Beynini kullanmanı tavsiye ederim zina yapcam demesim evlenmeyi düşünüyorzu o yuzden öyle dedim ayrıca sanane git bana yorum atıp durma senle öi uğşraşfam be
Alakası yok sizin kürt kızları türk erkeği sevmez bizim kızların mal olanı sizi seviyor çok da şey yapma hakiki milliyetçi bir türk kız kürt erkeğe bakmaz bu soru ya troll ya da bu kız iyi partili.
Alakası yok dostum her 10 kürt kızdan 9 u kürt erkeği isterken 1 i anca türk erkeği ister ama 10 türk kızına sorsan esmer zengin falansa 10 u da kürt erkeğini kabul eder
@Rightist bu ülke zaten benimde ha öyle düşüncemde yok ama Türkler bunu duyunca neden kuduruyor onu anlamıyorum devlet ve asker buna izin vermez diyorsunda ha Türkiye'de kurulmak istense haklısın da başka yerde olması neden sizi ilgilendirir başka yerde kurulursa devlet ve askerin ne alakası var neden izin vermeyin engel olacak
@Rightist yok gerçekten o konuda yanlış bilgilendirme yapıliyor bak mesela depremde kepçe ile adamlar kuyu kazıp insanları döküyorlar ama sorsan 60 bin kişi öldü derler hiçbir zaman dogru söylenmiyor buna emin olabilirsin
@Rightist valla bilemiyorum bu kadar kucumusuyirsunuz peki neden 45 yıldır bitiremediniz 2023 itibari ile 45 yıl oluyor youtubede maymun fare gibi çeşitli şeyler söyleniyordu bu kadar küçük düşürüp bitirememek size hiç kendinizi sorgulattirmiuormu siz Türkler hiçbir zaman objektif degisliniz ve akılcı değilsiniz bazı şeyleri dusunemiyorsuniz bak mesela benim yazdım gibi
Objektiflik doğru düşünme doğru kararla verme gibi şeyler cogunuzda yok dediğim gibi neyse uzatmayalım tabi adamın dibi dediğimiz kişilerde var neyse hadi kıza da milletede salça olma yeter yazma
İki yüzlü diye sana ve sorana denir kürtlerden günahımı bile vermeyecek kadar nefret ediyorum hayatımda hiçbir zaten bir kürt kızını adam yerine koymadım
Slavlar ne alaka tipi iyi ve müslümansa slav bir kadınla olur ama kürtle olmaz çünkü kürt kızları türk erkeğine bakmaz zaten sizin gibi ayran gönüllü değiller sevmesem de saygı duyuyorum kürtlere çünkü adamlar net düşünüyor sizin gibi laf konuşup tükürdüklerini yalamıyorlar
Yok valla yok bizim kızlar peynir ekmek yiyip su içer gibi rutin olarak her erkeğe kolayca aşık oluyorlar kürt kızları bile türk erkeklerini adam yerine koymazken bizim kara cahiller aşk ırka bakmaz diyor helal olsun kürt kızlarına sevmesem de bizim kızlar gibi basit lokma değiller
Ne diyim keşke kürt kızlarında ki milliyetçi ruh türk kızlarında da olsaydı ben kürt kızlarını hiç kürt erkeği hariç başka ırktan biriyle olduğunu görmüyorum ama türk kızları aşıksam arap kürt ermeni yunan fark etmez diyor bunlar yüzünden ilerde türk sayısı türkiyede azalacak başka ırklar artıp bizi geçecek sayı olarak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hakiki bir mhpli asla hdpye bakmaz sen iyi partilisin kusura bakma
Allah korusun be ne iyi partisi ülkücüyüm hemde 4 nesildir
Aşk kaftan mantıktan anlamaz ki
Anlar azcık beynin varsa
Allah korusun derken? Zinayı normal gören sen allahın adını ağzına almaya utanmıyor musun
canımsın mısın sen zina mı yapcam dedim
Beynini kullanmanı tavsiye ederim zina yapcam demesim evlenmeyi düşünüyorzu o yuzden öyle dedim ayrıca sanane git bana yorum atıp durma senle öi uğşraşfam be
Dedin tabi keşke benden hıncını çıkarsa belki yaparız demişsin yukarda
Sanane bundan peki sa na neeeewe
Bende siyasi görüş olarak çünkü mhpye yakınım milliyetçi ve dindarım kıl oldum senin sorunu görünce sen kendine lütfen mhpliyim deme
Zinakar köpek biz partimizde kürtleri seven ve zina yapan kız istemiyoruz iyipartiye geçin
İnşallah ailen izin vermez onla evlenmene amin
Noldu niye sustun
Küçük küçük molotofçular doğrurursun.
