Biricik aşkımla 4 yıllık sevgililik sonunda nişanlandık. İlk günden itibaren ne saygısınsa bir değişiklik oldu, ne sabahları uyandırma şeklinde 😂😂

Biricik aşkımla 4 yıllık sevgililik sonunda nişanlandık. İlk günden itibaren ne saygısınsa bir değişiklik oldu, ne sabahları uyandırma şeklinde 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Benim hiç ilişkim olmadı maalesef..
normalde böyle yazışmalar bana çok ergence gelir ama bu hoşuma gitti. Allah mesut etsin
Teşekkür ederiz abi❤️
benim ilişkilerimde uzundu ama valla bilmiyorum nasıl sıkılmamışım nasıl ilerlemişiz ve pürüzleri atlatmışız vs hiç bi fikrim yok
:/ Allam nasip et artık yeto
İnşallah knkammm🥺
Uzun süreli ilişki hiç bana göre değil anam olmuyo yapamıyorum
Seni kim çeksin yaa 😀 yorumlarda gördükçe ben şey yaptım 😀
@Projectmachine Kurban ol sen bana
Ahahaha ben niye kurban oluyom yaa sana sen bana ol kırban
@Projectmachine Ay defol
Sen defol
@Projectmachine olum peşimi bırak
Sen bırak bee bide mesaj atmış peşimi bırak diye
@Projectmachine Yalancı
Hep öyle olur zaten
Elmalı pastası 🤓 Allah muhabbetinizi arttırsın
Teşekkür ederiz ❤️❤️
Sırrı saygı, sevgi, empatiden geçiyor.
Kesinlikle ❤️
Bu devirde her iki tarafta çok iğrençleşmeye başladı. İlişkilere olan inancımı tamamen yitirmiş bulunmaktayım.
Ben de daha hiç düzgün erkeğe gelmedim hepsi hemen bozuyor vakit geçtikçe saygısız özensiz bakımsız bencil cimri ve kaba oldukları için ayrıldım.
Çok haklısınız. Herhalde bu bir nesil yalnız başımıza yaşayacağız... iyi insanların karşılaşması çok zor oldu
Evet sanırım.
Uzun ilişki istiyorum ama hemen sıkılıyorum. Sanırım bana göre değil uzun ilişki ya da doğru insan olmadıkları için.
Birbirinizi anlamak, empati yapmak, gereksiz triplere girmemek, toksik olmamak ve onunda bir hayatı olduğunun farkında olmak 🤍
Aynen ben hep bunları yapıyorum da karşı taraf bencil oluyor ondan bitiyor.
Çok özeniyorum arkadaş yok mu harbiden sadakatli biri ya benim için olmazsa olmaz sadakat.
Daha yaşın genç bence çıkar acele etme ☺️
İnşallah ablam ya her tanıştığımız kız böyle olunca artık umudumuzu yitiriyoruz bakalım nasip kısmet bu işler.
Bazı insanlar çok şanslı umarım mutlu olursunuz. İlişki işleri bana göre değil ama sevilmek güzel duygudur büyük ihtimalle
Öyle deme ya senin karşına çok iyi insanlar çıksın inşallah ❤️
Umudumu kaybettim ama umarım dediğiniz gibi olur
Burçlarınız ne?
Benim terazi onun kova
Anladım mutlulklar 😇
Aranızda cinsellik varmıydı
Zor biraz
Sevgi