Aşk hayatınızda yaşadığınız en kötü olay , durum ilişki vs neydi? Ben uzak mesafeden 1 yıl karşılıksız sevip sevmesini bekledim.. Hayatımın en kötü zamanları idi ama deneyim oldu ve bir şeyler öğretti. Peki sizin var mı bu tarz şeyleriniz?
Aşk hayatınızda yaşadığınız en kötü olay , durum ilişki vs neydi?
Sanalda chat sitelerinde kendimden büyüklerle sevgili olmak ve onların sözde ilgisini sevgisini kaybetmemek için ki bana zarar veriyorlardı onlarla özel konular konuşmak buna izin vermek ve onlar zorluyor diye onların pis görüntülerini görmek ve daha o zamanlar 15 16 17 yaşlarındaydım özellikle 24 yaşındaki dinden bahseden sübyancının bana baskį yapmasını psikolojik eziyetlerini üzmesini hakareterini ve zorla özel görüntülerini izletmesini ve benimde kaybetmemek için çabalamamı unutmayacağım ne kadar a*ptaldım aklıma geldikçe sinir oluyorum ve masumiyetim gittiğini dusunuyorum öldü numarası yapan mı derdin 2 kişikinin kanserim numaraları mı sürekli olumsuz haller birde gelecek ile ilgili hayaller umutlar verilmesi iyi görünmek romantik karakterden ruh hastası bir narsiste dönüşmeleri mi coklu kişilik bozukluğu olduğundan olmayankişileri olayları yapma ve bana değersiz aşağılık hissettirmesi yaımdaolmayıl durmayıp karşı durup eziyet etmeleri düşmanca hepsi sanaldı bu arada herkesle tanışılmaz hayatımı zehir etmişlerdi cinsel ve cinsi sapıklar bunlar bu arada islamdan çok baheseden kişilerdi
İlk öncelikle geçmiş olsun canım. Kolay bir şey olduğunu sanmıyorum. Bunlara yol açan etkenin aile olduğunu düşünüyorum. İnsanlar genelde aileden özellikle babadan görmedikleri sevgiyi dışarıda arıyor ve o boşluğun bu şekilde tamamlanacağını düşünüyor. Halbuki baba ile dışarıda ki insan bir mi? Senin canından kanından olan birinin sana veremediği sevgiyi dışarıda ki adam veremez ki.. din olayına gelince aslında masum olduklarını göstermek için bunla yaklaşmışlar.. Yaş küçük istediğini yap dercesine. Halbuki bunun hukuken suç olduğunu bilsen o zaman müdahale ederdin işte. Ve sonuncusuna geleyim. Şu an ne yaşadığını bilmiyorum ama uzak mesafe ise ve karşılık alamıyor bunun için çabalıyorsan bence vazgeç. Bazen ne yaparsan yap asla olmaz. Hele seni asla önemsemeyen narsist bir kişiliğe sahipse asla. Düzgün biriyse kendini belli eder. Gene bu şekilde yaklaşır ise buna asla müsaade etme. İlk önce kendini sevmeyi öğren ki ufak bir sevgi gösterisine de kanma. Hakkında hayırlısı olsun her şeyi 💖
Artık zaten temkinliyim güvenemiyorum hep sorguluyorum ve evet sevgisizlikten bu hatalara düştüm sosyal cevrem yoktu evdeydim yalnįzlık değersizlik duygusundan sevgininde ne olduğunu bilmeyince ve onlar dışarıda dindar görünerek fetva satarak din sömürgeciliğini kullanann kişiler o şekilde örtbas ediyorlar içlerindeki pisliği
Exim ben günümü gün etmeye bakarım demişti. Bir takip ettiğin kızlar çok güzel demiştim o da sende onlar gibi bakımlı ol demişti ( bakımlı biriydim). O aralar özgüvenim düşüktü. Birde Türk erkeğiyle aşk yaşarsam tuttuğum takım küme düşsün. Dagdaki ayılar bile Türkiye'de ki erkeklerden kibardır. Aşka küstürdüğu yetmedi birde travma kaldı
O durumdan sonra da aşka tövbe ettim ama o saygısız sayesinde yeniden küllerimden doğdum çok mutluyum. Yalniz ve mutlu olarak. Umarim hayatınıza kaba insanlar girmez aşk olsun arkadaşlık olsun