Hemsire kapaklamis gözüyle mi bakarsiniz? Yoksa dr. Kapmis guzel kizi mi dersiniz :)
Cevabın nedir?
Hemşire kapaklamıs derim.. Hemsirelere ztn ıyı gözle bakılmaz hepsi doktor peşinde para peşnde.. Sende sorarken resmen para bana yakışıyormu dıye sormussun. Duygular soyuttur para somut.. Sen somut sormussun.. Eger karakteristik ve duygusal özelliklerını anlatarak bır soru sorsaydın canı gönulden cevap verırdım fakat tamamıyle samımıyetsız bir şekilde mevkii sorusu soruyorsun.. Ya Allah sizin gibileri islah etsın ne dıyım. Ayrıca egoistsin Soruda dıosun "Doktor kapmıs güzel kızı mı dersınız " Diye. Sahte insanın samımıyetsız sorusu.. Hemde kendnı begenmıs..
Tekrar söylüyorum eğer mevkii değil karakterını söylyıp fikir edınmek iisteseydın seve seve yardımcı olurdum ama seve seve kınıyorum senı..36 Yorumla
Soran+1 yılAslinda sana aciklama yapmaya lüzum yok ama birkaç kelime söyleyeyim yine de. Toplumdaki on yargıyla ilgili bir soru sormak istedim. Cevaplar da gösteriyor kendini zaten. Girişin oldukça kaba, dusuncelerin terbiyesiz. Allah seni ıslah etsin. Hastalnadiginda sana emek veren, verecek hemsirenin emekleri burnundan gelsin nankör !
- +1 yıl
Birincisi bana beddua etmenın manası yok canım yarası olan gocunur :) Ben sana dua ettm sen beddua :) Ayrıca ben bedavaya muayene olmuyorum sana paramı verıyorum muayene oluyorum. Bana bedavaya bakmıyosun. Velhasılkelam
ikincisi Ben sana önyargı yapmadım. Sen kendını gayet ortaya koyarak soru sordun bende cevap verdım.. Sen mevkii sorusu sordun bende sana buna yakışır şeyler söyledım.. Kımsenın doktor-hemşire önyargısı yaptıgı yok siz bunu mılletın gözüne sokmadgnız surece :) Sen ve senın gibiler bızım bu konudaki tezimzi onaylar nitelıkte davranıyorsunuz.. Kısacası görunen köy klavuz istemez..
Hemşire olmussun ama insan olamamıssın.. Tekrar söyluyorum cunku bellıkı 2-3 kere söyleyınce algılayamıyosun :) Karakterıstık özellık ıcın yorum ıstemedın veya zor durumda kaldgn ıcın yardım ıstemedn.. Sen mevki yakıştırması yaptın buna yorum istedn.. Hem işinle hem tipinle ego yapmaya çalıstın.. Önyargı yapmıyorum.. Sen önyargı yapmama gerek kalmadan ne mal oldgnu söyledn ztn - +1 yıl
Hahaha ya ne kadar anormalsınız siz böyle.. Sankı hemşire bana hayrına bakıyor. İşini yapıyo işini. Ben paramı basarım oda bakar bu kadar.. Durupta hemşire bana bakıyo diye görüşümü saklıcak değilim... Hem doktor tedavi ediyo benı hemşire değil. Doktorla bir tutmayın hemşireleri. Hemşire doktorun sözünü dinler ya igne vurur ya tansiyon ölçer ya da kan alır falan . Baska halta yaramıyolar hani.. :) Yüceltmeyın bu kdr biraz MÜTEVAZI olun :).. Ama nerde o karakter szde
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. aynı işyerinde çalışan insanların sevgili olmasından normal hiç bişi olamz derim..
bkz. pilot-hostes & dr-hemşire11 Yorumla
Soran+1 yılCok haklısın :)
ne alakası var biz işte hala insanları sınıf ayrımcılığı yapmaya bayılıyoruz sanki doktor olmuşta ölümsüzmü olmuş :)) sen bile bir doktorla görüşürken kafanda onu büyük görürsen ilerde kulu olur tapmaya baslarsın onun için onu sevdiğin gibi gör ve kendinden taviz verme derim
00 Yorumla
bu çok alt kültür tepkisidir. insani değerlere önem veren ve sevgiyi herşeyin üzerinde tutan insanlar için yaptığı meslek sosyal statüsünü üstünlük algısı yapıyorsa veya aşağıda gibi zaten ilişkiye başlayan tarafların bakış açıları netleşmiş olur.
