ajlksdfkjlf
- +1 yıl
teşekkür
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, flört aşamasına bağımlı bir terazi kişisi olarak işler ciddileşmeye başladığı an genel ortalıktan kaybolmayı tercih ederim. Flört bir kültürdür, ben flört kadınıyım, he sen edersin etmezsin yalnız gezersin beni ilgilendirmez, ben flört severim. Ağustos sıcaklarında ettiğim flörtlerden dolayı beyefendilerden helal olsun diyenleri de duydum. Flört daha bir mesafedir, güzeldir..
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEn güzel evresi, orada takılıp kalmalı.
22 Yorumla- +1 yıl
Bir yatak döşek atıp orada uyumalı adsjlkf
- +1 yıl
Tabii :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zaten en güzel flört evresi ondan sonrası ... sarıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞüphesiz ilişkinin en güzel evresidir.. Birbirini tanıma aşaması, ufak kıskançlıklar ve duygusal başlangıçlar..
00 Yorumla
+1 yılİlişkilerde Çağa ayak uyduruyor eskiden flört etmek işte bakışmak vs gibi biliniyordu sonraki evre zaten çıkma teklifiydi ki direk mevzu sevgiliye bağlıyordu olayı ama günümüzde herhangi bir kafede otururken işte bir kıza teklifte buluna biliyor işte oturabilir miyim gibi bu süreç flört süreci olduğu sonrasında taraflar birbirini beğendiği ya da beğenmediği ya da bir taraf bir tarafı beğendi bir taraf beğenmedi ama bir şekilde iletişim kuruldu bu süreç uzuyor ciddiyetsiz değersiz bir hal alıyor ve flört sürecinde sevgili sürecine geçme ihtimali zayıflıyor yani Allah bu dönemin gençlerine kolaylık versin gerçekten işleri zor
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın gençlerin işi zor alsdkjf
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçıkçası güzel bi şey tabii çokta uzatmamak lazım. 5 ay en fazla. Fırsat buldukça tanımaya çalışmalı o süreçte. Tabii erkekler bu flörtü pek ciddiyete almıyor. Naneleri yiyor. Sevgili olunca da ortaya çıkıyor tüm bunlar. Yaşım 22 olacak. Neden bilmiyorum eskisi gibi de flört etmiyorum edemiyorum. Ciddi bakıyorum. Bu kişiyle sadece sevgili mi olunur yoksa onda gelecek de görebilir miyim, günümüz insanlar çok hedefsiz belirsiz kararsız yolları sapmış. Bu beni de etkiliyor. Nasıl bi geleceğim olacak. Bu devirde uygun erkeği bulmak öyle kolay bi şey değil maalesef.
14 Yorumla- +1 yıl
Kolay değil evet. Çünkü seçenek çok ve kafa karışıklığı oluyor jxjxjxz
Cevap sahibi+1 yılÖyle sanki manavdan meyve alıyorlar djdjdjd
- +1 yıl
Eskiden adamın mahallesinde hangi kızlar varsa seçenekleri onlardı. Şimdi internet ile sınırsız seçenek. Adam karar veremio. Bir oraya bir buraya gidio alsdjkjklf
Cevap sahibi+1 yılYolu açık olsun ne diyelim :DD
+1 yılSorumluluk almamak için flört olmak işlerine geliyor. O yüzden de ilişkiler çok sağlıklı olmuyor..
68 Yorumla- +1 yıl
Bence de biraz öyle oluyor. Sonradan çok değiştin muhabbetleri her ilişkide oluyor. Bence nedeni flört aşaması
- +1 yıl
Kesinlikle..
- +1 yıl
Aynen öyle ben flörtü asla uzatmam ya bitiririm ya da 2-4 buluşmada sevgili olunur.
- +1 yıl
@ofsıkıldımyine bence flört olmak zaten başlı başına gereksiz..
- +1 yıl
Hatır flört iyi tanışmak için ilk buluşmadan da sevgili olmaz yani.
