Erkek arkadaşım çok değişti ben ne yapacağım?

Çok yoruldum, 2 yıllık ilişkimiz var iyi kötü geldik bugüne ben çok çabaladım, zamanında onunla çabaladığı yeler oldu ama ben çoğu şeye sustum ve içime attım buna rağmen benden defalarca kez ayrıldı, sonra geri döndü ama yoruldum ve kırgınım. Zaten benim derdim bana yetiyor ve yetmezmiş gibi bana durduk yere çok kötü hissettiriyor. Sanırım benim için doğru insan değil, vazgeçmek ve vazgeçmemek arasında gidip geliyorum ama vazgeçersem de her şeyi sileceğimi biliyorum. Manipüle ediyor, ortada iyi şeyleri görmüyor hep sorun varmış gibi uzatıyor bazı hareketleri de seviyor gibi ama eski ilgisi yok, eskisi gibi güzel söz kullanmıyor, yani nadir güzel söz kullanıyor. Beni değersiz hissettiriyor, düşmanıymışım gibi davranıyor ve ne yapacağım bilmiyorum. Önceden ayrılıklarımız oldu ama o ayrıldı, ben ayrıldığım günün gecesi dayanamayıp aradım düzelttim bir şekilde ama o birkaç gün sonra yazdı geri döndü. Ve yoruldum artık, hakaretlerine susmaktan, kalbimi hep kırabilmesinden ve her şeyden. Ne yapacağım ben?
Erkek arkadaşım çok değişti ben ne yapacağım?