Aşk İlişkileri Fake hesaptan eski sevgilinizi takip ediyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Evet 😄 Hayır Neyini takip edecem ne hali varsa görsün Ortak arkadaşlarını takip ediyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Fake hesaptan eski sevgilinizi takip ediyor musunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Eski sevgilimde yok fake hesabım da yok hatta normal hesabım yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl En güzeli
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Eski sevgilimle işim olamaz önceden takip ediyordum ama bitirdim kafamda önüme bakıyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Benim işim daha bitmedi 😄 Yorumla Boavistaa +1 yıl Kolay gelsin diyelim Yorumla Soran +1 yıl Sağol Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl hayır o beni takip ediyor şsldhxhs 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nereden anladın 😄 takip ettiğini Yorumla sierravista +1 yıl yazış tarzından anlıyorum Yorumla Soran +1 yıl Hı anladım Yorumla
Metekan07 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Artık bunlar çocuk ve aptalca işler bence 0 35 Yorumla Soran +1 yıl Sana göre Yorumla Metekan07 +1 yıl Bence herkes için hemen hemen yani neyini takip edecen ki tam olarak Yorumla Soran +1 yıl İntikam için takip edecem Yorumla Metekan07 +1 yıl Amaç farklı o zaman yani öbür türlü ay napıyor kiminle yok ney saçma ama eğer seni üzmüş kullanmış ise sende yapmak istersen eğer bunu en büyük doğal hakkın Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle en doğal hakkım Yorumla Metekan07 +1 yıl Aldattı mı seni Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Metekan07 +1 yıl Senin intikam nasıl olacak peki yani ona benzer işe hiç yapma Yorumla Soran +1 yıl Nasıl intikam alacamda bana kalsın onun yaptığını yaparmıyım bilmiyorum Yorumla Metekan07 +1 yıl Tabiki neticede hayat senin sadece öfkene yenik düşmek Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle Yorumla Metekan07 +1 yıl Genelikle işte gider yakın arkadaş veya kardeşi abisi falan ile yakınlaşır ondan dedim Yorumla Soran +1 yıl Yapar ondan beklenir Yorumla Metekan07 +1 yıl Seninde intikam böyle olmasın Yorumla Soran +1 yıl Yok yok böyle olmaz Yorumla Metekan07 +1 yıl Çünkü daha önce öyle bir arkadaş yaptı aptallık daha çok adını çıkardılar Yorumla Soran +1 yıl Merak etme ben onun yaptığı aptallığı yapmam bende onu aldatacak değilim başka türlü intikam alacam Yorumla Metekan07 +1 yıl Anladım inşallah içini soğutur o intikam Yorumla Soran +1 yıl Öyle işte bakalım ne olacak Yorumla Metekan07 +1 yıl Ne zaman hamle yapmayı düşünüyorsun Yorumla Soran +1 yıl Zamanı geldiğinde yapacam Yorumla Metekan07 +1 yıl Hmm hep gizli konuşuyon 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Metekan07 +1 yıl Yani ne yapacan dedim ne zaman dedim onu diyorum 🤭 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapacağımda bana kalsın demi sadece biraz zaman var beklesin o bomba gibi geliyorum 😄 Yorumla Metekan07 +1 yıl Özelden devam edelim sonuç ne olacak merak edeceğim olur mu 😂 Yorumla Soran +1 yıl Olur edelim Yorumla Metekan07 +1 yıl Tamam sen yaz istek at Yorumla Soran +1 yıl Tamam yazarım Yorumla Metekan07 +1 yıl Tamam bekliyorum 😊 Yorumla Soran +1 yıl 2 dk mesajını aç yazım kapalı Yorumla Metekan07 +1 yıl Tamam bekle Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla Metekan07 +1 yıl Açtım Yorumla Soran +1 yıl Yazdım bak Yorumla
Gökuflex Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl hayır direkt kendi hesabımdan ediyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İyimiş Yorumla
linkerboy1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı. Asla takip etmem neden edeyim biten bitmiştir 0 0 Yorumla
isa_3200 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bi insan bunu kendine neden yapar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eski sevgilimde yok fake hesabım da yok hatta normal hesabım yok
En güzeli
Eski sevgilimle işim olamaz önceden takip ediyordum ama bitirdim kafamda önüme bakıyorum
Benim işim daha bitmedi 😄
Kolay gelsin diyelim
Sağol
hayır o beni takip ediyor şsldhxhs
Nereden anladın 😄 takip ettiğini
yazış tarzından anlıyorum
Hı anladım
Artık bunlar çocuk ve aptalca işler bence
Sana göre
Bence herkes için hemen hemen yani neyini takip edecen ki tam olarak
İntikam için takip edecem
Amaç farklı o zaman yani öbür türlü ay napıyor kiminle yok ney saçma ama eğer seni üzmüş kullanmış ise sende yapmak istersen eğer bunu en büyük doğal hakkın
Evet öyle en doğal hakkım
Aldattı mı seni
Evet
Senin intikam nasıl olacak peki yani ona benzer işe hiç yapma
Nasıl intikam alacamda bana kalsın onun yaptığını yaparmıyım bilmiyorum
Tabiki neticede hayat senin sadece öfkene yenik düşmek
Aynen öyle
Genelikle işte gider yakın arkadaş veya kardeşi abisi falan ile yakınlaşır ondan dedim
Yapar ondan beklenir
Seninde intikam böyle olmasın
Yok yok böyle olmaz
Çünkü daha önce öyle bir arkadaş yaptı aptallık daha çok adını çıkardılar
Merak etme ben onun yaptığı aptallığı yapmam bende onu aldatacak değilim başka türlü intikam alacam
Anladım inşallah içini soğutur o intikam
Öyle işte bakalım ne olacak
Ne zaman hamle yapmayı düşünüyorsun
Zamanı geldiğinde yapacam
Hmm hep gizli konuşuyon 😂
Hayır
Yani ne yapacan dedim ne zaman dedim onu diyorum 🤭
Ne yapacağımda bana kalsın demi sadece biraz zaman var beklesin o bomba gibi geliyorum 😄
Özelden devam edelim sonuç ne olacak merak edeceğim olur mu 😂
Olur edelim
Tamam sen yaz istek at
Tamam yazarım
Tamam bekliyorum 😊
2 dk mesajını aç yazım kapalı
Tamam bekle
Peki
Açtım
Yazdım bak
hayır direkt kendi hesabımdan ediyorum
İyimiş