- +1 yıl
- +1 yıl
Valla haklısınız katılıyorum sizlere ama hemen de kalkıp sevgili olunmaz ki birbirini tanıması lazım insanların naısk olacak? İki ucu
... Değnek
+1 yılBenim hayatımda öyle çok ilişki tecrübem olmadı yani birisiyle buluşmak flörtletmek gibi şeyler hiç yaşamadım ama açıkçası flört aşamasını doğru buluyor muyum bulmuyor muyum yani flört aşaması ile sevgili olma aşaması arasındaki farkı ben bir türlü anlayamadım, nişanlı olmak da ama bunu kabul ediyorum evlilik öncesi bir hazırlık o insanın doğru olup olmadığını ailenin anlaşıp anlaşamadığını görmek açısından güzel ama yok flört ediyoruz hadi tanıyalım sevgili olalım mı olmayalım mı şahsen bana bu saçma geliyor seviyorsan ya sevgili olursun ya olmazsın
10 Yorumla
+1 yılYa flört aslında ilişkiden bir önceki adımdır. Birbirini tanıma süreci olarak görüyorum daha çok o yüzden de hep söylerim; flört de bir kişiyle olmalıdır. Kimse kimsenin zamanından çalmasın..
Flört dönemi dendiğinde benim için; için kıpır kıpırken mesaj beklemek, hoşlanmak, şarjın yokken telefonunu şarja takıp prizin yanında oturmaktır sırf konuşmak için ya. Flört dönemi güzeldir.
21 Yorumla- +1 yıl
İşte ilişkilerin bağımlı ve toksik olma nedeni o aşama olabilir mi? Çünkü bir şeyin iyi tarafından başlayıp kötü tarafına geçince insanlar o şeye karşı antipati geliştiriyor bence. Sonradan sen çok değiştin, eskiden böyle değildin muhabbeti oluyor ondan sonra
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılFlört etmeyen biriyim. Flört eden erkeği de pas vermeden nazikçe veya haddini bildirerek reddederim. Bu tarz tipler herkesle aynı anda takılırlar, herkese aynı anda yüksek dozda umut verirler ve herkesi aynı anda yedekte tutarlar. Yok öyle yağma. Aşk kadınıyız derken, aşk maymunuyuz demedik çok pardon.
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bende oylelerine yol veriyorum beni oyalayan kızla isim olmaz ya evet ya hayır
- +1 yıl
Çünkü beni ilgisi için kullanıyordur benimle ilişki düşündüğü falan yoktur
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoru çok hoş, yorumları okurken bile eğlendim 😄 Ama ben de flört severim ya, bence en heyecanlı, en tatlı zamanları hem karşındakinin gizemi tam çözülmemiş falan bir yandan da acabalarla dans ediyor zihnin ve duyguların koşuşturuyor ruhunda 😄 Keşke hep öyle devam etse dedirtiyor insana. Benim en son olan uzak mesafe ilişkimde cidden merdivenden düşme hâlini yaşamıştım. İlk birkaç ay hiçbir şey anlamıyorsun ama sonrası cidden duvara toslamak gibi 😆😄
14 Yorumla- +1 yıl
Ayrıldın mı sonra 🙂
- +1 yıl
İşte flört aşaması yüzünden duvara toslamis gibi oluyorsun. Hiç bu aşama olmasa direk duvara toplarsın 🤣
Cevap sahibi+1 yılDirekt duvara toslamayı hiç kabul etmem o zaman hem karakterinden memnun olmadığım birine direkt sevgili demek saçma geliyor. Flört aşaması iyidir, o bitince de herkes yoluna 😄
- +1 yıl
Kötü bu bakış açısı ya
+1 yılBen seviyorum ama şu durumdan hoşlanmıyorum flört ederken gayet ilgili sevecen olup ilişki resmiyete dökülünce cepte görülmesine ayar oluyorum resmen ikiyüzlülük
31 Yorumla- +1 yıl
O yüzden ilişkinin direk cepte görme aşamasından başlaması daha iyi olur, en azından sonradan değiştin muhabbetleri olmaz alksdjfjkl
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılNefret ediyorum flört sürecinden.. biri olur beğenirsin, başlarsın konuşmaya.. zamanla olan oluyor.. şimdi ortsys flört denen bir şey çıktı.. biz neyiz arkadaşmiyiz? Hayır.. sevgili miyiz? Hayir.. ee neyiz ulan o zaman biz..
