Bu kiskanclik gercek mi?

Dun esim bir arkadasiyla bulustu ben de 15 dk sonra yanlarina gittim, o arada 2 tane kiz bunlardan sigara istemis, ben tam oraya gittigimde kizlar ayakta bu muhabbet yapiliyordu, esimde sigara verdi, kiz hic tutun sarmamis bu nasil sariliyor falan cok sarhoslardi zaten kizlar, esimde az biraz gosterdi, sonra kizlar gitti, bunu hic dert etmedim, sadece azicik eglendim, iki dakikada hemen kizalar yazmis falan dedim, guldum gectim, o da aa beni kiskandin falan dedi guldu, sonra gece eglendik falan butun barda bir adam gecerken bana dokundu diye sinirlendi, sonra baska bir masada otururken bir adam geldi yanimiza esim ve arkadasininda kafalari iyi oldu herkese ters davraniyorlar olay cikmasin diye ne istiyorsunuz dedim, cakmak var mi dedi, cakmagi uzattim, sonra eve donene kadar hersey normaldi, birlikte yuruduk ikimiz, bir anda , morali bozuldu zorla agzindan aldim, neymis sacma davranislarim varmis, adama neden cakmagi veriyormusum, ya masaya gelmis adam cakmak istiyor, ne yapsaydim, yok o adam hep bana bakmis vs, yaziyor yani bence, oyle bisey olsa ben farkederim zaten, iste ben senin mimiklerini biliyorum vs bi ton sey saydi bana , ben dedimki ne demek istiyorsun yani ben adamla yazistim oyle mi diyince bi kafasi yerine geldi, yok canim oyle demiyorum falan diye, ben anlamadim hem kendi kizlara sigara sariyor, hemde ustune ben normal bir adamcagiz masamiza gelip cakmak istedi, onu esime uzattim hatta ver istersen diye o uzatti, sorun oluyor ben anlayamadim, neyin kiskancligi bu, olay cikarmak icin olay cikariyor diye dusunuyorum, sevgiyle de pek alakasi varmis gibi gelmiyor bana bu durumun, bu durumu anlamama yardimci olursaniz cok sevinirim

Bu kiskanclik gercek mi?