Hahahahahhahhahajah inşallah
Evin içinde foşşik tc foşşik tc diye koşuştururlar.
Tatilide dağda yapıyorlar demi 😂
@ogancep hahahhahah gözüm korktu bee belkide bana benzerler hilal bıyıklı bebeler olur ahahahhahah
Ülkü ocağına gidip selamınaleyküm tuğrul heval derler.
Hahahahahahhahahahh gülmekten gözümden yaş geldi beeee
Allah iyiliğimi verdin iyi gülsüm
Hdp mitingine gidip kurt işareti yapıp 40 yapaaar diye bağırır
Mhp mitingine gidip megriiii megriiiii babo megriiiii diyip barış işareti yapar.
HahahahhahahahahjahahahajhHjHh çok komiksin yaaa
Hahaha galiba tüm hıncını senden çıkaracak bJakasvv
Ahh keşke
Söylersen keskesi kalmaz zaten jsjsjs
Hahahhhha bakıcaz
Nerden tanisitiniz
Sen niyeti bozmuşsun azgınlıkdan pkklıya bile verecek hale gelmişsin yazık kafana
@Rightist aZgınlık değil aşk umarım başına gelirde anlarsın
boş ver knk nerde tanistiniz
@Rightist ya sananeee git işine bak yazma benim soruma cevap
Sildim engelledim
Anlat sen
Herkes görüyo boş ver edepsizlerle uğrasamam
Kanka merak ettim ama onlara bakma sen ne anlar asktan
Ne boş insanlar var siz hayatta adam olamazsınız lan sırf kurt sevdi diye linclediniz canım o insanlar sizden bin kat daha iyi
Pkklı olmasalardı kürtleri severdik onlar da adam olsalardı napalım
@Rightist boş yapıyorsun
Alakası yok sizin kürt kızları türk erkeği sevmez bizim kızların mal olanı sizi seviyor çok da şey yapma hakiki milliyetçi bir türk kız kürt erkeğe bakmaz bu soru ya troll ya da bu kız iyi partili.
@Rightist siyaset ile aşkı baglama birbirine sayısız Türk Kürt kız alıyor veriyor sen herhalde bilmiyorsun
Alakası yok dostum her 10 kürt kızdan 9 u kürt erkeği isterken 1 i anca türk erkeği ister ama 10 türk kızına sorsan esmer zengin falansa 10 u da kürt erkeğini kabul eder
Ayrıca zaza süryani ve araplarla kürtlerin arası iyi kürt erkeğiyle olmasa bile kürt kızı zaza süryani ve arapa bakar
@Rightist dostum takma partilere falan hadi ordan et Kürdistan dediğinde Irak'ta kurulmak isteniyor sen neden rahatsizsin
Kürdistanı nah kurarsınız bu arada boş beyinli
@Rightist lan kurma veya kurmama bir yana senin toprağına giren çıkan yok kudurmandaki sebep ne?