14 Yorumla- +1 yıl
asdkfja aynen belirsizlik oluyor, nereye gittiği belli olmuyor, karşındakine ne kadar sorumlusun ne kadar değilsin belli olmuyor adlksklf
- +1 yıl
Ne kadar sorumlusun... güzel soru ben bunu yazdım jdjdjddj
- +1 yıl
asdfklkjlf güle güle kullan adsjlkf
- +1 yıl
Tişikkir idirim
Gizli Üye(25-29)+1 yılMillet flört aşamasında öpüşülür mü ya 😂 benim şu an flört ettiğim bir adam var ama kendimi zor tutuyorum öpmemek için ama öpersem sevgili boyutuna atlar diye de çekiniyorum çünkü flörtken hersey daha güzel napıcam bilemedim offf 😅😅
13 Yorumla- +1 yıl
Öpüşülmez. Öpüşürsen aranızdaki ilişki tuhaflasir
- +1 yıl
Peki öpmekten kastın yanaktan mı yoksa dudak mı ne zamandan beri öpüşüyosunuz
- +1 yıl
Pardon ne zamandan beri flört ediyosunuz
+1 yılBen uzun ve ciddi ilişki severim. Flört etmekden hoşlanmam. Açık fikirliyim hoşlandıysam direkt söylerim.
12 Yorumla- +1 yıl
Net olmak lazım alkdjf
- +1 yıl
Evet.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılFlört ilişkinin en güzel dönemidir. Merak ve sürekli konuşma isteğinin olduğu zamanlardır. Keşke hep flört olsa.. 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Sevgili olarak başlanırsa merak ve sürekli konuşma isteği olmaz mı sence?
- +1 yıl
Sevgili olarak başlayamaz ki. Flört ilişkinin sürecidir. Senin dediğin çocukluk evresi olmadan bebeklikten yetişkinliğe geçiş gibi bence
+1 yılBen genelde işler ciddiye binecek gibi hissedersem hemen geri adım atar orada sonlandırırım ajshshs yaptığım yanlış mı doğru mu tartışılır ama genelde flörtten öteye taşımak pek istemem. Ötesi beni korkutuyor nsbdb
10 YorumlaFlört aşamasındayken bile tartışıyorum valla ilerisi olmadı sjfjdjdj
14 Yorumla- +1 yıl
Neden tartışıyorsun?
- +1 yıl
Ne gibi bir anlaşmazlık çıkabilir ki?
+1 yılBu flört aşamasını hiç sevemedim zaten. Tüm gençleri flörtsüzlüğe davet ediyorum 😄
17 Yorumla- +1 yıl
Davete icabet etmek gerekir jdkxkx
- +1 yıl
Beğeni butonunun çökmesini bekliyorum jdjdjdj
- +1 yıl
Benden başka icabet eden olmadı. Millet flört sevio demek ki kdkjx
- +1 yıl
Herkesi allaha havale/eft ediyorum o zaman😄
- +1 yıl
Ben hariç fgssejx
- +1 yıl
Ucuz kurtuldun jsjdj
- +1 yıl
Yessss jdjdjd
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBaya hoşuma gidiyor sonrasında cozutuyo erkolar
12 Yorumla- +1 yıl
Ne yapıyorlar sjsjd
- +1 yıl
Dozunda olmayan kıskançlık, ilgilenmeme, umursamama
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendilerin flört etmek istediği kaslı uzun boylu ve zengin erkeklerden olmadığım için benle flört etmek istememelerini saygı empati ve hoşgörü ile karşılıyorum. Flört ettikleri ve edecekleri kişilerle de kendilerine mutluluklar diliyorum. 😊
10 Yorumla
+1 yılBöylesi bir aşama kesin erkeklerin başının altından çıkmıştır..
13 Yorumla- +1 yıl
Yesss biz çıkardık alksjdf
- +1 yıl
😊 her taşın altından siz çıkıyorsunuz
- +1 yıl
Yılan gibi taşların altında gezmeyi sevioz alkjsdff
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Flört diyince aklıma fritoz geliyor kendi kendime ne kadar ti ye aldığımı farkettim ,)
13 Yorumla- +1 yıl
afkslkf evet benim de aklıma o geliyor
- +1 yıl
Flörtöz ile fritöz arasında derin bir bağ var gibi biz napalım aklsjdfjkl
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılFlört eğlenceli ama ilişkideki huzur ve güven başka bence.
112 Yorumla- +1 yıl
Flört ilişkinin ciddiyetini bozup daha ileri bir aşamaya çıkmasını engellemez mi? Eskiden flört yoktu direkt her şey ciddi başlardı, ciddi giderdi
- +1 yıl
Bu kişiden kişiye değişir bence, flörte bakış açısı ilişkiye taşımamak olan biri ile olursak evet. Ki zaten öyle biri olduğunu belli rttiği an da buna uygun karar verilebilir. Ama güzel olan yanı var bence flörtün, uyumlu olmadığını veya o insanla yapamayacağını anlayabiliyorsun o tanıma aşamasında.
- +1 yıl
O aşamada pek tanıyamıyorsun bence. O aşamada her şey güzel geliyor, duygular en üst seviyede falan aljkdsff
- +1 yıl
Ben pek öyle düşünmüyorum aslında. Bu biraz neler paylaştığın, konuştuğun, yaşadığınla alakalı. Detaylara dikkat edildiğinde çözmek çok da zor değil bence 🙂 Hem çok acele etmek bana doğru gelmiyor hiçbir zaman
- +1 yıl
Sence şimdiki ilişkilerin çoğunun toksik olma nedeni flört aşaması mı?
- +1 yıl
Hayır. Aksine birbirini iyi tanımadan, güven oluşmadan ilişkiye başlanmış olması. Hayata bakışı ve yaşama tarzı benzer olmayan veya güven duygusunun temeli oluşmadan bir ilişki başlamamalı. Başlayınca böyle toksik hale gelmesi kaçınılmaz oluyor.
- +1 yıl
Flört aşaması güzel, rahat, sorumsuz, huzurlu geçtiği için sonraki aşamalarda sıkıntı oluşmaz mı? Sen sonradan çok değiştin muhabbetleri olmaz mı? Eski günlere özlem olmaz mı? İlişki toksikleşmeye başlamaz mı? Taraflar birbirlerinin sonradan değiştiğine inanıp birbirlerine gıcık olmaz mı?
- +1 yıl
İnsanlar kendini gizlemeden açıkça göstermeli zaten bunların yaşanmaması için ama saklamaya çalışsa da illa bazı noktalarda açık verir. Yani aslında flörtte görülebilir, insan görmekten kaçar çoğu zaman o heyecan ve hisler ile. O körlüğü kırarak bakmak yerine görmeyi denersek ve biz de açık olursak sen çok değiştinler, toksikleşmeler konu dahi olmaz.
- +1 yıl
Çok zor onu yapmak adskjfl
- +1 yıl
Zor ama imkansız değil 😂
- +1 yıl
Bazılarına imkansız bazılarına zor, kişinin gücüne bağlı alkjdsfjlkf
- +1 yıl
Yani evet, kendini ne kadar kontrol edebildiği ve tanıdığı ile alakalı biraz bence de 😂
+1 yılbenim için flört kisiyi daha yakından tanıma sürecidir. kişiye daha yakin olacağım icin onun hakkinda bilgi sahibi de olurum. flört asamasi kesinlikle olmali.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Böyle daha iyi bence. Flört aşamasında karşısındaki kişinin karakterini az çok çözebiliyor insan.. Diğer türlü daha tanıyamadan evliliğe yelken açıp pişman olanlara şahit olduk
10 Yorumla
+1 yılFlört bir ilişkinin balıdır karamelidir çikolatasının ağıza gelen ilk tadıdır. Sonrasında fazla gelir. Fazlası bayar. Flört iyidir evlenmeyecekseniz daha ciddiyete geçmeyin derim
10 Yorumla
+1 yılFlörtü çok saçma buluyorum. Hiç flörtüm olmadı. Olmasını da istemiyorum şahsen. Olsa ben ti ye almam o şahışı. Ciddiyet olmuyor ki flörtte
10 Yorumlaİnsanların değerini bildiği her anını değerlendirmeye çalıştığı bir dönem bence.
Ben severdim 👍😄10 YorumlaFlört aşamasını sıkıcı buluyorum herkes flortlesme peşinde çünkü 1 gün flortlesiyon sonra o kişi başkasıyla flortlesmeye calisiyor
10 Yorumla
+1 yılBen flirt mlirt bilmem, bana sevgilim diyemeyen kadın başkasıyla konuşmamada laf edemez 5-10 tane flirt yaparım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılEn heyecanlı aşaması o çünkü.. Birinin umduğunuz gibi olup olmadığını anlıyorsunuz, çözdükten sonra o heyecan kalmıyor..
10 Yorumla
+1 yılFlört sorumluluktan bağımsız bir hal sanki bu da ne kadar süre devam etmeli derseniz fazlası iyi değil bir site sonra net olunmalı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevmem bildiğin çapkınlık halı ne olduğun belli değil adı sanı yok her an ghostlayabilir kendini doğru kişi olarak tanitmaz vs vs
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır artık sevmiyorum. Usandım sürekli birilerini tanıyıp ona göre ayak uydurmaktan, bana uyabiliyor mu ölçmekten. Flört mlört yetti gari.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Flört aşamasına girmiyorum. Uygulaması benlik değil.
