Hep ben arıyorum sevgiliykende böyleydi nişanlım çok ilgisiz ve arayınca beni rahatsız oluyormuş gibi azarlıyor buluşunca söyleniyor seviyor musun diyorum saçmalama diyor ne yapmak istiyor evlenince bu sorun olmayacak diyor biz kalabalık bi aileyiz evde uğraşacak bişeyin yok bilmem ne falan diyor ilişkimizin ilk dört ayı boyle değildi ne zaman bileyler yaşandı değişti çok yoruldun artık amacı ne anlamıyorum defalarca konuştum hala aynı bitirmemek için zor tutuyorum kendimi yok arkadaş bana göre değil ilgisizse boşverenem ya çeki düzen getirir ya biter benim yaşım 29 evlenmek niyetindeyim böyle yapacaksa bana da zamanıma da yazık ciddi birini bulup yoluma bakmak istedim ilgisizliğe gelemiyorum bakmam lazım benim ya insan konuşmak sohbet etmek istiyor onda bu yok başkasıyla konuşup aldatmak istemiyorum anlamıyor bunu sinirlerim çok geriliyor
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İlgisiz bir insanla birlikte olmak istemezdim.
Yol yakınken yolları ayırabiliyorsan ayır. Evlenincede bir şeylerin değişeceğini pek sanmıyorum.
Hayata bir kere geliyorsun doğru bir ilişki kurup mutlu olman en büyük hakkın. ❤️
Çok yoruldun artık benim yaşım 29 çok yoruldum artık dayanamıyorum hayatımda hep saçma kişileri düzeltmeye çalışmaktan bu yaşıma geldim benim yaşındakiler anne ams benim çok travmalarım var nişanlım şu an hayatımdaki en iyi biri aramızda ilgi eksikliği var ama artık dayanamıyorum benim önceliğim ilgili olması yaaa
Başkasıyla sohbet etmek aldatmak başkasını bulmak istemiyorum beni anlamıyor ya değişecekse değişsin ya da bitsin
Dediğim gibi iyi bir ilişkiniz yok iyi bir evlilikte görünmüyor. Yol yakınken yolları ayırmanız geleceğiniz için en doğrusu.
''evlenince bu sorun olmayacak diyor'' daha büyük bir yalan yok. Seven, empati yapabilen, değer veren biri böyle yapmaz asla.
Evlenmek için evleniyor senle. Tek taraflı yaşıyorsun bu ilişkiyi.
Bitiririm diyorum başkasıyla konuşmak dertleşmek zorunda kalmak istemiyorum diyorum beni anlamıyor çok konuştum çok kez hemde
Seni kaybetmekten korkmuyor kendini komik duruma düşürüyorsun istemeden. :/
Bitirince suçlu konuma düşmek istemiyorum kaç kez ağladım o an geçici ilgi gösterip sonra yine umrunda olmadı
Niye o konuma düşesin? Bitirten o? Yani elinde oyuncak olmuşsun.
Herşeyi yaşadık öyle bakamıyorum maalesef ya çok mutsuzum hiç sohbet yok ilgisiz kebdi ailesine düşkün geçen yazlığa gidicem diye haber etmeden yolculuk etmeye geldi tamam diyorum seviyor beni ama hiç gün içinde aramalar azaldı arayıp yazmıyo kendiliğinden ben yazınca da çok geç cvp veriyo yoruldum çok yoruldum artık
Her şeyi yaşamış olabilirsin e istiyorsan burada neden dert yanıyorsun. Evlenınce de yüzüne bakmayacak buraya candan demişti dersin. Acı ama emin ol gerçekler.
Seni kaybetmekten korksun, biraz mesafeli dur tapar gibi elinin altındasın çocuğun
Ya kendime engel olamıyorum ki uzaklaşır diye korkuyorum
Engel olamazsan böyle el altı kızı olursun onun için bu da ne demek nasılsa var zaten yaa bu sorunu çözmesem de yanımda demek. böyleler işte maalesef bende zor farkına vardım bizzat böyle insanla ilişki yaşadım, bitti tamamen ve kendime olan saygım hatırladım. Evleneceksin, yüzüne bakmayan sana bi kere seviyorum demeyen bi adam. Sorun olunca kaçan belki aldatan. İlgi göstermeyen başkasına gösteriyordur bunu da gördüm yaşadım. Daha bir şey yazmam çünkü bundan sonrası kendi tercihin umarım hakkında hayırlısı olur.
Daha önce çok bunları yaşadım varya artık tahammül edemiyorum Candan 😔