Merhaba,
Uzun süreli bir ilişkim var. Aynı evde yaşıyoruz. Evliliğe uzak bireyleriz ikimizde. Öyleydik daha doğrusu. Ailem aynı evde yaşadığımızı biliyor. Bu yüzden annemden biraz evlen baskısı görüyorum. Hoş benim de evlenesim var ona çok değer veriyorum. Onunla bi hayat geçirme fikri bana çok cazip geliyor cünkü şuanki aynı evde yaşama serüvenimizde çok iyi anlaşıyoruz çok eğleniyoruz. Birbirimiz için iyi bir partner olduğumuzu düşünüyorum. Fakat şöyle bir durum var, ikimiz de ilişkinin başında birbirimize sürekli yok ya ne evliliği ben evlenmem cart curt masalları okuduk ama o zaman gerçekten öyle düşünüyordum. Fakat şu an en azından adı konulsa diye düşünüyorum. Ama onun da en başta böyle düşündüğünü bildiğim için konuyu açmaya çekiniyorum. Normalde en başta evlilik lafı açınca birbirimize evlilik mi askim bay o zaman ben evlenmem şakaları yapıyoduk. şu an böyle ufaktan ikimizde de meyil var gibi ama ben nasıl ikna ederim konuyu nasıl açarım ya da hiç açmadan onu buna nasıl yönlendiririm bilemiyorum. Yardımcı olacak bir ilişki doktoru var mıdırrrr?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer