Arkadaşlar Ya Ben Çok Kötü bir şey Yaptım Ya bir şey Olduysa? Ya Öldüyse Ne Yapabilirim? Kime Anlatabilirim Ne Olur Akıl Verin?

Arkadaşlar ben çok kötü bir şey yaptım.. Hemde çok kötü bir şey. Nişanlımla bir süredir kıskançlık yüzünden aramız kötüydü. Aslında çok saçma sapan bir konu ama burada anlatamam. O saçma sapan konuyubüyüttü de büyüttü. Hakaretleri, küfürleri, psikolojik baskıları.. 1 aydır bunu çektim. Bir kaç sefer ayrılmak istedim Düğüne şurada 3 ay kalmış deyip ylavar yakar özür dileyip aynı şeylere devam etti. Herşeyini sineye çektim ama en sonunda olan oldu. Dün "Bana gel dedi son kez oturup konuşalım anlaşalım" gittim. Yine hakaret etmeye başlayınca bende hakaretle tepki verdim. Aniden tutup duvara yaslayıp boğazımı sıkmaya başladı tam 4 dakika boyunca nefessiz kaldım. Kocaman bir vazo vardı onu alıp başına geçirdim. Vazo paramparça oldu bu yere düşüp çırpınmaya başladı başında ve yüzünde kanlar akıyordu. Ne yapacağımı bilemedim. Hemen evden çıkıp kendi evime geldim. Defalarca aradım, mesaj attım ama cevap vermedi. O da arayıp sormadı. Arkadaşlar kesin bir şey oldu. Yoksa cevap vermez mi? Aramaz mı? evimi biliyor gelmez mi? Yok ya yok. Gidip bakmak istiyorum ama çok korkuyorum Ablama anlatmak istiyorum en yakın o ama bilmiyorum. Ne yapsam acaba 112'yi mi arasam?

Arkadaşlar Ya Ben Çok Kötü bir şey Yaptım Ya bir şey Olduysa? Ya Öldüyse Ne Yapabilirim? Kime Anlatabilirim Ne Olur Akıl Verin?