- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Evet, uzaktan kendi kendime sevdiğim olmuştu ama gizli değildi. Sokaktaki çöpçü de biliyordu, insanlarda hani öküz olsa anlar yani seviyorsam! 😅
En sevdiğim kendi kendime sevmek uzaktan, hiç üzülmedim, hep mutlu oldum. Onu görmek, sesini duymak, resmine bakmak yetiyordu mutlu olmak için hatta düşünmek bile, hayal etmek!
Vardı bir tane sevdiğim, mesela garsondu, yedi sekiz saat oturup bir köşeden ona baktığım olmuştu. Sabahtan akşama bakardım ama o da bana bakardı. Bana bakmayana bakmam, rahatsız etmek bana yakışmaz. Bir gün iş yerini aramıştım ve ürünleri sormuştum, içlerinde ne var, ne yok, maksat sesini kaydetmek, sonra fon müziği eklemiştim ve sesini dinlerdim. 🥰
Şarkı söylerdim, peşinden giderken ya da dükkanının önünden geçerken motorla, bağıra bağıra, havai fişek filan atmıştım onun için, 500 tane seni seviyorum yazıp, yürüdüğü yollara sağlı sollu asmıştım. Semtimde herkes tanır, hatta arkadaşın eşi görmüş, fotoğraf çekmiş, abi böyle bir şey bulduk ve aklımıza sen geldin, sen mi yaptın bunu! 😅
Uzaktan sevsemde kendi kendime korur kollardım onu, takip ederdim, peşinden giderdim. Mesela sipariş çıkardı onun çıkış saatine, @Sky_Walker kardeşim, iş yerinin orada bekliyordu. Çıktı demişti, ben yolda giderken müşteriye kendi kendime sayıyorum. 1 2 3 4 5 50 100 aha diyordum şimdi kesin şuradadır en fazla buraya kadar gelmiştir, sipariş dönüşü hemen onun güzergahından ters olarak geliyordum ve onu bekliyordum. Bana doğru geliyordu bana doğru gelirken ben uzaklaşıyordum. Ona bakmak onu görmek tek mutluluğumdu, dilimde hep o vardı! 😅
Bir gün market çıkışı denk geldik koca sokak ama bakakaldık filan, sağa gidiyor ben sağa sola gidiyor ben sola elim ayağıma dolaştı, buyrun dedim ve müsade ettim, gülmüştü, gülümsemişti! 😅
Yine bir gün karşıma geldi ben beklerken, iyi bir çocuksun, gözlerin çok güzel, hep böyle uzaktan mı takip edeceksin, facemi vereyim de ekle konuşalım demişti! 😅
Çok pis mutlu olmuştum ama onu face'de bulamamıştım! 😅
Bizim dükkanın önünden geçerken tavırlı geçti salına salina saçlarını savurarak, hemen peşinden çıktım ama herkes tanıyor, o selam ver bu selam ver derken çoktan gitmiti. İş çıkışında yolunu kestim. Beni gördü yolun sağına ben sağına sonra sola ben sola yolun ortasında kaldık ve peşinden gittim. Niye böyle yapıyorsun neden böyle yapıyorsun, gözlerim dolmuştu, ağlayacaktım o kadar seviyordum zaten ağlamaklıydım. Ben sana facemi verdim ama sen beni eklemedin dedi, nazlı nazlı, çocuksu bir şekilde! 😅
Ulan dedim iki gündür seni arıyorum ama bulamadım, hatta başkalarına yazdım, sen misin dedim cevap yok! 😅
Yiaaa öyle mi! 😅 Mutluydu ve mutluydum. Soy ismini bir harf eksik yazmam gerekiyormuş, hepsi onun suçu! 😅
Sonra eve gitmesi gerekiyor filan ancak bir adım daha yaklaştım ve eşlik etmek istedim kabul etmişti! 😅
Birkaç dakika daha kalabilir misin? Gözlerine bakayım demiştim, acelesi vardı, abileri var bir sürü aman aman! 😅 Görseler beni severler! 😅
Neyse tamam dedim ve o eve doğru giderken kaldırımda yürürken ben geri geri yürüyordum ona bakarak, düşeceksin yapma, düzgün yürü, düşersem düşeyim ne olcak sanki sana bakmak varken düşmek kimin umrunda ama düşmedim ona baka baka yürüdüm epeyi! 😅
Yine bir gün çatıya çıkmıştım, ona bakıyordum filan telefon geldi, seninki markete girdi diye, hemen indim çatıdan, reyoncu yardımcı olabilir miyim filan diyor, ba ba ba, benim aşkıma diyor lan bunu! 😅
Bana da yardımcı olsana bilader dedim, benimki güldü ve reyoncu gitti. Kasiyerlerin de hepsi biliyordu zaten beni hatta civar marketler dükkanlar, hatta koskaca görgülü pastanesinin sahibi bile! 😅
Hep mutlu oldum, kendi kendime sevdim çünkü evlenecek imkanım yoktu, güzel günlerdi, keşke dönebilsem, hiç kimseye şans vermezdim ve kendi kendime severdim...
