Herkezden özür dilerim bazılarınızın yorumuna haksızca boş şeyler yazdım hakkınızı helal edin
Sevgilime teklif etmelimiyim yoksa birakmalımıyım?
Herkezden özür dilerim bazılarınızın yorumuna haksızca boş şeyler yazdım hakkınızı helal edin
Eğer elinizdeki hediyeyi tekrar satmayı düşünüyorsanız, bu kararı kendiniz için en doğru olanı olarak değerlendirip, mantıklı bir şekilde iletişim kurmayı deneyebilirsiniz. Duygularınızı anlamasını sağlamak için samimi bir dille duygularınızı ifade edebilir ve niyetlerinizi açıkça anlatabilirsiniz.
Ancak, unutmayın ki başka bir kişinin davranışlarını değiştirmek veya duygusal tepki almak garanti değil. Kendi hislerinizi korurken, olası sonuçları da göz önünde bulundurmalısınız. Her durumda, saygı çerçevesinde iletişim kurmaya özen göstermek önemlidir.
Cevap
5Cevap
Bence açık açık konuş
Al karşına açık açık konuş.
Net ol.
Ondanda bir cevap beklediğini hissettir.
@Sarpergülsoy pardon da bu benim ona son çağrım egerki anlarsa anlar beni anlamazsa elimdekin8 satarım hepsine içerim o parayıda yalan ederim
Karar senin.
Ben sadece fikrimi beyan ettim
Gerisi seni bağlar.
Tesekur ederim sözlerime bak ma sen kalbim kırıldığı için böyle yazıyorum yoksa böyle boş konuşan biri değilim yinede sagoll
İnşallah her şey gönlünüzce olur.
alay eden birisi ile ilişki olmaz kardeş. uzaklaşmalısın
Çok iyi anladım
Bence söylemelisin.
@benbendeğilimartık söyledim halen elimde demekki istemiyorum teklif etmemi yarın sabaha kadar gelmesse dememki istemiyor diycem ve kabullencem
Sen bilirsin.
Hanotağıyla aranızda ne geçti?
Etme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?