22 Yorumla
Soran+1 yılCok haklısınız teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
31Cevap
+1 yılDoktorlar hemşirelerden biraz daha üst oldukları için hemşire kapaklamış derler ama öyle bir durum olmadığını kuzenimden biliyorum :) Bırak konuşsun millet dinleme kimseyi
12 Yorumla
Soran+1 yılKuzenin hemsire miydi? Teşekkürler ayrıca :)
- +1 yıl
evet hemşire bayan. millet ona da laf ediyordu bir süre ilişkilerini gizlemişlerdi sonra ayrıldılar zaten ama olsun amaçları niyetleri o değildi. inşallah siz ayrılmazsınız :)
İnsanların düşüncelerine engel olamazsın herkes ne dersen de yine ön yargıyla bakacaktır.
Yolunuza bakın umursamayın.12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim :)
Ne kadarrr iğrençç yorumlar ve iğrenç bir soru senin ve senin gibiler yüzünden hemşirelerin adı çıkıyor zaten. Hemşire kapaklamış ne demek ya. Hemşire ve doktor arasında birşeyler olabilir çok normal çünkü aynı ortamda çalışıyorlar. Ha ben istermiyim istemem. Her sorunun sa bir uslübu vardır. burada bu soruda tüm hemşireleri ne hale soktun. Yazıkkk
10 Yorumla:D Hemşireyim eşim doktor olsun istemem ama gönül bu belli olmaz. Kapakladı filan öyle değil ya demez kimse öyle:D Doktor ve hemşire çiftler çok var gerçekten
04 Yorumla
Soran+1 yılYorumlara baksana ne kadar cok öyle düşünen var :/ ahh önyargılı insanlar
Sen neden istemezsin peki
Soran+1 yılGerçekten cok haklısın o ortamda olmadiklari icin bilmiyorlar cogu dr. un hemsirelere olan ilgisini kac tane dr. Reddettim yuzune bakmadim bugune dek. Teşekkür ediyorum sana
+1 yılDoktorlar şu zamanda hemşireyle evlilik düşüneceğini sanmıyorum. Biraz ezik bir meslek artık. sağlık mesleğe git ol bu kadar basit yani kötü bir meslek
011 Yorumla
Soran+1 yılSen ne is yaparsın?
- +1 yıl
Ben İtüde makina müh. okuyorum 4. sınıfım
Soran+1 yılMühendisligin de kac binle aldığını bilirsin artık
- +1 yıl
hahahhaha :D 8 binle girdim ben İTÜdeyim
Soran+1 yılAnladık itüde olduğunu sen de beni anla komik değil ki ben de Hacettepe hemşirelikteyim
- +1 yıl
:D Türkiyede milyon tane mühendislik var tabiki 100 binede var 8 binede var. İtüdeyim diyorum anladık diyorsun türkiyenin en iyi teknik üniversitesindeyim girmek çok zor
ister hacettepe ister gazi ırgalamaz hemşirelik artık çok basit bir meslek. kabul edin.
Ben hastaneye giderim hemşirelerde heryerimi temizler merak etme @nehir61
Soran+1 yılIster itü ister Diyarbakır olsun mühendislik artik yerlerde elimi sallasam mühendise çarpar
- +1 yıl
ahahaha googleye yaz bakalım dünyanın en iyi şirketlerini. Adam sana başlık açıyor ''itü odtü dışındakiler kabul görmez'' diye
ahahhahhaha güldürüyosun be :D canım senin yaş kaç - +1 yıl
Canım valla bu sene mezun oluyorum. Şimdiden okula gelip öğrencilerle görüşüyorlar @nehir61
adamlar yanımızdan ayrılmıyor sürekli görüşmek istiyorlar egom falan yok sadece gerçekler.
istediğim mesleği ezerim üniversitemide överim sanane
Statü farkı aşka engel değildir. Birbirlerini seviyolar diye düşünürüm
12 Yorumla
Soran+1 yılSüpersin
Gizli Üye(36-45)+1 yılimg04.blogcu.com/.../...39634879218.jpg....ikiside biter bence.