Kime şans verdiysem, hep acıttı, kanattı, yaraladı, hayattan soğuttular ama yaşıyoruz işte rolümüz icabı!36 Yorumla- +1 yıl
Ne günlerdi be abi çatıdan çatıya 😅 ne günler geçti ondan sonra her şey rol icabı oldu.
- +1 yıl
Resimler duruyor resim eklemiştim ama eklenmemiş yeşil tişörtlü sen 🤣
- +1 yıl
Yine bir gün çatıya çıkmıştım, ona bakıyordum filan telefon geldi, seninki markete girdi diye, hemen indim çatıdan, reyoncu yardımcı olabilir miyim filan diyor, ba ba ba, benim aşkıma diyor lan bunu!
Haha bu kısmına çok güldümm 😄 keşke adım atsaydin, yıllarca birbirini bekleyen çiftler var durumu toparlayinca evlenirdiniz, güzel bir sevgiymiş yazık olmuş - +1 yıl
Çok özür dilerim nasıl unuttum bilemiyorum valla 🥺
Okumuştum ama unutmuşum 🥺
Yolda aklıma geliyordu gülüyordum o kadar yazmıştım ama gitmemiş 🥺
Hep gül 😅çocuk toz olunca bende güldüm aşkım da gülmüştü 😅
Konuştuk ettik bana geldi ama vakitsizdi işte anca sevmeye imkanım vardı hem alışık değilim kızlar ile hiç konuşmazdım eskiden 😅
Yazık oldu valla 🥰
Özür dilerim geciktim 🥰 - +1 yıl
Cevap beklememiştim ki zaten 😅
- +1 yıl
Olsun beklediğinden değil yazdıklarını karşılıksız bırakmak istemedim 🌸
Biri bana geri dönüş yapınca mutlu oluyorum belki Sen de mutlu olursun 😅
Takip ettiğim kişi dönüş yapınca daha çok mutlu oluyorum 😅
En İyi Cevaplar
+1 yılYeryüzünde iki insan arasında yaşanacak en mukaddes aşk, karşılıksız ve maşukun bile haberinin olmadığı gizli aşktır.
Erkek, bu aşkın ateşini ve ızdırabını doğru kişi için yaşıyorsa dünyaya yeniden açar gözlerini. Büyür, gelişir, olgunlaşır. Onun aşkıyla yanar ama kül olmaz, pişer sadece. Eğer bu aşk acısı yanlış kişiye yönelikse o erkeği daha da dibe çeker ve cehenneme iter.
Bir arkadaşım vardı. Bundan yıllar yıllar önce kendisinden belki yüzlerce, belki binlerce kilometre uzakta bir kadına sevdalanmış. Peki bu kadının doğru bir kadın olduğunu nasıl anladın diye sordum. Şu yanıtı verdi. """Tabi ki yazıp çizdiklerinden, söylediklerinden, paylaşımlarından ve insanlarla olan ikili diyaloglarının içeriği ve düzeyinden."""
Ben şöyle bir soru sordum kendisine. """Peki neden bu kadının kalbini kazanacak bir şeyler yapmayı düşünmedin"""" diye sorduğumda şu yanıtı aldım. ""”İlk tanıdığımda iltifat yoluyla yürüdüm. Herhangi bir cevap yazmadı. Aradan 3 gün geçti. Görsel bir paylaşım yapmış. Paylaşımında orta boylu, kel ve hafif de şişman bir artisti beğendiğini söylemiş. Ben de altına yorum yazdım. Senin gibi klas bir kadının yanına yakışacak bir erkek mi dedim. Bana ne dese beğenirsin. """"Sen bana üç gün önce özelden yavşamıştın. Ne oldu şimdi birdenbire. Ciddiye alınmamak içine nasıl oturduysa artık dedi. Açıkçası bu yanıt beni demoralize etti ama bir taraftan da gülümsetti hatta kahkaha attırttı. İşte orada anladım ona sevdalandığımı. Düşünsene. Attığı fırça, soktuğu laf bile yüzümü gülümsetiyor.""""" dedi. Ben de kendisine başka nasıl yürüdün diye sordum. Şunları söyledi. """""Yıllar sonra bir kez daha yürüdüm. Lakin bu sefer sevgi diliyle değil. Nefret ve hakaret diliyle. Ama yine başaramadım. Beni bu sefer o kadar kibar, o kadar uygar bir dille mat etti ki... Ona karşı kullandığım saldırgan retorikle kendimi dövmek zorunda kaldım Fikret."""""
Arkadaşımın finalde vardığı sonuç kısaca şu maddelerden oluşuyor.