00 Yorumla
+1 yılKeşke hep flörtte kalabilsek. Bence en güzel aşama ve sonrası bozuyo ama ilerisi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılEn sevdiğimin ne olduğunu soyliyim.
İlk elini tutma.10 Yorumla
+1 yılAşk işleri olmadığı için bir şey diyemiyorum
10 Yorumlao aşamayı es geçiyorum direk icraat basit oluyor alan veren mennun yalan yok hile yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılFlört olayına karşıyım ben şahsen bana göre değil
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDirekt sevgili olunmaz ilk önce biraz tanımalıyım karşımdaki kişiyi bana uygun mu bilemem.
10 Yorumla
+1 yılFlört etmeyi sevmiyorum çocukça ilişkide flört evresi olmadi allahtan direkt sevgili olduk
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır sevmiyorum ya arkadaş olursun ya sevgili
10 Yorumla
+1 yılevet seviyorum. ilişki içindeyken bile flört edilmeli bence
10 Yorumla
+1 yılYok ya yeni bir insana kendini anlatmak açıklama yapmak gerçekten yorar ciddi ilişki de bakışlarla anlaşmak varken flört aşaması ı ıh
19 Yorumla- +1 yıl
Flört aşamasında kendini anlatmak daha mı kolaydır?
- +1 yıl
Hayır zor dedim yeni bir insanı gerçekten tanımak insan sarrafı değilim bende flört aşamasında tanıyamam birini zaman lazım
- +1 yıl
Görücü usulü daha iyi değil mi, tanışma manışma yok ajlsdf
- +1 yıl
Yok ya o ne öyle hahsjwhsh
- +1 yıl
Karşıyım ona
- +1 yıl
Sıfır çaba işte, kendini tanıtma yok falan. Olduğun gibi kabul etmiştir seni adjslfj
- +1 yıl
Aşk emek istiyor knk görücü usulü ı ıh
- +1 yıl
Kimsede sabır kalmadığı için kimse emek vermiyor ajkfld
- +1 yıl
Orası da doğru
+1 yılben eski kafaliyim
benimle cikar misin
-evet/hayir
bu kadar, flort falan cok sacma25 Yorumla- +1 yıl
Arada belirsizlik olunca daha güzel oluyor. Sorumluluk yok. Ohhh sadece eğlence var alkjdfjk
- +1 yıl
ben belirsizliğe gelemem xusnxund bisi ya vardir ya yoktur aksi delirtir beni
- +1 yıl
Zaten flört çıktı çıkalı kızların sinirleri de bozuldu, biz şimdi neyiz diye kafaları karışıyor akjlsfdjkl
- +1 yıl
jcjeuxnd
+1 yılEn güzel aşama o zaten sonrası merdivenden düşmek gibi bir şey 😅
25 Yorumla- +1 yıl
Çünkü o aşamada hiç sorumluluk yok. Taraflar birbirlerine karşı kendilerini sorumlu hissetmedikleri için rahatlar, takılıyorlar, eğleniyorlar ama sonrasında da ciddiyet gelmiyor işte. Çünkü yavan başlayan yavan gidiyor aljdsfj
- +1 yıl
Niye yavan başlasın, ağzını hayra aç 😅
- +1 yıl
Yani ciddiyetsiz başlayan ciddiyetsiz devam etmez mi? Sorumsuz başlayan sorumsuz devam etmez mi? Daha doğrusu insanlar sorumsuz ilişkiye alıştıktan sonra sorumluluk olan ilişki aşamasına geçmek ister mi? Eskiden her şey sorumlu başlıyordu ve öyle devam ediyordu. Sağlıklı bir şeyler ortaya çıkıyordu. Şimdi öyle değil. İlişkilerin çoğu sağlıksız ve toksik. Bunun nedeni flört aşaması olabilir mi?
- +1 yıl
Bunun asıl nedeni insanların değişmiş olması. İsteklerinin farklılaşması en büyük etken.
Önceden 15 yaşındaki bir çocuğun bile sorumlulukları varken, şimdi 30 yaşındaki kocaman adamlar sorumluluk kabul etmemek için kırk takla atıyor. Yaşadığımız çağ ile alâkalı bu tarz durumlar. - +1 yıl
Evet insanlar sorumluluk almak istemiyor ama sorumluluk alarak başladıkları bir süreci daha iyi devam ettiriyorlar bence
+1 yılBazı kızların-erkeklerin çok flörtü olabiliyor, bu durum rahatsız edici gibi sanki yedekte bir sürü insan var sen olmazsan başkasıyla ya da o benimle sevgili olmaz ise seninle olabilirime işaret olabiliyor bu yüzden iki tarafta lafını etmezse "Flörtüz" diye bu iş daha kolay olabilir.
00 Yorumla
+1 yılBenim hoşuma gidiyor flört etmek. Kendimi asla ciddi ilişkide düşünemem. Ciddileştiği zaman konuşmayalı vs keserim. Tamamen flört insanıyım ben
10 Yorumla
+1 yılBence önce iki insan birbirini tanımalı ya birde vücutların kimyası uyuşacak mı bilmiyorlar birlikte olup 1 hafta sonra ayrılmaktansa önce tanışıp flörtleşmeleri daha iyi
10 YorumlaEn sevdiğim aşamadır diyebilirim sanırım🙂 Birbirinizi tolere etmeler, her detayına farklı anlamlar katmalar ve “onun”yolculuğuna, yol çiçeklerle seriliyken yürüyebilmek. Ne şahane değil mi?
10 YorumlaKısa bi süre birbirini tanımaya çalışmak tamamda , flörtten daha saçma gereksiz bir şey görmedim , tek kelime'ile "VAKIT KAYBI"
211 Yorumla- +1 yıl
Evet ya evet ya da hayirdir birinin kararı flört iken 10 kişiyle flört eden kızlar var ee böyle bir kızla nasıl ugrasilir ki yol verilmeli
- +1 yıl
@Memetttt9295852j Ama bence daha çok kızlar net oluyor erkekler tam tersine , yani şu durumda böyle bir erkeklede uğraşılmaz
- +1 yıl
Ne alaka asıl kızlar ilgi merakından erkekleri kullaniyor
- +1 yıl
Erkekleri bogdunuz yeter yeter kızlar kötü asıl
- +1 yıl
@Memetttt9295852j yani ilgi elbette önemli ama onuda insan sevdiğinden bekler , herkesten değil
- +1 yıl
Hadi ordan yeterki biri olsun ilgilensin sizle sevip sevmeniz umrunuzda degil
- +1 yıl
@Memetttt9295852j sen muhtemelen kötü deneyim yaşamışsın ve herkesi aynı zennediosun , böyle düşünmekten vazgeç prensipleri olan kızlarda var merak etme.
- +1 yıl
He he beni inandiramazsin bundan sonra asla ne olduysa zaten herkesi iyi gormekten oldu zaten
- +1 yıl
@Memetttt9295852j işte senin problemin bu sana göre ya herkes iyi ya herkes kötü , önce bi bak bi anla bi tanı hemen duygu geliştirme , kısa sürede kimin ne olduğu belli olur zaten , minik öneri yinede sen bilirsin tabi
- +1 yıl
Yok ben almiyim benim için her kız kötü niyette
- +1 yıl
@Memetttt9295852j O'zaman good luck , ne diyim
Eskiden bir şey bildikleri yokmuş. Görür görmez çıkma teklifi etmek kaçıncı seviye abazanlık... Çok boş. Böyle iyi
21 Yorumla- +1 yıl
Böyle iyi de keşke kızlar da adım atmayı bilse
Ya ben hala anlayamıyorum fört vs
22 Yorumla- +1 yıl
Biz neyiz diye düşündüğün aşama
+1 yılHayır nefret ediyorum en stresli ve en gerici nokta 😁
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılO tatlı tatlı flört edilen dönem çok güzeldi be 🥰 özlendi ❤️ @cilgin-haritaci
13 Yorumla- +1 yıl
Bizimki cok başkaydı ama ya 🥰🥰
- +1 yıl
Bizim hep başka oldu, hep öyle olacak 🥰
- +1 yıl
Bizim ömrümüz bambaska olucak 🥰❤️
Gizli Üye(18-24)+1 yılflört olunmalı bence ama hemen değil ve hani tanışmak için olmalı
10 Yorumla
+1 yılCıks, direkt nikah masası pls.
11 Yorumla- +1 yıl
Direk mezarlık bence sjsjd
Kim çıkardi flörtü cidden
11 Yorumla- +1 yıl
Erkekler fjdjdj
- Devamını Gör (113)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri