AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Niye sahtekarlık yapıyorsun ki siz türk kızları olarak sahtekarlığı çok seviyorsunuz gerci
Tm gerçek hesabımdan yazcam
Direk engelle awk jssksmsnsm fake de amaç zaten belli arkadaş olmasın yani çokda skmde
Yok amacım kötü değildi
Kim olduğunu merak ediyo eger seni begenmezse yol gosterir
Ekleyeyim mi sence
Kanka beğenmezse beğenmesin aq yolu sen ona göster engelle awk sanki padişah sende cariyesin kendini beğendirmeye çalışıyorsun
Ekledim top onda Artık gerisi beni bağlamıyor erkekler neden fake hesaplarla konuşmuyor
Yani o konuda haklı aslında fake le reele geçişin hoş olmadı görmediyse ger Çek
Bormal biri gibi istek atıp konuş
Çabukkkk
Tm gerçek hesabımdan istrk attım sadece
Fakeden konuşmam dedi ztn
Evet ben o fakeyim deme sakın bak deme sanki onu stalklayan peşinde olan biri gibi gözükürsün
İstek attımı atarsa güzel bi foto Çek hoş bi foto ama yorum atmasını bekle
ya da sen onun fotosuna yorum at şey gibi her fotonda farklı gözüküyorsun?
Öyle olunca soğur mu ki mesaj atmadım ama sadece istek attım
Sjsjsjsjsksk Gül soru işaret i koyma
Gül mü
Ya bak güzelim sensen soguyacagı varsa istersen mükemmel ol yine soğur
Seven insan a zaten herşeyin mükemmel gelir
O zaman o fake bendim desem ne demeesem ne ztn onu tanımadığımı biliyr
Ayrı syrı yolladığım İÇİN anlaşılmadı istek atarsa ger her fotonda farklı gözüküyorsun de o fake oldugunu söyleme rwndom at
Egolu bir brlli egosunu düşürücez
Sakın deme çok ezik duruma düşersin sakın
İsteğe dönerse belki
Dönse bile deme İnan kaybetmezsin kabul etmese bile çok ezikçe bi hareket kendinden pay biç rahatsız edici fakele biri bana yazsa ne yapsan senden bilinir sen bilirsin
Benim demiycem anladım
Senmisin derse de yumuşayıp deme sonuna kadar inkar
Bütün dedikoduyu bensiz yapmışsınız ☺️😁 noldu döndü mü isteğe
İsteğe dönmedi bu hala napim
Ben olduğumu söylim mi
Aşkım yok bişey yazma hicbisey deme
Nedenki
Profilde fotoğrafin var mı yani görmüştür bildirimi veya meşguldür bekle sen sabırlı ol kabul etmek isterse eder o
Var da biz tanışmıyorux
Yazma
İsteğe dönmezse de yazma bence dönerse de egosunu düşürecek türden bişey yazarız
Takipçin kaç?
Bunun tekip ettiği insanları takip etsen Petek arkadaş var gibi gözükürsünüz kabul eder aslında ama Nası öğrrncez kimi tekip ettiğini?
Ortak * yazamıyom da nsksslsk sinir oldum cocuga paşama bsk hele
Konuştum o fakenin deben olduğunu söyledim en fazla ne kaybederim dedim ama konuşurken seni bir yerden görmüşüğüm var ordan hatırlayıp ta ekledim dedim inanmıypr gidiypr geliyor o konuyu açıyor
E dedim sana sürekli söz konusu olur dedim o mu sordu
Sohbet Nası başladı yani ah ah bdni dinlesen aslında
Tm da senin dediğini uygulasam ikimizde konuşmayacaktık hiç
Beni nerden tanıyon niye ekledin gibi seyler sorardı en fazla ve şu an anlık resim istiyor
Düz konuş sakince taktiğe felann girme derim mantiginla hareket et kendin ol eğer soğuk yaparsa uzaklaş konuşuyorsa konuş bu kadar basit
Konuşuyor ama çok değil
Sende çok düşme üzerine o zaman biraz bakım yap story paylaş
İsteği Kabul etmeden konuşuyor işte
Diyor sen takmışsın bana
Savaş ondan bir halt olmaz be takması öylesine yazdım rahatsız etmem deseydin
Olay taktik falan DEĞİL ya erkekler umursamayan insanları sever kaçan kovalanır kadın içinde erkek içinde böyle ayrıca benim dediğim şekilde cocukla konusacaktın hatta sen yazacaktın cocugun egosunu düşürecektin kendini yükseltecektin sana dedim ben söyleme fake nin sen oldugunu dile gelir sürekli bana aşıksın fakeden bile yazdın bana der hatta senin olmadıgın fakeleri sen sanar ben tecrübelerim doğrultusunda yardım ettim fakeyim ben dersen taktın bana sanması normal şimdi sen reel kimligini diye pislettin mutlu olursun umarım
Nediyeyim bitti Şu an yani toparlamak çok zor durumu
@sldmxmxm13 dünyada başka erkek mi yok istediğini düşünsün
Tabiki öyle de Şu an çelişiyorsun dün beğenmezse yol gösteriyormuş denmesine rağmen sen reel hesabınla yazıp ayrıca cocuga o fake oldugunu söyledin amacım yardım etmekti hala öyle feminist bi insanım hala arkandayım belli ki küçüksün ve ya bu tarz olaylarda tecrüben yok erkekleri tanımıyorsun erkekler pisliktir o yüzden keşke biraz dinleseydin mutlu olurdum Şu an vi tık pişman olduğunu düşünüyorum yani dünyada erkekmi kalmadı derken için bi tık buruk ama cidden öyle yürü be kim tutar seni ama Allah İÇİN bidaha fake açacaksan söyleme reelini ❤️
@sldmxmxm13 dünyadan başka erkek mi yok diyen benim soran kişi değil sohbette 3 kişi varız 😂😂
@cevap sahibi görmedim knk kb o kadar sinirlendim ki olaya smsmsmsmsmsösmslsmcnsçdm
@sldmxmxm13 sinirlenecek bişey yok hepimizin başına geliyor yasaya yasaya öğreniyoruz ben mesela lisedeyken fakeden yazardım şimdi begeniyorsam yolarim istek kabul eder yazar ona kalmış yazmasada yazmaz umrumda değil
Hayır takmıyorum onu konuşursa konuşur konuşmazsa konuşmaz tam tersi düşünüyorum erkekler cesaretli kızları sever karşına çıkıp ben buyum dersin konuşursa konuşur konuşmazsa uğraşmazsın ki yeni numaramı istedi ztn sizin dediğiniz de tecrübeleriniz tabiki ama öyle ne ben ne o konuşabilirdik
Yorumsuzum……
Merhaba bayanlar grubu kuruyorum dertleşmek için kuruyoruz katılmak ister misiniz sadece bayan olucak
Olur instada mi
Niye senden soğusun anlamadım
Ekle
Beğenmezse yol gösterir diyorlae
Merhaba bayanlar grubu kuruyorum dertleşmek için kuruyoruz katılmak ister misiniz sadece bayan olucak
Teşekkürler gerek yok :)
Ten kokun😂