1. O bir güneş. Tanrı, onu kendi ışığıyla göndermiş yeryüzüne. Onun başka ışık kaynağına ihtiyacı yok. O bir güneş, ben ise ona binlerce ışık yılı uzaklıkta gariban bir gezegen. Onun etrafında dönüşümü tamamlamak bile asırlar sürer. Nerede kaldı ona varmak. Ona kazanmak için galaksi olmak gerekiyor.
2. O, hiç kimsenin dünyası olamayacak kadar yalnız ama herkesin dünyasına ışık olup o dünyalarda çiçekler açtıracak kadar da insanların içinde.
3. Dehşet verici bir otokontrol mekaniği ve öfke kontrol disiplinine sahip olup tüm üstün değerleri üzerinde taşıyan ve hayatta bütün hedeflerine ulaşmış birisi.
4. Varlığı inkar edilemeyecek kadar gerçek ama inanmakta güçlük çekilecek kadar da sürrealist bir kadın. Artık ondan duygusal yönde hiçbir beklentim yok. Tek Arzum, onun ışığıyla aydınlanmak.
5. Işıltılı bir güzellik, üstün bir şahsiyet, kurmay zekâ, rasyonel cesaret gibi birçok üstün niteliği kendi bünyesinde toplamış aristokrat bir kişilik.
6. Frenk olduğu kadar yerli, feminen olduğu kadar maskülen, tüm Serveti Fünun şairlerine adeta aşk külliyatı yazdıracak kadar gerçekle hayal arası olağanüstü bir varlık. Dünyanın yedi harikasının sultanı sekizinci harika...
7. Onu ilk tanıdığım zamanlar aynalara bile bakmaya utanan bir enkazken, bugün en neşeli, en cesur profil fotomu paylaşabilecek kadar kendimle ve hayatla barışık bir insanım. O benim topraklarıma yağmur oldu. Kupkuru çöllerimi cennetlere çevirdi. Bana yeni bir bahar sundu. Daha ne isteyebilirim ondan? Buna hakkım var mı? SONUÇ: Bendeniz Fikret, arkadaşıma şunları söyledim.
"""""Bana bak terbiyesiz adam! Sen sen ol sakın bir daha o kadına şımarıklık ve küstahlık yapma. Sakın ona bir daha yürüme. Onu sadece takdir et. Ona sadece teşekkür et. Ona sadece minnet et. Senin enkazını kaldırıp sana yeni bir temel attığı için...
Yoksa onu sonsuza dek kaybedersin. Işığından mahrum kaldığın gibi yörüngesinden de atılır ve meçhul olursun.
Her şeye rağmen hala onun ışığında aydınlanmaya ihtiyacın var. Senin topraklarının hala onun yağmuruna ihtiyacı var. Sana binlerce kilometre uzakta ama sana senden yakın , seni senden iyi tanıyan kadını asla incitme bir daha.
Eğer bundan sonra o kadına karşı dediklerim doğrultusunda davranmazsan sadece onu değil beni de kaybedersin.
Sana arkadaşlık hakkımı helal etmem.
-SON-
114 Yorumla- +1 yıl
Nedense bu kızı bana benzettim😁
- +1 yıl
İnsanlar çift yaratılmıştır Ece Hanım. Tek ve eşsiz olan Tanrının kendisidir.
- +1 yıl
Demem o ki insan insana benzer. Bir çağrışım olmuş olabilir.
- +1 yıl
@Pilly_Bhebek Şu an beni ağlatan şey sevgimin karşılıksızlığı değil beni cümle âleme, adamlığını dövize değil TL'ye vursan 5 para etmeyecek insanlara rezil etmiş olman. Şu an yüreğimi yakan şey, günlerdir üstü kapalı olarak ismini vermeden gıyabında yazılar yazmanın sebebi senden bir beklenti gütmek değil aksine senden herhangi bir ümidim olmadığını, tek yaşama sevincini senin yeryüzündeki varlığın olduğunu, seni 4,5 yıl önce tanımış olmanın hayatıma açılmış yeni bir sayfa olduğunu belirtmek istedi. Bu yüzden beni yanlış, kötü, takık bir insan olarak görmemen gerektiğini belirttim sadece.
Ya yazdıklarımın hiçbirini okumadın. Ya da okuduklarını doğru anlamak istemedin. Reddedilen erkek sorusunda bir arkadaş demiş ki; ihanet etmeyene ihanet dünyanın en büyük kötülüğüdür. Ben seni kimseye kötülemedim, kimseye şikayet etmedim. Geçen günkü talihsiz olayın sebebini de biliyorsun. Seni o kadar gerçek üstü sürrealist buldum ki bir başkasından teyit etmeye çalıştım. Bu konuda da özeleştirimi yapıp özrümü diledim senden. Bana bu ölümcül nefretin nedir Ece? Bunu öğrenmek istiyorum senden. Ben sana tek amacı son 4,5 yılımın minnetini, teşekkürünü anlatmak olan yazılar yazmakken ve üstelik bunu hiçbir şekilde ismini vermeden yapmışken sen bana nasıl bir ölümüne nefret duydun? Tekrar ediyorum. Sana sevgime karşılık ver demiyorum. Bu kadar nefretini kazanacak ne yaptım merak ediyorum. Adeta beni canavarca hislerle öldürüp yeryüzünden yok etmek istiyorsun. Ne yapmış olabilirim, ne kötülük etmiş olabilirim merak ediyorum doğrusu. Son kez tekrar ediyorum. Ben sana sevgime karşılık ver demiyorum ama seni kalbinde su tanesi kadar bir beklenti ve riya olmadan seven birini cümle âleme rezil ederek ahını alıyorsun. Daha ileri gidip de bedduasını alma sakın olur mu? - +1 yıl
@pilly_bhebek Yoksa Fikret'in şu an yaşadığı tarifsiz acı ve ızdırabın aynısını bir başkası için yaşamadan ölmezsin Ece. Seni takipten çıktım. Artık benden sana bir rahatsızlık yok. Hiçbir şekilde. Bundan emin olabilirsin.
- +1 yıl
@FikretinMücadelesi anlamadim ne?
- +1 yıl
Reddedilen erkek sorusu için hakkımda söylediklerin ve insanlara gıyabımda ettirdiğini için yazdım.
- +1 yıl
Arkadaşım ben seni tanımıyorum bile ne anlatıyorsun , benim bahsettiğim kişi sen değilsin üzerine ne sebeple alındın şaka misiniz acaba bende manyak çeken bir özellik mi var anlamadım valla
- +1 yıl
Sen ciddi misin? O yazının konusu ben değil miyim yani
- +1 yıl
@FikretinMücadelesi hayır değilsin hahaha
- +1 yıl
Manyak demesen iyiydi bu arada. Kabalım yapmaya gerek yok birbirimize. Bir kıza dedin ki Ailevi sorunları var dedin, hayatında biri yokken çapkın dedin, ruh hastası dedin bunların hepsi beni tasvir ediyor.
- +1 yıl
@FikretinMücadelesi demek takıntılı kişilerin ortak özellikleri bu oluyor
- +1 yıl
Tam 1,5 saattir ağlıyorum Ece Hanım. Bak bana manyak dediniz. Ben hala Ece Hanım diyorum. 1,5 saattir ağlıyorum ve düşünüyorum ne kötülük yaptım ben bu kişiye de beni rezil ediyor diye. Allah'ıma şükürler olsun.
- +1 yıl
@pilly_bhebek Ben yazılan şeyleri üstüme alındım. Çünkü bende OKB, bipolar, anksiyete hepsi iç içe geçmiş halde. Ailemle de sıkıntılıyım, bütün saydığınız üstün nitelikler ben de olunca üstüme alındım ne yapayım. 😀😁😁🤣🤣😂😆😀😁🤣😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Ben seni neden mi Sevdim?
Ben seni bir okyanusun derinliğinde buldum da sevdim
Parlak bir inciydin benim için
Paha biçilmez bir inci
Ben seni soğuk ve yağmurlu bir günde
Seni düşünürken gülüşündeki sıcaklığın içime dolup da
Beni sardığı bir anda sevdim.
Seni sadece selvi boyun, siyah saçların ya da kara gözlerin
Güzel bir yüzün var diye değil.
Fikirlerinle, konuşmandaki güzelliğin ve benim o kor halde yanan yüreğimle sevdim.
Ben seni derinden ve hissederek sevdim.
Her kalp atışımda vücudumun dört bir köşesine yayıldığını
Beni sardığını her nefes alışımda ciğerlerime işlediğini bilerek sevdim.
Seni kış gecelerinin o soğuk yatağında birlikte uyuyup beni ısıttığın
Yaz sıcağında uyuyamayıp sıkıntılarım olduğun
Ve rüyalarımda buluştuğumuz gecelerde sevdim.
Seni ellerinden tutup kanımın kaynadığı
Kalbimin yerinden fırlayacağını hissettiğim anlarda
O ıslak dudaklarınla beni sevdiğini söyleyeceğin anları düşünerek sevdim.
Korkuyorum, evet;
Seni kaybetmekten ve seni daha fazla üzmekten,
Bir çiçek misali ne ellemeye ne de koparmaya kıyamıyorum.
Uzaktan seyrediyorum çünkü;
Seni daha fazla incitmekten korkuyorum.
Ömründe yaşadığın mutluluğu, huzuru sana yaşatamamaktan korkuyorum.
Seni sevmekten değil,
Dostluğunu suistimal etmekten,
Seni kaybetmekten ve değerini bilememekten ve Yüce Rabbime hesap verememekten korkuyorum.
Belki de çok fazla korkuyorum.