Hicbiryerde kuramazsın kardeşim buna türk devleti ve askeri izin vermedi vermezde
@Rightist bu ülke zaten benimde ha öyle düşüncemde yok ama Türkler bunu duyunca neden kuduruyor onu anlamıyorum devlet ve asker buna izin vermez diyorsunda ha Türkiye'de kurulmak istense haklısın da başka yerde olması neden sizi ilgilendirir başka yerde kurulursa devlet ve askerin ne alakası var neden izin vermeyin engel olacak
Çünkü suriye ve ırakın kuzeyi de bizim zaten askeri gözetleme kulelerimiz var birde hava operasyonu oluyor
@Rightist neyse siz başka ülkenin toprağına girip askeri orada şehit edip bişey diyemezsiniz çok saçma yani
Asker şehit oluyorsa 2 katı da kürt leş oluyor boş yapma
Uçağı tankı olan devleti yıkmayı düşünecek kadar cahilsiniz
@Rightist yok gerçekten o konuda yanlış bilgilendirme yapıliyor bak mesela depremde kepçe ile adamlar kuyu kazıp insanları döküyorlar ama sorsan 60 bin kişi öldü derler hiçbir zaman dogru söylenmiyor buna emin olabilirsin
Bayraktar tb2leri iyi bilirsiniz uçak der susarım
@Rightist valla bilemiyorum bu kadar kucumusuyirsunuz peki neden 45 yıldır bitiremediniz 2023 itibari ile 45 yıl oluyor youtubede maymun fare gibi çeşitli şeyler söyleniyordu bu kadar küçük düşürüp bitirememek size hiç kendinizi sorgulattirmiuormu siz Türkler hiçbir zaman objektif degisliniz ve akılcı değilsiniz bazı şeyleri dusunemiyorsuniz bak mesela benim yazdım gibi
Yurt içinde bitti zaten kudur iha siha f 16 leş ediyor
@Rightist kudurmuyorum
Çok komiksiniz ama
Atatürkden beri gelen yıllardır acınız var kudurmak az kalır shjsjs
Objektiflik doğru düşünme doğru kararla verme gibi şeyler cogunuzda yok dediğim gibi neyse uzatmayalım tabi adamın dibi dediğimiz kişilerde var neyse hadi kıza da milletede salça olma yeter yazma
@Rightist benim keyfim gıcır
Yav he
@Rightist ben mutluyum ulkemden
Tabi eknomi falan bişey yok o ayrı konu
Hdp ve memleket olur mu bi arkadaş soruyoda
Hdp chp olur da memleket olmaz
@Rightist ben onu memeleketli yapardım
@Rightist memleketli*
Hdpli birisi en fazla yeşil sol partiye geçer illa parti değiştirecekse
Ayrıca ne işiniz var adamlar kürdistan istiyor pkklılar aq
Haberi yok zaten bilerek söylemedim sevdiğimi
Akplilere mal diyorsunda kb hicbir akpli bir hdpliyi sevmez demek ki solcular daha mal kb
@Rightist ben nerden bilebilirdim hdpli olduğunu ayrıca tuttuğu partiden bağımsız iyi biri gibiydi
Bir kürt solcuysa zaten net pkklı hdpli oluyor aşık olmadan önce siyasi görüşünü sorun
@Rightist ben kürtleri sevmiyorum birazda bu yüzden açılmadım ama hala kafamda ya nası unutucam
Sevmedigin için mi aşık oldun
Ne tuhafsın ya
@Rightist bu öyle bişey değil ya farklı
Nesi farklı
@Rightist ne olduğundan nasıl göründüğünden bağımsız olarak kendisinden hoşlanıyorum gerçekten o farklı biriydi
Sayenizde ülkede türk sayısı azalacak kürt ve mülteci erkeklerle ilişki kurmayı bırakmalısınız
Her türk kız türk erkeğiyle olmalı sadece atatürkü madem çok seviyorsunuz
@Rightist unutmaya çalışıyorum ya isteyerek olmadı
@Rightist atatürkçüyüm ulusalcıyım çok zor yani bi buçuk yıldır unutmaya çalışıyorum
Kürt kızları türk erkeği sevmezken sizin kürt erkeklerini sevmeniz vatana ihanettir
@Rightist türk erkeklerin slav kadın sevdası peki en büyük vatan hainleri onlar zaten
Slavların bizle sorunu yok kanka neresi hainlik
Kürt kızları bizi sevmiyor siz niye kürt erkeklerini seviyorsunuz?
@Rightist konuştu balkabağı
@Rightist Atatürkçü kürtle çıkmak istersem vatan haini olmuyorum o zaman?
@Rightist özellikle kürt mü diye bakmadım zaten kanka
Atatürkçü kürt mü var sksks
@Rightist var benim yakın arkadaşım hatta 👍
Balkabağı anandır bu beyniyle mhpli olup pkklıya aşık olacak kadar zavallısın soran
@Rightist çok iki yüzlüsün
@Rightist hoştt
İki yüzlü diye sana ve sorana denir kürtlerden günahımı bile vermeyecek kadar nefret ediyorum hayatımda hiçbir zaten bir kürt kızını adam yerine koymadım
Hicbir zaman *
Sana hoşt köpek kadar değeri olmayan dağ fareleriyle sevişecek kadar alçaksın puhahha
@Rightist sen akpliydin yalnız hüdaparla olan samimiyetlerinden dolayı kes bence sesini
Parti tutmuyorum ama siyasi görüşlerime yakın partiler akp mhp yeniden refah ve bbp sağla aşırı sağ siyasi görüşüm var
@Rightist Çok kötüsün kısaca vatanseverliği senden öğrenecek değilim
Kürt kızları kadar olamıyorsunuz onlar sadece kürt erkeğine bakıyorlar siz araplara kürtlere bile aşık oluyorsunuz.
