Kadınlar neden kendilerine acı çektiren erkeklerden hoşlanır veya hayatına alır?
Sevdiği için
Onu öyle kabul ettiği için
Aşkından gözü kör olduğu için
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kadınlar neden kendilerine acı çektiren erkeklerden hoşlanır veya hayatına alır?
Akılları beyinleri yok da ondan. yani bir insan da beyin varsa acı çektiren serseri bir erkeği sevmez istemez. karakterli erkekleri severler. ama işte beyin denen o önemli ve güzel organ olmayınca böyle oluyor. tabi genelleme yapmazsak. İnsanların seçimleri ve tercihleri kişisel deneyimlere, değerlere, kültürel etkilere ve psikolojik dinamiklere bağlı olarak değişebilir. Her bireyin tercihleri farklıdır ve genelleme yapmak her zaman geçerli olmayabilir. Aynı zamanda, sağlıklı bir ilişki, karşılıklı anlayış, destek ve paylaşımı içerir. Bir ilişkinin temeli, saygı, anlayış ve duygusal bağlantı olduğundan, tercihlerin bu temel prensiplere uygun olması önemlidir.
Kadınlar duygusal olarak baskın canlılardır , hipergamik olarak en iyi erkeği isterler ve bu saygı duyulması gereken bir yapıdır.
En iyi erkekten kastım ise maskülen erkeklerdir ve maalesef kadınların günümüzde maskülen erkek anlayışı ise inanılmaz bir şekilde çarpıtılmış ve yanlış yönlendirilmiştir bu saygı duyulmaması gereken bir durumdur , çünkü insanın bazı şeyleri kendi kendine idrak etmesi ve farkındalık oluşturması gerekir.
Günümüzde acı çektiren sağlıklı psikolojiye sahip bile olmayan vasıfsız bad boy tabiri ile ettiğimiz erkekler kadınlara koruyucu özelliğini hissettirirler ve gizemli bilinmez tutarsız davranışları ile kadın beynini 12 den etkilemektedirler bu yüzden kadın ben bunu adam ederim , edersem bana koruyuculuk sağlayıcık yapabilir alt düşüncesi ile bu tarz erkeklere sevgi aşk besleyip bunu gerçek aşk zannetmektedir ki maskülen erkeklik bunun yakınından bile geçmez bana göre vasat erkeklerdir.
İzlenen diziler , yanlış batılılaşma , beyinlerin medyanın algıları ile yıkanması (kadınlar sürekli her yerde şiddet görüyor , eziliyor) sanılmasından kaynakladığını söyleyebilirim.
Hanımlar size kibar centilmen dürüst sahiplenici erkekler basit değil maskülendir , size sağlayıcılık yapmak isteyen karşılığından sizden sevgi sözcükleri temas ilerlerse seks isteyen adamlar vasat değildir, olması gerekendir.
Seçimlerinizin ve bazı şeyleri isteyerek ya da istemeyerek farkındalık yaratmayaşınızın sonucunu çekiyorsunuz ve sonrada etrafta iyi erkek yok bütün erkolar aynı diye sızlanıp duruyorsunuz ben daha ne diyim size. 🙂
Biraz uzun bir yazı oldu , zincirleme olaylar barındırdığı için maalesef ve daha da bu konuda çok fazla araştırma ve bilgi sahibi olduğum için sayfalarca şeyler anlatabilirim.
Saygılar.
Eyvallah.
Bakın burada ince bir nüans vardır. Her şeyden önce siz kadınlar sevgiye boğulmayı bekliyorsunuz. Bir erkek gelsin sizi pamuklara sarsın istiyorsunuz. Erkek bunu yaptığında sıkılıyor ve ayrılıyorsunuz. Sevgili kızlar, sizin arada biraz ağzınıza edilmesi lazım ama bu olduğunda da malum erkek kişisinin yaptığı tüm iyi davranışları da çöpe atıyorsunuz ve o erkeğin adı ''acı çektiren erkek'' oluveriyor bir anda. Sizin bir orta noktanız yok. Duruma göre ya tam iyi ya da kötü oluyor sizin gözünüzde o erkek kişisi. Yani kadın kişisi erkeği genel olarak seviyor zaten. Bir tartışma oldu diye ya da erkek bir iki kere bağırdı diye de kolay kolay o kadın erkeği silmez. Dahası o erkek bunları yaptıktan sonra kendini affettirmeyi de gayet bilir. Tartışmalar ve kavgalar ilişkinin tuzu biberidir ve olmak zorundadır.
Cinsiyet farketmezsizin bazı insanlar mazoşist bir yapıda oldukları için kendilerine acı çektiren tipleri severler. Geçmişte yaşadıkları şeyi böyle kapatacaklarini düşünürler ama öyle olmaz. Saglikli psikolojide olan bir birey hayatına acı çektiren kişiyi almaz, bilmediğinde aldıysa da farkettigi an hayatından şutlar o kişiyi
Çok doğru söylüyorsun.
Aynen çok doğru katılıyorum. Kadınların geneli kendilerine acı çektiren insanlarla birlikte olur yani ona değer veren el üstünde tutan insanla olmak yerine üzen ve değer vermeyen biriyle olurlar..