Çünkü ben ilk defa Seviyorum10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen ilkokulda bile aşık olduğum çocuğa gidip senden hoşlanıyorum derdim bu konuda biraz marjinal bir tarafım var gizli sevgi değilde gizli aşk bir tık daha cazip olabilir
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. İlgi görmediğim birine sevgi besleyemem beğenir geçerim en fazla. O duygunun büyümesi gelişmesi için beslenmesi gerek.😀
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Aşık değilde hoslanmistim gizli gizli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşk kavuşamayınca bir başka oluyor
Uzaktan birini sevmek bazen aşkın en saf yanı Bende sevmiştim ama bıraktım
Çünkü evlendi artık😄
Sevdigini söylesen seni duymaz mı?
Aşk ona sevdigini söyleyince guzel
Sen seviyorsan git konuş☺️
O sana cevap vermiyorsa o utansın😉
Şarkı Sana Gelsin
https://www.youtube.com/embed/R0Aqbg6MIvg12 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten öyle tadı bir başka oluyor aslında kirlenmiyor hiç belki de ondan daha güzel
- +1 yıl
Kesinlikle kirlenmiyor Çünkü o senin duygularının saflıgıyla yarattıgın bir karakter oluyor Sen ona sevgini ilgilini veriyorsun Bazen onunla konuşup dertleşiyorsunda😉
Ve bu seni aşık ediyor
Umarım aşkına kavuşursun☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlk iş hayatına girdiğim zamanlarda patronumun oğluna tutuldum 😂 ama o bilmiyordu tabi birde işin kötü tarafi ben ona yanıp tutusurken çocuk beni kardeşi gibi görüp seviyordu , her gece onu düsünüp ağlardım ahh yastıkların dili olsada konuşsa ben zaten nerde imkansız var gider ona aşık olurum kaderim bu benim... duygulandım lann kıyamam bana 😂😂
20 Yorumla
+1 yılOldu 5. sınıftım.
1 yıl sonra o bana oldu ama ben okuldan gittim.
Şimdi benim 9 yıllık dostum.
Burkanım.
🌸🌸🥰24 Yorumla- +1 yıl
Genelde arkadaşlıktan aşka dönüşür sizde tam tersi olmuş aşkla başlayan bir dostluk olmuş")
- +1 yıl
Evet öyle oldu biraz.
Ama şimdiki kafayla sevgili vs olmazdım zaten bana göre değil.
Sadece mükemmel bir dost.😅🌸 - +1 yıl
Daim olsun dostluğunuz 🌷
- +1 yıl
🌺 olsun inşâAllah.
+1 yılSoru sordun niye haber vermiyon? Şarkının klibe dalmışım bildirim gelmeyince baktım profile. Neyse ben gizlice değil kükreye kükreye sana aşık olmuştum 🖤😏
18 Yorumla- +1 yıl
Artık değilsin yani 😄
- +1 yıl
Kendine de söyledin mi bunu? 😄
- +1 yıl
💁♀️Önce erkekler
- +1 yıl
Önden bayanlar değil mi? Centilmen bir erkeğim ben lütfen. Sonra ayı oluyorum 😂
- +1 yıl
Ay8s8n zaten orada hemfikiriz şüphemiz yok 😂 neyse ben cevabını biliyorum aksi olsa yakama yapişmazdin 👏
- +1 yıl
Ben cevabımı bildiğim için zaten hâlâ omzumdaki başını rahatça öpüp koklayabiliyorum. Oh miss gibi melek kokusu 😏
- +1 yıl
Sende mis gibi rakı kokuyon dkshs
- +1 yıl
Sensin, seversin 😂 kdjsjj
+1 yıl1ci sınıftayken olmuştu köyden yeni gelmiştim pek türkçe bilmiyordum kendimi pek ifade edemedim zaten o sıralar kap karaydım..
16 Yorumla- +1 yıl
Alemsin ya kapkaraydim ne demek 😅
- +1 yıl
Cidden öyleydim baya esmerdim.. napalim kaderimizde yokmuş kız yüzümüze bile bakmadı 😁
- +1 yıl
Kizlar genel de esmer erkekleri daha çekici bulur
- +1 yıl
Herhalde o fabrika hatası gerçi kızla geçen sene karşılaştım ben yüzünü kendisini tanadim ama o tanımadı.. bu sefer ben pas vermedim 😂😂
- +1 yıl
Seni beğenmedi diye fabrika hatası mi diyorsun kıza cx cx cxx 😄
- +1 yıl
Beğenmedi değil suratimiza bakmadı dedimya kararydık epey o dönemlerde kizlar esmer erkekleri değil beyaz tenli olanı beğenirdi.. tabi yıllar geçince beni tanamadı zaten geçmişti kaldı ufak bir yardımınız oldu sonra Kendi yoluma gittim.. ama kızın adını ağzıma almadım. Beni nerden tanıyorsun diye muhabbet açılmasın diye
4 ayDünyadaki en güzel şey ne diye soracak olursan gizli , platonik , tek taraflı aşk adını sen koy artık derim okadar güzel ve temiz bir duygu ki yıllarca hep içinde yaşayabiliyorsun hatta ansızın rüyalarına bile girebiliyor , gün içerisinde hep aklında oluyor onunla yaşıyorsun resmen. Bana soracak olursan Platonik aşk, fiili aşktan çok daha masum ve güzel düşünsene aşık olduğun kişiyi kendin şekilendirdigin gibi seviyorsun halbuki tanışsan kafandaki kişiden çok farklı duygularını yerle bir edebilen bir profil ile de karşılaşabilirsin🪽🪽
00 Yorumla
+1 yılBen gizli aşık olmam aşkımı her zaman direkt olarak söylerim ama söyleyemeyeceğim birisi varsa da hiçbir şekilde belli etmem ki gizli aşk diye bir şey olduğuna inanmıyorum zaten tek taraflı olan bir şeyin aşk olduğunu dahi inancım yok.