00 Yorumlagenelde doktorlar evlenecem dıye hemsırelerı gotururler hahaha tıpkı pılotların hosteslerı goturdugu gıbi, dikkat et :D
00 Yorumla
+1 yılHemşire kapaklamış gibi düşünürler. Aile karşı çıkar, dedikodular sarar ve genel prof. yani hastane şefi de arıza çıkarır
00 YorumlaBir ara sirf bir doktorla evlenmek icin hemşire olmayi dusunuyordum :D
05 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha :D
adamı doktor oldugu için düşürmeye calısıosun ama seni muhtemelen ailesi de kabul etmez gecici bir ilişki doktor o sense sırada bir hemşire coook zor yani
00 YorumlaBenim kuzenim hemşire eşi doktor kız daha güzel olmasına ragmen herkes 1. Yi söylüyor
00 YorumlaBunlardan biri sensen hangi hastahanede görev yaptığını söyler misin lütfen? Bir daha oraya uğramayalım.
00 YorumlaSon yarinm saat içinde kaçıncı doktor hemşire sorusu bu ya
00 Yorumla
+1 yılKizin nasil biri oldugunu bilemedigim icin ilk basta kapagi atmis gozuyle bakarım ah su önyargılar :)
02 Yorumla
Soran+1 yılMalesef :/
- +1 yıl
Ama istisnalar kaideyi bozmaz kesib kapaklamistir :P
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Beni alacak değil ya tabikide sağlıkçı ya hemşire ya doktor alcak :))
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekürlerr :)
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılYazdığın gibi düşünen çok olur. Ben aynı şekilde düşünmüyorum ama mesleklerine devam ederlerse evlilik zor olur çünkü iki meslektede nöbet var.
00 Yorumla Hemşireliği bir b*k sananlar var. Osuruktan teyyare bir meslek.
04 Yorumla
Soran+1 yılSen ne is yaparsın?
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. ne alakaa ya aşkın meslek le ilgisi yok mutluluklar şimdiden
111 Yorumla
Soran+1 yılHarika görüş
Soran+1 yılPeki ne is yapıyorsun :)
Soran+1 yılHaha :D Allah yolunu açık etsin :)
Soran+1 yılCok tesekkur ediyorum :)
bu hastane ortamı cok bozuk kayan kayana nalet olsun D:
02 Yorumla
Soran+1 yılHahahah
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemşire kapaklamış net. Doktor olan çok çok güzel meslekdaşlarım da var.
03 Yorumla
Soran+1 yılVardır elbette ama bu bakış açısı ciddi bir önyargı degil mi sence de? Çünkü belki de kızın peşinde o cok kostu?
Cevap sahibi+1 yılGeneli oluşturan örnekleri baz alınca ön yargidan cok istisnai duruyor. Yine de duzgun karakter ve oz saygi muhim olandir tercih edilebilirlikte.
Soran+1 yılTeşekkürler yorum için
+1 yılhemşire kapaklar doktor neden kapaklasın ki o zaten doktor
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden hemsirelik de güzel bir meslek
- +1 yıl
maaşları çok farklı karizmalarıda öyle:))))))