Cevap
34Cevap
Çünkü sebeplwrini kendileri bile bilmez xd
çünkü macera arıyolar heyecan arıyolar efendi adam oldumu canları sıkılıyo sonu tabiki hüsran ama seviyesi düşük sevgi nedir bilmeyen kızların yaptığı bişey bu zaten aklı başında kendini geliştirmiş kız bu gibi insanlarla konuşupta kendini zor duruma sokmaz
Kadınlar hipergami yüzünden bugün beyinleri yıkanmış durumda onlara kötü davranan it muamelesi ceken adamlara tamah ediyorlar. Maskülenlik böyle bir şey değildir. Her koşulda duygularına hakim olan çözüm üreten erkeklerdir. Kadınını koruyan kollayan erkekleri tercih etmeniz gerekir ama size göre serseri gibi takılan herifler hoşunuza gidiyor
Dünyayı bilmem ama bizim ülkedeki kızların sanki keko erkeklere daha çok ilgisi var gibi
Yo sevmeyiz deli miyiz biz mutlu olmak varken acı çekelim
Doğru diyorsunuz bende aynı fikirdeyim. Ama kadınların geneli maalesef bu şekilde. Kendine nerede acı çektiren değerini kıymetini bilmeyen erkek varsa onunla. Sanırım acı çekmeyi seviyoruz.
Hiçte öyle değil. Bana acı veren canımı sıkan birinin benim hayatımda neden yerimolsun insanın kendisine zarardan başka bir şey değil
Ha şu da var böyle biri var ve bu sizin hala hayatinizdaysa sadece alışkanlık başkada bir şey değil. Alışkanlıklarınızi değiştirin.
İyi bir soru acaba neden?
Bende bir kadın arkadaşıma yapıyorum ama çok seviyor, Kızıyorum her şeyi ters yapıyorsun diyorum yine de seviyor. Neden bilemiyorum. Aslında yapmamam gerekir biliyorum.
kadınlar güçlü erkekleri sever ona acı vermesi de gücünün göstergesi gibi bir fetiş olsa gerek.
Sevdikleri şey acı çekmek değil aslında adamların badboy olması
Birçok hemcinslerim bu konuya güzel şekilde açıklık getirmiş. Bana da bazılarına katılmak düşüyor.
Kadın kolayı değil zoru seçer yıpransada acı çekse de (keşke kolay olanı secebilseydik)
sıkıcı erkekler yerine s. kici erkerler daha eğlenceli olduğu için
Aşkından kör olduğu için o anda beyinleri çalışmıyor sanırsam ondan
Çünkü seviyordur. Öyle sevgi de olmaz olsun ama neyse. Ben acı çektiğim yerde durmam açıkçası.
Çünkü duygularımızın hepsini yaşamayı severiz doğaldır insanız sizde hep sulu gözlü olmayı seviyorsunuz o yüzden ağlatacak insanlar seciyorsunuz
O tarz erkekleri tercih etmiyorum.
Özür dilerim tüm kadınlardan ama canım oldukları için başka cevabı yok
Kezban oldukları için boşuna demiyoruz ormandan kaçmış Tipleri sadece Türk kadınları sever diye
Aşk hikaye ylan srefsz tipler ilgilerini çekiyor
Aşkın gözü kör sanırım
Aynen ya aşktan ya da bağlanma yüzünden böyle bence. Geneli hep acı çektiren üzen erkekleri seviyor. Yani el üstünde tutan erkekleri sevmiyor ona değer vermeyen kıymetini bilmeyen erkrkler seçiyor.
"Kadınlar" değil, mazoşistler*
Aynen gercektende öyle. Bazı kadınlar alışmış sanırım erkeğin onu üzmesine falan. Ya çok sevdiği için ya çok bağlandığı için ya da mazoşist olduğu için bence.
Kemalim yapmaz mesudeye bağlıyoruz hataları, yalanları görmezden geliyoruz.
Nefret ederim.
Aynen bende. Öyle erkekten bence uzak durmak daha iyi. Genelde kadınlar nerde değer vermeyen kıymet bilmeyen insan var ise onun severler onun peşinden koşarlar. Yani değer vereni sevmezler kadınlar.
Sonra da gelir buraya sorarlar: "Nasıl intikam alırım?" diye. ))
@BlackSail ya rica ederim de, bu dm muhabbetini sevmiyorum, vakit alıyor.
Genel akışı seyretmek keyifli benim açımdan.
Kusura bakmayın.
Aksiyon derdindeler
her kadın bir süreliğine hindu dinini benimser
Aşkından gözü kör olduğu için
Onu düzeltmek, iyileştirmek ister.
Kezban oldukları icin
Keko seven kezbanlar oldukları için :D :D
Cünkü kaba kötü davranirmasini severler kadinlar
Aklını kullanmadıkları için.
Ağladıkça zevk alıyor kadınlar
Seviyorsa ben bir soru sorabilirmiyim size
acı çekmeyi aşk zannediyorlar çünkü