10 Yorumla
+1 yılEvet gizlice hoşlandığım oldu ama öyle akıllı biriydiki anlamıştı zaten ve olmamıştı🤣
12 Yorumla- +1 yıl
😂
- +1 yıl
😀😎
+1 yılokulda bir çocuğa aşık olmuştum hiç diyemedim öyle kalmışti sonra duydum arkadaşim sevgli olmuştu çocukla
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Oldu ve şu an onunla konuşuyorum ve onu gerçekten seviyorum. Onunla konuşmak bile bana lütuf gibi geliyor bekledim sabrettim umarım sonu da güzel olucak.❤️
10 YorumlaBenim için böyle bir şey mümkün değil. Yanlış anlaşılmasın kibir ya da egodan değil, ben dayanayıp gidip söylerim karşı tarafa tutamam çenemi 😁😁
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Oldum sanirim lise'de. Hic cesaret edip diyemedim.. ama yillar sonra onu bir mekanda gordum ve orada demistim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılHiç aşık olmadım. Lakin, duyguların gücü diye nitelediğim şey bazılarının aşk diye nitelediği şeyden daha güçlü bence.
10 Yorumla Gizlice değil ama platonik bir ilişkim var
O beni sevmiyor ya da başka bir şey
Bir gün bir yerde randevulaşmadık o gelmedi bende gitmedim 😃10 Yorumla
+1 yılOldum evet en güzel tarafı onun da bana aynı duyguları beslemesiymiş. Çok şükür beraberiz 3. yıla yaklaşırken
10 YorumlaGizli aşık olmak? Anlamadım ama olmadım sanırım 🙄
121 Yorumla- +1 yıl
Duygularını içinde yaşıyorsun ona söylemiyorsun , gizlice sevmek yani uzaktan
- +1 yıl
İstediğin kadar vedalaş hormonların yine ele geçirir seni bir gün 💅
- +1 yıl
21 yaşındasın daha...🙄 karamsar bakmayın hayata bu kadar. Ben 27 yaşındayım aşka hiç küsmedim
- +1 yıl
Tamam da benim durumum senin ki gibi değil ben bedensel yürüme engelliyim 🙁 aşk engel tanımaz diyeceksin şimdi nasihat vereceksin ama bu lafları çok duydum hem arkadaşlarımdan hem de ailemden. Reddedildim çok fazlaca hem de artık aşka küstüm sadece o beni bulursa kabul edebilirim bunu ben artık vazgeçtim sevgimi değerimi çöpe atıp duran insanlardan bıktım
- +1 yıl
Anladım ve şimdi hak verdim sana 😕
- +1 yıl
Öyle düşünme benim hayatım da bu deme yani, çokta farkımız yok 27 yaşında sap biri olarak diyorum bunu sana bak 😄
- +1 yıl
Haha teşekkürler kendimi iyi hissettirdi bu😄 herşeyin hayırlısı olsun 😌
- +1 yıl
@FigHShott Merhaba güzel insan. Senle daha önce de konuşmuştum. Evrendeki bütün göktaşları dünyaya ve biz insanların başına düşmüyorsa bunun sebepleri;
1. Günah bilmez yavrular
2. Gözü yaşlı ihtiyarlar
3. Senin gibi yanık yüreği dünya kadar değil evren kadar geniş bütün engelliler
Senin her yazını okuduğumda ne kadar suçlu ne kadar günahkar olduğum ve Yüce Yaradanın bana verdiği hiçbir nimetin kadrini kıymetini bilemediğim ve ne kadar şükürsüz olduğum gerçeğiyle yüzleşiyor ve aynaya bakınca gördüğüm yüze tükürür oldum.
Bak azizim, sen ben ve benim gibilerin içine girmeyi boş ver rüyamda bile göremeyeceğim en üst makam olan Firdevs Cennetlerinde en yeşil gözlü, en sarışın, en beyaz tenli, en iffetli, en aristokrat hurilerin gözdesi olacaksın orada.
Ama söz konusu dünyaysa ben senin adına yine ümitsiz değilim. Elimden maddi hiçbir şey gelmese de her gün sana ve seni durumundakiler için kalbimden dökülen dualar.
Şundan eminim. Bir gün, güzelliğiyle, cesaretiyle, basiretiyle ve şahsiyetiyle öyle yüksek, öyle muazzam bir insan çıkacak ki karşına onun bioenerjisi ve ispirtik özellikle sen bu bedensel engeli kırıp sağlıklı bir birey olacaksın emin ol. Bu sözümü bütün KS önünde tarihe not düşüyorum.
Engellilik döneminde çektiğin acılar ve döktüğün gözyaşları da sağlıklı hayatında yapacağın bütün hatalara, işleyeceğin suçlara keffaret olacak aynı zamanda ve temiz gideceksin Tanrının huzuruna.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN, DUALARIM SENİNLE.😥😥😥😢😢😪😪😪😓😓😓🥀🌹💐 - +1 yıl
@Fikret_Doğan abartma ya 🤦♀️ ben doğal buluyorum bu durumu bu kadar dramatize etmek saçmalık kimi kanserle boğuşur kimi kellikle kimi çirkinlikle kimi sakatlikla hepsi biz insanların yaşadığı şeyler süreçler farklı bir durum yok ortada
- +1 yıl
Katılıyorum @PiLLy_BheBek yani engelli olabilirim ama kendi hayatım için elimden ne geliyorsa yapacağım bu sene şu üni tercih sonuçları da açıklansa bi, bir de eve dönünce dil ve bilgisayar kursuna gideceğim herşeyi öğrenip bir sertifika da aldım mı işe girmem de daha kolay olur
- +1 yıl
Ben bir şeyi abartmıyorum. Sadece kendisi için her daim duacı olduğumu ifade ettim ve kendi geleceğiyle ilgili hissiyatımı dile getirdim. Tarihin beni haklı çıkartacağına inanıyorum.
- +1 yıl
@FiqHShott aynen öyle, süpersin👌 yolun açık olsun
- +1 yıl
@Fiqhshott Her şeye rağmen bu kadar yüksek yaşam enerjisi, sana her engeli aştıracak demedi deme. Kaderci düşünceler enerjini düşürmesin azizim. YOLUN VE BAHTIN AÇIK OLSUN.
- +1 yıl
😢😥😪❤️❤️🥀🌹💐 Ben 4 yıl önce ruhsal engelliydim. Evden dışarı çıkmak istemiyordum. Aynalara bakmaya utanıyordum. Ama bugün bizzat kendime ait neşeli ve cesur bir fotoğrafı KS'de profil fotosu olarak koyacak kadar medeni cesarete ulaştım şükürler olsun.
Bak sana geleceği yazıyorum. Benim gibi aptallara malum olur. Senin karşına o kadar gizemli, o kadar ulaşılmaz, o kadar güzel biri çıkacak ki aranızdaki sevgi karşılıksız bile olsa sen önce onun suyunda boğulacaksın ama ölmeyeceksin, ateşinde yanacaksın ama kül olmayacaksın, pişeceksin. Bak ondan sonra her şeyin birdenbire nasıl düzeldiğine, kaderinin bu kadar hızlı nasıl değiştiğini sen bile anlayamazsın. Karşındaki bu deneyimi yaşıyor. Yeter ki sana sebep olacak o kişinin ısısını, ışığını kaybetme. Yeter ki onun yörüngesinden ayrılma. Yeter ki onu incitip küstürme. O zaman tüm duaların, tüm dualarım, tüm dualarımız kabul olacak azizim.
+1 yılOlmuştum cidden çok sevdim
12 Yorumla- +1 yıl
Eşinden önce mi
- +1 yıl
Evet
+1 yılÇocukken olmuştu ama daha sonra olmadı. Hoşlandığım erkeklerden hep karşılık gördüm karşılıksız bir durum olmadı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAşk değildi bunun adı ama hayranlık ve biraz hoslanti olmuştu tabi.
10 Yorumla
+1 yılAşık olunca direkt söylerim. Gizlemeyi beceremem. :D
10 Yorumla
+1 yılDünya bir birine gizlice aşık olanlarla dolu.
20 Yorumla
+1 yılevet oldu. guc bela dikkatini cekmistim cesitli taktiklerle 😃
10 YorumlaBir yere kadar güzel aslında. Ayrılma kararı alıyorsun ama onun haberi yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılOldum. Ve bunu bilmiyordu. Çok kötü bir durum.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılGizli gizli aşık olmayı beceremiyorum direkt söylüyorum çok açık sözlüyüm çünkü 😀
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılUfak boyutta oldu çok kere. Hayran aşaması diyelim.
10 Yorumla Aşık olmam için karşılıklı bir şeyler yaşamamız gerekiyor
10 YorumlaVazgeç hacı ona uzaktan bakmaktansa sevmemek en iyisi. Çünkü onun seni sevmemesinden çok başkasıyla mutluluğunu izlemek daha çok acıtır o yüzden vazgeç söylicek cesaretin yoksa sevmeye de hakkın olmasın
10 Yorumla
+1 yılBen nedense bana karşı bi ilgisi olmayan birinden hoşlanamıyorum ama bakışma/konuşmadanda ileri gidemiyorum bana göre uzaktan uzağa seviyo olsam bile 3 yıllık crushımın biribirimizi anladıgını dusunuorm
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOoo hem de nasıl. Burada asıl hikaye bende. Ama şu an yorgunum. Daha sonra ayrıntılı anlatırım belki.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Benim aşklarin çoğu öyleydi, zaten en güzeli de o kafana göre hayalini kuruyorsun 😊
10 YorumlaEvet zamanında oldu
10 YorumlaBen sevmenin asık olmanın sadece neslin devamı için gerekli olan cinsel dürtüler den ibaret olduğunu gördüm ve bilinen anlamda aşk diye bir seyin olmadığını öğrendim sizede tavsiye ederim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılYo hiçte gizlemiyorum artık
10 Yorumla
+1 yılEvet, oldum. Yaklaşmaya çalıştım, sanki anlamış gibi önümü kesti. uzun zaman sonra başka işler le meskul olup vaz geçtim.
10 Yorumla
+1 yılBen genelde direk soruyorum ya 2 gün olur ya da olmaz sonra red veya kabul ediyor ona göre hareket ediyorum.
10 Yorumla
+1 yılİngiliççe hocası sayılır mı orta okulda 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Sayılır tabi. Bende tarih hocana aşıktım 😌
+1 yılHayır ben birini seviyorsam gidip söylerim niye içimden seveyim saçma
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEce yine burdasın kaç sene yoktum şaşırdım 😊sevindim açıkçası
09 Yorumla- +1 yıl
Eskilerdensin belli, kimsin acaba ki😅
Cevap sahibi+1 yılElveda1182 hesabımı hatırlıyorum sadece çok şaşırdım burada görünce seni yaşlandım gibi hissediyorum
- +1 yıl
Tanıyamadım valla. E çocuktuk ilk geldiğimiz zamanlarda yıllar oldu büyüdük tabiş ')
Cevap sahibi+1 yılÇok konuşmadık öyle Ece bende İzmir'deyim konuşalım demiştim güvenmemiştin 😂 kendimi sapık gibi hissettirden tek kişisin
- +1 yıl
Hahaha duvarlarımı aşmak çok zordur 😅 neyse keyifli forumlar eski dost ')
Cevap sahibi+1 yılHiç keyfim yok Ece 😔 mesleğimden olcam kaç sene önce dediğim de İzmirde kimseyi tanımam etmem ben öyle iyi niyetin edası ile demiştim ama sonradan dedim Haklı burada normal insan az
Cevap sahibi+1 yılŞu dünyada arkasında dayısı olmayan sürünmeye mahkum
- +1 yıl
Benim arkamda dayım yok ama uçuyorum 😄
Cevap sahibi+1 yılher şey gönlünüzce olsun kız 😊 o değil de Bir çay icemedikya ona icerlendim
+1 yılMaalesef ki evet. Maalesef diyorum. Çünkü şimdiki aklım olsa direkt gider, hislerimi söylerdim
10 Yorumla
+1 yılİlkokulda spor hocama aşık olmuştum ahh bee ne aşktı 😅
10 Yorumla
+1 yılEvet ilkokulda. Ve 3 sene öncede evin yanındaki A-101 kasiyerine
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılOoo çok djvdgj
20 Yorumla
+1 yılYaşım 19 3. Sınıfa özlem diye birine aşık olmustum hala aşığım başka kimseye böyle bı duygu beslemedim çok kız oldu ama özlem gibi değil hala soyleyemedim
00 Yorumlaİngilizce hocama aşık olmuştum😀
10 Yorumlasnana olmamak için kendimi zor tutuyorum 😘👀
10 Yorumla
+1 yılEvet, maalesef
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılOldu tabi gençlik zamanlarimda
10 Yorumla
+1 yılEvet lise zamanlarımda.
10 Yorumlaplatonik aşk guzel
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlmuştum
10 Yorumla
+1 yılGizlice sevdiğim biri olmadı.
10 Yorumla
+1 yılOkul çağımda evet..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı. - Oldum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlmadım Aşk'a inanmıyorum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet ama söyledim en sonunda
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hıhımmm azcık öyle bişi olmuştu 😊
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet Bi ara öyleydi şimdi yanımda
10 Yorumla - Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne