Siz hiç böyle hissettiniz mi?

7 yıllık bir ilişkiden bahsedicem ama çok erken başlamış bişeyden. Şu an 19 yaşındayım çok erkenden başlayan ilişkiler zaten tutmazlar genelde çünkü insan büyür ve değişir. O çok değişti öfkeli saygısız toxic bir kişilik oldu ve ayrılmak zorunda kaldım. Ama bu 7 yıl içinde ailem onu kendi çocukları gibi gördükleri için iç içe evime kadar soktum. Çocuktan ayrıldım çünkü biz bi ara aramız kötüyken başka biri ile konuşmuştu ve kabul etmedim. Anneme çevremdeki herkese 1 bucuk ay geçmesine ragmen hala yaziyo ve beni rahat brakmıyo. Onu heryerden engelledim cunku beni tehtit etti ve bana ozel anlar ve ozel bikac fotografimizi gostermekle tehtit ediyodu. Bu durumlar beni piskolojik olarak okadar kotu bi duruma getirdi ki birinden hoslansam bile asla yaklasmiyorum. Ondan cok korkuyorum. Benim pesimi bir omur brakmaz gibi geliyor. Mutlu olmama izin vermiycek ve her iliskim oldugunda beni bu elindekilerle ayıracağını dusunuyorum. Çok kucuk bi yasta iliskim oldu cok fazla guvendim. Kime nasl neyi anlatacagimi bilmiyorum artik.

Siz hiç böyle hissettiniz mi?