AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Erkekler pek yapmaz gadası
1 ay önce ayrıldığım sevgilim bugün İnstagram hesabını kapatmış ve wp fotoğrafını kaldırmış. Az önce ortak arkadaşımıza nasıl olduğunu sormak için yazdım bence sorunun cevaplarını buldun
Yapıyosunuz yani dşdl
Ben hatalarının farkında olan birisiyim. Benim yüzünden bittiği ortada ve ona vadettiklerimi sunamadım her şeyi içimde tek başıma çözmeye çalıştım ve bu onun arkasından iş çevirdiğime çıktı. Eğer ki bir erkekte azıcık onur ve gurur varsa yaptığı hatası leke gibi üzerine yapışır ve karşısındakinin iyiliğini gözetmek ister. Aramızda bir şeyler olacağını düşünmüyorum hatta daha fazla üzülmesin diye soranlara aramızda tekrardan bir şey asla olamaz gibi büyük konuşuyorum ki duyarsa benden umudu tamamen kessin. Benim olayım belki sana yön veremez ama cidden karşındaki birey ben kalibre birisiyse ondan kaynaklıysa peşindedir.
Yanlarında karşı tarafı suçlayan insanlar olsaydı durum ne olurdu peki?
Yani iki taraflı bir hata varsa ya da
Fazlasıyla var annem , en yakın arkadaşım , babam , kız kardeşlerim hiçbirinin onayı yok ilişkime. Seven adam sevdiğinin peşinden giderdi
Doğru diyorsun
Hakkınızda hayırlısı olsun benim ilişkime benziyor anlattıkların ama biz evlenip ayrıldığımız için merak ettim
Belli ki sende de bir hata olduğunu düşünüyorsun ve hatanın farkındasın. Neden takip edilmek veya takip etmek yerine seninle konuşacaklarım var diyip onurunu gururunu kenara atıp konuşmuyorsun. Eğer ki kendinden inancın varsa bitemez Ya paylaştıklarımız çok önemli diyorsan Çek bir kenara konuş. Ben yapamıyorum çok suçluyum ama seni yapmaktan alıkoyan bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Ediyor mudur diye en içten yanıt veren kişiydin yolunuz güzelleşir umarım
Sana eşekten düşen lazımdı ve eşekten düşen geldi :) hepimizin inşallah
Biz evlenip ayrıldık ailesi arayı bozdu, psikolojik olarak çöküşe girdim henüz yeni 1 aydır toparladım kendimi konuşmak görüşmek iletişim kurmak gibi bi durum söz konusu olamaz benim açımdan çünkü onurumla gururumla oynandı haklıyken haksızmışım gibi davranıldı vs vs yani tek hatam sanırım sakinliğimi koruyamamak ve hakkımı savunmak, ama karşı taraf için bunlar hata görüldüğü için öyle sordum
Karşı taraf hatalı olduğunu bilse sana bunları yaşatmazdı. Acilen kendi hayatına dönsen iyi olur karşındaki insan sosyopat kendi megomanyasında yaşayan birisi olabilir
Evet öyle 😂
Ben yapmam hayatim sildiysem birdaha onunla ilgili hicbirsey gormek ve duymak isteme
istemez*
Erkekler yapmaz gibi geliyor bana
Yapan birine denk gelmiştim aslında ama genel olarak pek takmıyorlar
Yapr yapar