+1 yılgenelde becermek için bakarlar hemşirelere fazla umutlanma
00 YorumlaSeninle beraber olup bu iş olmaz evlenemeyiz demesin sonra?
00 Yorumla
+1 yılCesur hemşire dizi vardı geçen yıl TV de hatırlarsan yeni sezon bölümünde siz olursunuz sen cesur hemşire olarak doktoru kapmış derler :)))
00 YorumlaHemsire kapaklamıs derler genelde ama takma cogunlukla hemsireler doktorlarla evleniyor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen doktorun hemsire ile evlenecegıne ınanmıyorum pek anca götürür işte
012 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle düşünüyorsun
Cevap sahibi+1 yılNebilim doktor sankı begenmez hemsireyi yanı yukardan bakar öyle dusunuyorum tabi bu benım dusuncem isitisnalarda olabilir
Soran+1 yılBence uygun :)
Cevap sahibi+1 yılHemsire ve kuaförlerden hıc hazetmıyorum bu ulkede bu meslektekı kadınlarda bir sorun var sizi tenzih ediyorum tabi cunku tanımıyorum
Soran+1 yılPekala sağolun yorum için
Cevap sahibi+1 yılHemsire deyince önce dusunurum tehlikeli ya
Soran+1 yılNeden tehlikeli?
Cevap sahibi+1 yılSen daha iyi bilmiyormusun hastahenelerde dönen senaryoları
Soran+1 yılGünah aliyorsunuz ev hanimi da senaryo çevirebilir ogretmen de. Namus mesleki ders degil ki okuduğun bölümle yaptığın isle ilgili olsun
Cevap sahibi+1 yılya evet demenı beklemıyorum sende hemsıresın sana ithamda bulunmadım ama zatn tanımadıgım icin ama sende bılıyosun neler döndugunu elbetter ev hanımı vs de öyle ama hastanelerde dönen de az değil
Doktorla mimar iyi olurdu ya da öğretmen mi deseydim bilemedim simdi :D
00 YorumlaBence gayet iyi bir de çalışmalar aynı hasta üzerinde olursa tadından yenmez.
00 Yorumla
+1 yılHemşire fantazim var doktor değilim de 😄 bende doktora kapaklanmış 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhemşire fantezısı dısında dusunmemdoktor olsam. hemsıre kapaklamıs gozuyle bakarım cunku doktor zengın cevreden arkları vardır bı suru kız bulabılır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bunlar nasil söz böyle?
02 Yorumla
Soran+1 yılInsanlar önyargılı ve kaba
+1 yılHanginiz doktorsunuz?
01 Yorumla
Soran+1 yılO dr. :)
+1 yılDoktor biriyle evlenmezdim. Çok ukalalar malesef.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sevgi var mı isin icinde sen onu sole
07 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki var, uzun zamandir arkadasiz da zaten ama onyargili insanların dusunecekleri kafami karıştıriyor
Soran+1 yılCok tesekkurler :)
Soran+1 yılCok tesekkurler gerçekten cok naifsiniz
Soran+1 yılGörüşürüz :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemşire kapaklamis derim
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden
Cevap sahibi+1 yılBüyük ihtimalle herhangi bir doktor ayarlama peisndeydi ve birini kandirdi
Tencere yuvarlanmış kapagını bulmuş
00 YorumlaDışardan bakınca hiç etik durmayan bir durum
04 Yorumlaarkadan söyleyecekleri tek şey çıkarcıdır
00 Yorumla
+1 yılValla oyle bir dusunceye girmem yakisirsiniz ^-^
00 Yorumla
+1 yılhayırlısı neyse o olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılAhaha kizlar ne kavga etmis yorumlarda
00 Yorumla
+1 yılGeçici fanteziler bunlar :)
00 Yorumla
+1 yılhemsıre ebesınınkını kapmıs :D
00 YorumlaValla aynen dediğin gibi düşünürüm :)
00 Yorumla
+1 yılKendini de guzel sinifina koydun
01 Yorumla
Soran+1 yılHehe :D
+1 yılGörmeden bir şey diyemem
00 Yorumla
+1 yılHemsire kapaklamis gözüyle bakarım
01 Yorumla- +1 yıl
saçmalığa bak hem soruyorsun cevaplıyoruz hem de eksi veriyorsun.
Oovv fantazi guzell
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemsire kapaklamis
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden
Yakışmaz mı : )
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Doktorla hemşire yakışır mı sizce :) konuştugum biri var fikirlerinizi merak ediyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler