İlk adımı kadın mı atmalı erkek mi sizce?
Kadın atmalı
Erkek atmalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İlk adımı kadın mı atmalı erkek mi sizce?
Ben adım atmam. ama kişiye göre değişir tabi ki de İlk adımın kim tarafından atılması gerektiği, ilişki dinamiklerine, bireysel tercihlere ve kültürel normlara bağlı olarak değişebilir. Geleneksel olarak erkeklerin ilk adımı atması beklenmiş olsa da, modern toplumlarda ve ilişkilerde bu kural giderek daha esnek hale gelmiştir. Önemli olan, her iki tarafın da rahat hissettiği ve iletişimde olduğu bir dengeyi bulmaktır. Eğer her iki taraf da ilgi duyuyor ve ilişkiyi ilerletmek istiyorsa, ilk adımı atan tarafın cinsiyeti gerçekten önemli değil. İletişim ve saygı çerçevesinde, her iki taraf da istedikleri gibi davranabilirler. Sonuç olarak, ilk adımı atma konusu bireysel tercihlere bağlıdır. Kimin atması gerektiği değil, ilişkinin sağlıklı ve karşılıklı rızaya dayalı bir şekilde gelişmesi önemlidir.
İlk adımı atan taraf cinsiyete göre belirlenmemelidir. İlişkilerde ilk adımı atan kişi, kişisel tercihler, karakter ve dinamiklere bağlı olarak değişebilir. Geleneksel cinsiyet rolleri giderek daha esnek hale geliyor ve ilişkilerde her iki tarafın da aktif rol alması destekleniyor.
Önemli olan, karşılıklı iletişim, saygı ve açıklıkla hareket etmektir. İlk adımı atan taraf olmanın veya bekleyen taraf olmanın bir önemi yoktur. İlişkilerde denge, anlayış ve karşılıklı olarak hissettiğiniz rahatlık önemlidir. İki taraf da doğal ve içten bir şekilde kendini ifade edebilmelidir.
farketmez kim atarsa atsın ama biri atsın ve günler yalnız ve tatsız geçmesin. şu hayatta insanoğlunu en çok mutlu eden şey karşı cinsle olan yakınlıktır. başka hiçbir birliktelikten bundan aldığı hazzı almaz. o yüzden inancınıza göre dindarsanız evlenin güha işlemeyin dindar değilsenizde ilşkiniz olsun ve günlerinizi yalnız boşa harcamayın.
Seven taraf adım atmalı bunun cinsiyet ile alakası olmamalı , günümüzde kadınlar adım atmayı basitlik olarak düşünüyor ki bence bu aşırı yanlış bir düşüncedir.
Biyolojik olarak oyunu başlatması gereken aslında erkektir ama adım atan kadın erkeğe ve şahsen daha çekici gelir. 🙂
Cevap
23Cevap
Erkek kadınlar der şimdi
Kadınlar erkekler der
ama bence erkek atmalı ilk adımı, kadınlar yapınca basit biri gibi görüyorlar
Yani bence kadınlar da atabilir erkeklerde atabilir diye düşünüyorum. Açılmanın veya hoşlandığını söylemenin bence cinsiyeti yoktur diye düşünüyorum ben..
Eski köye yeni adet çıkarmayın.. Tabiki biz ama kafinlar da isaret vermeli bence 😁
Bence olabilir neden olmasın. İlla erkekler ilk adımı atacak değil ya kadınlarda bence ilk adımı atabilir. Bunu bence cinsiyet ile uzaktan yakından alakası yok.
erkek atmalı seçeneğini seçtim ama bana kalırsa her 2 tarafta ilk adımı atabilir bunda bir sakınca yok gayet normal bir şey kadınlarda ilk adımı atabilir yani
Kadınlar atmalı. Bugüne kadar hep erkekler attı. Artık adalet için kadınlar atsın , ilk adımı :)
Bana göre, Kim adım atarsa atsın önemli değil. Eşitlik ve saygı önemlidir.
Seni bulan hepten kaybetmişd abicim. Kızları boş ver.
Atsın işte erkekler nolmuş yani.. ölur müsünüz? Bu bir sori değildi ksksjsj
Eğer karşılıklı ilgi varsa yürür gider zaten ama tek taraflı ise ilgili tarafın atması gerekir.
Ne olmuş yani kadın olarak erkeğe ilk adımı atsan gelsene dışarıya gelsene dışarıya 😄
Hiç önemi yok. Ama bana yürüyen özgüvenli kadınlar daha çok ilgimi çekiyor.
@dilaraal_ bak bu güzel bi giriş:) ben düştüm
adım atamayanı görünce siz atın işte, reddedilme oranı çok salıyoruz sonra
Oha erkeklerin hepsi kadın atmalı demiş. Gittikçe erkeklerin dişil enerjisi yükseliyor ya hepsi kılıbıklaşmış neredeyse. 😒
Yoo ben gayet kadın enerjisindeyim.
Kim önce gördüyse o atsın sonra adım atmadım diye oturup ağlamasın da
Aynen öyle. Bence illa erkek ilk adımı atacak diye bir kural yok. İlk adımı kadında atabilir gayet normal bir durum. Bunun bence cinsiyeti yoktur diye düşünüyorum ben.
İstiyorsan git al orada duruyor kasmaya gerek yok bence çok çok istemiyorum der yani
Erkek atakiyorsa kadın atmalı
Aynen öyle. İlla erkek atacak diye bir kural yok. Bence ilk kim görüp aşık olduysa o ilk adımı atmaki diye düşünüyorum ben. Yani bunun cinsiyet ile alakası olmadığını düşünüyorum ben n
Kadın atsın arkadaş ya binlerce yıldır erkek attıda ne oldu insanlığın burnu b. ktan çıkmıyor birde tersini deneyelim.
Seven
İlk adımı erkek atmalı 2. Adımı kadın atabilir
Karşılıklı minik minik
Fark etmemeli kim ilk sevdiğini fark ederse
Bence kadın atsın ya çok zorlanmayalım
Aynen öyle bende onu diyorum zaten. Yani illa erkekten beklemek gerekmiyor ilk adımı. Yani bır kadında bence ilk adimi atıp açılabilir bu gayet normal bir durum bence.
Kadın atıyor genelde
Erkek atsın
Her ikisi
kadın atmalı
Eskiden erkekdi ama şimdi bilemem
Aynı anda atmalılar
Kadın atmalı
Kadın kolay kolay reddedilmez erkek öyle değil
Bence hiç fark etmez
Seven adımıni atar.
Erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?