@Rightist araplardan nefret ediyorum sen yakın gördüğün partilerin bi ilişkilerine bak bakalım araplarla KGKSKGZKKC
Ulusalcı birisi zaten benim bildiğim milliyetçi olmaz o yüzden bir kürtü sevmen normal solcusun çünkü ben sağcıyım kürt ve arap sevmem
@Rightist slav karının biri için herşeyini dökersin ama
Arapla kürtler aynı ki zaten? Tip olarak zihniyet olarak iki ırkta aynı zaten aq
@Rightist bencede aynılar
Slavlar ne alaka tipi iyi ve müslümansa slav bir kadınla olur ama kürtle olmaz çünkü kürt kızları türk erkeğine bakmaz zaten sizin gibi ayran gönüllü değiller sevmesem de saygı duyuyorum kürtlere çünkü adamlar net düşünüyor sizin gibi laf konuşup tükürdüklerini yalamıyorlar
@Rightist soran arkadaşla bizim ideolojiler baya ters yalnız sizli hitap etmesen
@Rightist söylemek istediğim çok fazla şey var ama üşeniyorum haksızsın kısaca
Ters evet o sağcı sen solcu sana fazla bir şey diyemem zaten ona baya patladım
Memleket partisiyle mhp çok mu ters birbirine? Chpye göre sağa daha yakın diyorlar memlekete çünkü
@Rightist ben sağcı veya solcu değilim tam olarak
@Rightist hoşşştttt
@Rightist aenin gibi ırkçı faşo değilim
Sg cahil mal dağa çık o o. cocugu manitanla
@Rightist sen sg tek hücreli canlı
Belli belli mhplilere dönek diyorlar zaten iyi partililer bile sizden daha milliyetçi
@Rightist ya sktrr git artık senle mi uğrascam.
@Rightist benim sorum bu sen gidicekain
@Rightist sana kemik atmıyorum ne bbooook yersen ye
ikisininde farkı yok zaten
Farkı yok mu hahahahhhhahah daha neler duycam
birivatan haini diğeride sokak çetesi terörist
Neyse tartışmıycam saygı duyuyorum görüşüne
Yürümez ikisi de birbirinden beter
Olmaz yapanda MHP'li olamaz
Aşk be kardeş napalım
Keşke hdpli kizlardaki durus birazda sizde olsa
Onların duruşu mu var hemşerim
Var mesela bizimkiler gibi oynak değiller
Var tabi hdpli bir kız asla mhpli bir erkeği sevemez ama mhpli kızlarda demek ki varmış hdpliyi sevecek kadar genişlik
@Rightist genişlikle ne alakası var siz aşık olmadınız mı hiç aşk siyasete bakar mı. Millet gavurla evleniyor
Aynen öyle bizimkilerde bir duruş yok bir kısmında
Gavurla evlenmek haram dinimizde onu yapan aptallardan bizene aşık olmak senin için bu kadar basitse al o hdpli manitini birlikte dağa çık o zaman
Senin toprağına göz dikip askerini şehit edenleri savunacak kadar düşmüşsen yol orada aşkmis geç bu boş hikayeleri
Yok valla yok bizim kızlar peynir ekmek yiyip su içer gibi rutin olarak her erkeğe kolayca aşık oluyorlar kürt kızları bile türk erkeklerini adam yerine koymazken bizim kara cahiller aşk ırka bakmaz diyor helal olsun kürt kızlarına sevmesem de bizim kızlar gibi basit lokma değiller
Aynen öyle görüp beğendiği kişiye aşk diyor hayatında hiç aşık olmamışki nerden bilsin zevk düşkünlüğü tamamıyla
Ne diyim keşke kürt kızlarında ki milliyetçi ruh türk kızlarında da olsaydı ben kürt kızlarını hiç kürt erkeği hariç başka ırktan biriyle olduğunu görmüyorum ama türk kızları aşıksam arap kürt ermeni yunan fark etmez diyor bunlar yüzünden ilerde türk sayısı türkiyede azalacak başka ırklar artıp bizi geçecek sayı olarak
Ideal ikili
Hahahah zıt kutuplar 🧲
Puhjahaha