Eski sevgilisiyle yaşadığı herşeyi sevgilisine anlatan insanların amacı nedir? Kıskandırmak ya da kıyaslamak mı? Böyle birinden soğur musunuz?

Eski sevgilisiyle yaşadığı herşeyi sevgilisine anlatan insanların amacı nedir? Kıskandırmak ya da kıyaslamak mı? Böyle birinden soğur musunuz?

Bana anlatsa şahsen sevgili sıfatını alamadan yitirir bence. Herkesin öncesinde bilinmesi gereken önemli konular varsa onlar bilinmeli. Eğer sürekli anlatıyorsa unutamamıştır unutamayan insan beni de sevmesin konuşmasın yani. Bir de sen ona benziyorsun diyenler yok mu böyle ıslak banyo terliği ile dövmelik tam.
Dimi kıyaslamalar hiç hoş değil.
Kıyaslama yapıyorsa kıyasladığına gidebilir bence. Ayrıca benzemez kimse bize 😂😂😂
🤣🤣🤣 gidemiyor ve ona benziyor diye seninle idare ediyorsa
Sence bende o göz var mı anlamayacak 😂😂o istediği kadar gidemesin ben bir gidersem anca tozumda boğulur 😂
😂😂 aklı olan böyle bir şey yapmamalı
Öyle bir şey yapan öyle bir tekme yer ki yüzyıl beni unutamaz sonra 😂😂 kimsenin oyuncağı değiliz biz 😂
Tamam sakin sinirlenme öyle bişey olmadı 🤣🤣
Neden bi anda parladım ki ben çok kaptırdım kendimi 😂😂
Aynenn sadece varsayım😂 gerçek olursa kızın çekeceği var yalnız djjfjf
Aferin aferin gelişme var icraatta göreceğiz
O mertebeye ulaşacak kimse yok gibi yalnızlık güzel değil mi amaaa😂
Daha ne göreceksin acaba ne yapcaz daha 😂😂
Bence bu kişiye göre değişir ben anlatmazdım kaldı ki eski sevgilim zaten yok ama olsa bile sevgilim istemedikçe ayda merak etmedikçe söylemezdim aynı şekilde onun eski ilişkilerini bilmek de istemezdim çünkü bunun bana faydası olmazdı ben geçmişine göre yargılamam zaten beni sadece geleceğimiz ilgilendirirdi ama kişiye göre değişiyor. Eski ilişkinin nasıl sona erdiği ve yeni ilişkinin nasıl başladığı gibi duygusal bağlamlar da göz önünde bulundurulmalıdır. Eğer eski sevgilinin anısının paylaşılması yeni ilişkiyi olumsuz etkileyebilir, bu konuda dikkatli düşünmek önemlidir. Her ilişkinin kendine özgü sınırları vardır. Eğer eski sevgilinizi yeni sevgilinizle paylaşmak konusunda endişeleriniz varsa, bunu ifade etmek ve sınırları belirlemek önemlidir. Eski ilişkinin yeni ilişki üzerindeki etkileri de göz önünde bulundurulmalıdır. Eski sevgili hakkında konuşmak yeni ilişkinin olgunlaşmasını veya sorunlar yaşamasını etkileyebilir. eski sevgilinin yeni sevgiliye anlatılıp anlatılmaması kişisel bir karardır ve her iki tarafın da rahat ve mutlu hissetmesini sağlamak önemlidir. İyi iletişim ve saygı çerçevesinde kararınızı vermek, ilişkinin sağlıklı gelişimine yardımcı olabilir. Eğer bu konuda kararsızsanız, bir ilişki danışmanı veya uzmana başvurarak destek alabilirsiniz.
Anlatilmamali 😅 sen benim ilk ve son aşkımsın denmeli, daha etkileyici olur 🤣
Soğuma daha hızlı olur bence de djdjdj
Fikirlerime katilan bir bartinli gormek beni cok mutlu etti 🤣
@stoneecold bacım da bartınlı yalnız değilim bil istedim 🤣
Bartinlilar siteyi ele geçirdi 🤣
Has Bartınlıyız 🫶
Bartın’ı ülke yapacağız
@StoneeCold Türkiye Bartınin ilçesi olacak 🤣
Bursa’yı ve İzmir’i başkent yapacağım
@StoneeCold Bursa ve İzmir demeyin tüylerim diken diken oluyor 🤣
Çok kötü şehirler atın ülke sınırlarından aksjsk
Bursa ve İzmir mii hehddh Müslümanız biz kızımmm gavurlarla işimiz olmaz 😂
Izmirin tersten okunuşu bile erkek ismi gibi. Akillari fikirleri Rimzi'lerde 🤣
😅😅😅 iyi ki bartınlıyız ya izmirli olsaydık nasıl yaşardık 🥲🥲🥲
Jxjxkxk Bartın'lı olduğun için yat kalk şükret djjdjdks
Bartın hoştur hoş Karadeniz’in kalbi ashfkf
Brad pitt bile aslen bartinli sjdjjds
youtube.com/shorts/gu50jrsyvig?feature=share
😂😂😂
Brad’in bizi temsil etmesi gavur ülkede gurur duyuyorum gözlerim yaşardı 🥺
Bartinin gururu sjjssf
Thanks. hak etmiştim 🤣
Your everyday ne demek
Jsjsjx ingilizceni güzel geriletmisim xjjxjx
O kadar ders alıyoruz bırakta işe yarasın thank shee jdjdjfdhhd
Sjsjjss aferin aferin derste gördüklerini uyguluyorsun djdjjd
Tişkürler öğretmenim kdkdj
Katılım sağlamaya devam et djjdkdkd
Hedefimiz ne skekkr
Hedefimiz A0 seviyesi ingilizce jdjdjddf
Neyse allahtan eksilerde değiliz djrjrj
Bu işin eksisi olsa oraya da inerdik 😅🤣😂
Yerin dibine kadar yolumuz var gibi ya bakalım 😂
Sjsjjsd ingilizceden sonra sırada Türkçe geriletme derslerimiz olacak jdjdjd
Offf bu dersler bitmez ben Bi kahve yapayım en iyisi jsjdjdk
Jsjsjsjd bana da bir bardak lutfen jdjdd
İzmirliye su bile yok
Sjjsjs ikimiz de izmirli olduğumuz konusunda anlaşmıştık djjdkd
O başka bir görüşteydi lütfen karıştırma jdjdjdf
Stone bacım gelen onlarca bildirim için nolurrr küfür etme jdjdjd
Böbreklerimize kadar sovmustur. Böbreğim sızlıyor çünkü xjdjkskx
Parkta üşütmüşsündür askdkdl
@StoneeCold djjdjd olabilir 🤣😂😅
Cevap
38Cevap
Merhaba,
Durup dururken eski sevgili, yeni sevgiliye anlatılmamalıdır. Ancak soruyorsa anlatmayı tercih ederim! 😅
Eskileri karıştırmamak gerekir😅
Normalde evet 😅ama sorarsa anlatırım yani gizlim saklım yok zehir gibi hafızam var 😅bir bir dökerim de çok saçma buluyorum yahu bizle kendimiz ile ilgilenelim yani 😅
Eskilerde buk mu var 😅olmuş bitmiş djdjd
Katılıyorum eskiler olduğu yerde kalmalı 😅
Bende sana katılıyorum 😅 Eskilerin canları cehenneme aslında aklımıza bile gelmemeli 😅Yenilere ayıp olmasın 😅 Mutlu günler diliyorum 😅
Mutlu günlerrrr😅
🌸🌹🌸
🌸🌸
Eski sevgili muhabbeti yapılmaz, illaki sorun çıkıyor tartışıyorsun. Sorulunca üstün körü bir geçersin konunun üstünden, kapanır.
Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaya gerek olduğunu zannetmiyorum..
Geçmişte kalanı gün yüzüne çıkartmaya gerek yok..
Yani anlatmak etik bir davranış olur gadası
Şimdi şöyle yeni tanıştığınız birisine tabiki geçmişinizi dürüst bir şekilde anlatmak çok güzeldir samimiyet göstergesidir fakat bunun bir sınırı olur her yaşadığın anı anlatmak karşınızdaki insana saygısızlık olur kadın olsun erkek olsun illaki tepki verir ve haklıdır da
Hem sormamalı hem de anlatmamalı.
O konular yasaklı konular olmalı.
Aynı şeyler hissedilmiyor illaki farklılıklar oluyor duygularda.
Gereksiz kıyaslamalara girmeye gerek yok.
Yaşanan yaşandığı yerde kalmalı üstü de sıkıca örtülmeli...
Zevkler ve renkler tartışılmaz elbette, her ikiside olabilir, ilk zamanlarda anlatması daha iyi tanıması için olabilir, işte şu tarz şeyleri yaptığını bunları sevdiğini veya sevmediğini falan filan..
Sağlıcakla kalın
Merhaba eger anlatiyorsa git onunla bariş derim iletismi tamamen keserim benim oldugum yerde baska kadinin ismi geçiyorsa demekki birseyler bitmemiss onun icinde ayni masaya bile oturmak istemem.
Insanlarin geçmişi sadece kendilerini bağlayan bi durum.. eski sevgilisi, ne yaşadıkları vs vs beni baglamaz.. benimki de onu ilgilendirmez..
Vardı öyle bir manyak habire eskileri soruyordu bana sonrada kıskandım deyip kavga ediyordu bir kere daha sordu en son ağzına tokadı vurdum deli etmişti beni
Zamanla sogutabilir. Sorulursa anlatilir ama yani nebilim detayli olmamali herhalde belki neden ayrildigin karakteri filan. Surekli kiyaslamada olmaz yani.. bak o bana soyle diyordu ama sen demiyon ama o aliyordu sen almiyon yapmiyonn... o zaman derler git gule gule eskisine. Mantik isi degil surekli kiyaslamak
Öyle birisiyle işim olmaz kabul etmem ben diger yandan durduk yere anlatilmaz sorarsa anlatilir onu da dogru sekilde anlatilir yalan dolan degil
Bilmesini gerektirecek sonradan duyarsa sıkıntı olacak şeyler anlatılmalı. Onun dışında bence gerek yok.
Hayır, karşı tarafın bilmesi gerektiği düşünülen bir şey varsa olabilir sadece. Aksi durumda itici bir durum.
İster istemez o konular açılıyor..
misal hiç sevdin mi?
siteden sevgilin oldu mu?
falanlar filanlar..
Çok gereksiz ben zaten kıskanç bi insanım eski sevgilisiyle anılarını dinlerse otomatik soğurum
@KennethDT Yok babama
Hayır anlatılmamalı sorarsa oldu derim ama ayrıntıya gerek yok.
Yaşanmış bitmiş şeyler dahil olan kişiyi bile artık ilgilendirmezken yeni sevgiliye ne..
eskiyi komple unutmadan yeni ilişkiye başlamak hata
Sorarsa anlatilir trip atarsa asla bir daha sorsa da anlatilmaz
Anlatacaksa gitsin onla konuşsun benle niye konuşuyor 😀
Anlatılmaya karşı olanlar karşı tarafın sevgili geçmişini merak ederek dolaylı yoldan anlatabilir
Sanırım eskiyle şimdi farklı düşünüyorum bir daha kimseye sormayacağım sizde sormayın
Yeni sevgilimle eski sevgilimin dedikodusunu yapmak için mi sevgili oluyorum. Niye anlatayım
Anlatılmamalı. Eski sevgilisini anlatması soğuma sebebi ya
Geçmiş geçmişte kaldı yeniyi eskiyle mahvetmemek lazim
Eskiye dair herkes ölmüştür adı bile geçmez, kalıcı arıza çıkar.
eğer ki yeni sevgili buna takacak biriyse anlatılmamalı.
hayır çok mantıksız bir şey zaten karşı taraf da istemez bunu dinlemek
Anlatılmamalı anlatıyorsa hala hisleri devam ediyordur. Bende yapıyordum. elimde olmadan anlatıyordum. çünki aklım ondaydı.
Önce hanımefendi anlatsın. Benim 5 tane olmuşsa onun 25 tane olmuştur. Bunlardan en az 5 tanesiyle de sevişmiştir.
Bu apaçık canım. Bunu yapan bir arkadaşım var asla bir ilişkisi dikiş tutmadı... Yeni insana hem kaygı yaratır hemde kafasında olumsuz düşüncelere neden olur.
Ne eski sevgiliymiş yaaaa… bunlardan sorunrskş sevgili sorusu sorulmamalı
Eski sevgili yeni sevgiliye? Eski benim için geçmişimi anlatmam
Onunla yaşadığı şeyleri senden de bekliyo olabilir amacına bağlı tabi
Yani eski sevgiliyi konuşmak ilişkiyi baltalamak dışında hiç anlam ifade etmez
Bence anlatılmamalı o iyi bi insansa ya da eskiden yakışıklı ya da güzelse diğer kişi trip atabilir ve bu yüzden kavga çıkabilir
sen sorduysan anlatabilir ama biz de eskiden burada oturmustuk burada sunu yapmistik gibi sozler soyluyorsa durum vahim
Anlatırsak yol, su, elektrik olarak döner 🙄
Kendi ayağımıza sıkmak gibi bişey😅
Daha dün ne yediklerini unutuyorlar bunları unutmuyorlar 😅
İşine gelen hiçbirşeyi unutmaz onlar aynı ben jdjddj
Ben hiçbir şeyi unutmuyor ama getirip götürüp bir taraflara yapıştırmıyorum asksldl
Kimmiş o dün yediğini unutan ayıp ayıp 😂 arkadan atıp tutmayın 😂😂
Konusu geçerse evet
Hayır hiç gerek yok
Merak ediyorsa evet.
Anlatmaya gerek yok
Hayır geri de kaldı artık unutulmalı
Anlatılmaz, öküz olmaya gerek yok.
Eskilerin defteri açılmaz
Saygısızlık anlatılmamalı
detaylı anlatıp sorması vs beni rahatsız eder
anlatilmamali
bıçakla gitsin böyle birini1