beni istemiyordu. bahane etti sen iyi birisin degerlisin dedi. ben bunu hakaret olarak algiladim. kendimle aci aci dalga gectim sosyal medyada cok iyi biriyim diye. storisinde aynen ben kotuyum diye sarki atmis. bu sarki bana midir o da muamma. yani o kadar degerli oldugumu sanmiyorum. neyse neden iyi biriyim dedikce " aynen ben kotuyum" der bi erkek?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Zamanın da kalbini kıracak bir şey demediğine eminsin değil mi
yoo
yani evet eminim
ayrildik
Acaba kendisi kötü bir şey yaptı da kendini mi affedemiyor sana karşı
affetmesin bende affetmiyom Allah da affetmesinn. amin
Belki hayatına giren kızları üzüyor falan iyi birisi değil bir kişiye takılı kalmıyor falan olabilir dediği gibidir belki sende iyi bir kızdan üzmek istemiyordur falan filan neyse üzme o tatlı canını pişman olur bir gün emin ol
olsun zaten🥺
Olur olur merak etme üzdü zaten uzecegi kadar ozaman niye umut veriyor o şerefsiiiz de yeni mi gelmis aklına üzmek bu erkekler de var ne yapmaya çalışıyorsa bı anlayabilsek ah
😔😔😔
Üzülüp durma sende yaaa boş ver amaaaannnnn o kim ki üzülüyorsun yani üzülme
İronidir o aslında aynen kötüyüm ben derken kendini iyi hisset diye kötü oldum der yani
hayir gercekten seni uzerim diyorduu. kotuyum diyordu zaten
Kötü Bi insan seni hiç üzmemişse nasıl sana karşı kötü olabilir ki o zaman iki seçenek var ya aldattı o yüzden pişmanlığı var ya da artık ilgi duymuyor o yüzden böyle Bi bahanenin arkasına sığındı
surekli kadinlara giderim rahat dirmam dedi ve yapti. neyse fazla acmaa
eger bu gonderme banaysa bana ilgi duymuyor neden bana gonderme yapip da benle ugrasiyor. ona ne benden yanii?
Hahahah sen sordun ben cevapladım
Seninle etkileşime girmek istemiş sadece sen iyi birisiyim diye yazınca o da öyle yazmak istemiştir bence seven insan ne olursa olsun bırakmaz kırmızı çizgiler hariç tabikide
sevmiyo niye benle ugrasiyo halaa
Belkide seni cepte olarak görüyordur şahsen ben öyle bir davranışı veya etkileşimde olmak istediğim birisi benim için sadece bir hevestir yani hevesten ötesi olamax
Seven insan bırakır mı yavrum seven insan üzer mi ya da üzmeden gider mi?
seven gitmez. net
En azından anlamış olmana sevindim
cepte goruyosa napicam? hevessem napicam? gelsin istiyoruummm😭
Yani açık konuşmak istemiyorum ama muhtemelen seninleyken başka insanların bakışı egosunu tatmin etti ve senden iyi birini bulacağını düşündü senin isteyeceğin şey seni istemeyen birisini değil de seni iyi hissettirecek birisiyle karşılaşmak olsun
ben onu istiyorum kankaa
Senin istemediğin ama seni isteyen birisine gider misin
hoslanmadigim kisiyle opusmem kankaa. opusmussem bisey vardir
yani alla alaa insani sinir ediyon. daha neler soyletceksin banaaa
Cinsel obje olarak görüyorsan sadece öpüşmekle de kalmazsın ilerisini getiren herkes evleniyor mu öyle düşün
oyle olmussa istedigim biridir ve sogumussam tekrar severim. kiyamam yaa
Sen kıyamazsın zaten insanları kendin gibi düşünmekten vazgeçmelisin sinir de olma Sakin ol hahahah
cinsel obje olmadigimi nasil gostteririm onaa
bide aklima takiliyo soru hala benimle neden uğraşiyoo
Muhtemelen ya anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun
Cinsel obje olmadığını sen göstermiyorsun zaten o öyle görüyor
Uğraşmasıda şundan dolayı bu zaten cepte ben buna istediğimi yaparım biraz keyfime bakayım önüme gelene salça olayım baktım olmuyor dönerim her türlü affeder diyor ama sana dönerken seni sevdiği için gelmeyecek bunun da farkına var siz böyle saf oldukça üzülüyorsunuz sonra bütün erkekleri aynı kefeye koyuyorsunuz
Sosyal medya saf güzel aşkları bitirdi be
ben saf aşıktim sen ne diyyon kankaa
Kankasının gülü üzerler
uzdu zatennnn😫😭😭😭😭😭🤧🤧
Ağla kanka o zaman 😕gülü sevdin dikeninden şikayet edersen sevmemiş olursun
Allah aglatmasin cok zor be kankaa🤧🤧dikenine tükürüm
Sal kendini ağla başka şekşlde rahatlatamazsın kendini , şimdi saçma sapan teselliler vermek istemiyorum sana
cok canim aciyo. cok yaniyo canim
Yastığına sarıl ağla
iyle yapiyooooooomm😭😭😭😭😭😭😭🤧🤕
Tamam yeter sümüğünü sil 😂
kankaaaamm
o niye benle ugrasiyoo
Noluyo noluyo
😂😂😂
niye benle ugrasiyo oooo
Ayıtptır sorması kaç yaşındasın 😰
boş ver. niye soruyosun
Ya bebek gibi davranıyosun 😰
asigim aşik
Sorunlu biri uzaklaş tavsiyem
İstemiyor işte kanka niye zorluyon
ama sevgilimdi😭😭🤧tektaraflii
Adı üstünde platonik gibi bişey yani boş ver sevmiyor seni boşa kürek çekersin ancak sonra ölü gibi gezersin ortalıkta çökersin yaşlanırsın bak
haberi vardi be yaşankişlik var. platonik degildi
Sıkıldı ya da soğudu ya da ailevi maddi gelecek sıkıntıları vardır seni üzmemek için böyle bir yola başvurdu bu çok olan bir durum
herneyse. eger bu gondeme banaysa beni sevmiyor niye benle ugrasiyor
Siz ayrıldınız ama hala takipmi ediyorsunuz birbirinizi sen gönderirsen oda gönderir
hayir o hic umursamiyordu engelledim. sonra engeli actim. gizliden baktim🤪
Sürünür durursun anca böyle bi yol olmaz işin gerçeği bu diğer söylediklerin boş işler
niye gonderme yapiyo. acaba o gonderme bana mi
Sana olacak diye bişey yok kafa da başka bişey var demek ki ona gönderiyor
baska kadina mi
hep bana seni uzucem diyordu uzerime alindim baya. ve benle birlikte olduktan sonra baya biseylwr ildu bu adama gityi hemen aldatti ve poz vermezdi kendine guveni gelmis foto atiyor
Kadın olabilir başka bişey yaşadığı eşi dostu arkadaşı olabilir her şey olur takma boşuna
Nasıl aldattı
Sana değer veriyor. Belkide sana kıyamıyor
afedersin de o bana b. k deger veriyo