Beni çok seven mi benim sevdiğim mi?

Arkadaşlar beni çok seven bir çocuk var temiz aile çocuğu durumu iyi bana çok değer veriyor benim için her şeyi yapar soru başlığıyla alakasız ama çok iyi birisi tüm dünyayı karşına olabilir benim için tüm vaktini bana ayırabilir istediğim her şeyi alır yanımda olur arkadaş kardeş her şey olur benim için öylesin iyi birisi ama benim aklım çok çelişiyor bilmiyorum şu an sevgili değiliz eski sevgilim ama tekrar olmak istiyor ve bana karşı iyi olacağından çok eminim ama aklım çok karışıyor bir yanımda diyor ki ciddi ilişkinin amacı yok gereği yok eğlenmene bak bunu çocuğa söylediğimde çocuk ben seninle gezerim beraber dolaş beraber eğleniriz ne istiyorsan onu yaparız diyor o kadar değer veriyor bana ama ben kafama diyorum ki takılmaya veriyorum ya da esmeye bilmiyorum hata mı yapıyorum ona şans vermeli miyim beni gerçekten mutlu eder yoksa önüme bakıp herkese takılmalı mıyım ciddi ilişki mantıksız mı

Güncellemeler
+1 yıl
Eski sevgilim iyi ama şu an yeni birisi ile konuşuyorum o da bana karşı iyi ama eski sevgilime göre daha çocuksu yani ikisi arasında seçim yapmam gerekiyor eski sevgilim bana her şeyi sağlayabilir şu an konuştuğum çocuk da öyle bilmiyorum aklım karışık ne yapmalıyım yol bulamıyorum
Beni çok seven mi benim sevdiğim mi?