Bence yürümez
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence yürümez
Yani biz işlerimiz yüzünden uzak mesafedeydik görüşmek için zaman ayırmaya çabaladık elden geldikçe evliyiz şimdi. Fark yok tanıdığım adamın aynısı 🤭
Cevap
33Cevap
Çok çok zor. Bu devirde yakın mesafe ilişkisi zar zor yürürken uzak mesafe ilişkisinin yürümesi çok düşük bir ihtimal.
Yürüyebilir kişiye göre değişir
İki tarafın da kâlben niyeti varsa kıyamete dek yürür😎.
Bakın ben uzaktan ürün siparişi bile vermem. Kargoyla bana gelene kadar sıkılır, aldığımı bile unuturum. ilişki de öyledir. Göremediğine, duyamadığına, varlığını hissedemediğine bağlanamazsın. Yani en azından ben öyleyim.
kusursuzca yürür. yürümez diyenler başka şeyin peşinde o yüzden yürümez diyorlar.
ha eğer sizde başka şeyin peşindeyseniz o başka.
lakin tecrübe sahibi biri olarak aslanlar gibi yürür diyorum.🙏
hayır birlikteyiz devam hala ve Nasipse seneye yaza nikahımız var.
Yürümesine yürürde , Yürüme ihtimali çok düşük bunu binde bir insan basarabiliyor çok sıkıntılı bir süreç sabır istiyor
Devamlı olarak görüşme imkanı olursa yürüyebilir ancak sadece sosyal medya üzerinde kalırsa bence hayır
Bence yürümez. Sanki romantik ilişkilerim oluyormuş gibi yorum yaptım ama:) yürümez diye düşünüyorum yani.
Genellikle çoğu kişinin yürümüyor ama duruma bağlı yürümesi bazılarının ise.
uzaklığına bağlı. hiç görüşemeyeceksen arada sırada olsada yürümez...
Kendine ve karşındakine güvenmeyince evet yürümez 😊
Yürür ama çok karın ağrılı tercih etmemek en iyisi
yürüyebilirim ama yurumez dedim cunki yürüse bile saglikli bi ilişki olmaz net ben uzak mesafeli ilişkim vardi ve evlendim berbat bi haldeyiz cunki uAkta naptini bilmiorsun güveniyorsun snra pisman ediyorlar
kuzenimle enistem 11 sene uzaktan yürüttü su an evliler kız kuzenim doktor esi polis cok mutlular
Kalpler uzaklaşmış dünya küçüldü aslında…..
Mesafeler yollarda azaldı…. Gönüllere kaydı….
Birbirini görmeden karşı tarafın karakterini asla anlayamiyorsunuz size uygun mu değil mi olmuyor. O yüzden birbirini en az hafta da 3 4 kere görmeniz lazım ki birbirinize bı sevgi alışkanlık bağlılık duygusu yasayasiniz.
uzak mesafeden ne ilişkisi ya. çıkıp dolaşamayacaksan, iki kahve içemeyeceksen, elini tutamayacaksan ne yapacaksın? Her gün nasılsın -iyiyim sen nasılsın - daha daha nasılsın. saçma..
Yürür her şekilde. Ne demişler en uzak mesafe iki kafa arasındadır birbirini anlamayan. Haha.
Yürüyebilir de yürüyemez de bilemeyiz
Deneyimledim yürümez gerekte yok kolunu carpsan erkek zaten uzaktakini napacaksin.
Cunku sanaldan surekli aynı seyler yapılamaz ve bir aktıvıte olmadıgıniçin zaman akmaz eğlenceli olmaz. Sıkılınır
Bu sorunu çevabı son derece subjektif olacaktır. Bencesi yürümemesi yönünde ancak çok da güzel yürüyen ilişkiler var
Yürümezz dokunmadan olmaz
Çok net cevap :)
Evet niye ki
kesinlikle yürümez ve zaten sonuç genelde hüsran olur.
kafa dengi ise ve özgüvenliyse elbet yürür
kişiye göre değişir, yürüyebilir..
Yürümez
Yürümüyor dokunmak hissetmek öpmek istiyor insan
Sen nerelisin o nereli
Hayır yürümez
bir yere kadar yürür
dip dibe yürümüyor uzak !!!
dört kişi birlikte yürütülür
Çok zor yürümez
Yürür neden yürümesin☹️
Deneyimlemis biri olarak yürümez diyorum