Ayrılalı nerdeyse 5 ay oldu. Kendisinin eski sevgilisinden bir çocuğu varmış, yani bu sebebten dolayı kendisiyle uzun vadeli ciddi bir ilişki sürdüremeyeciğimden dolayı ayrılmak zorundaydım. Aslında karakter olarak çokta mükemmel değil yani onu mantıken kesinlikle istemiyorum. Hatta narsist oldugunu şüphe ediyorum
Ama kalbim öyle demiyor onu bir daha gördüğünde (ki kendisini ortak bir düğünde 1 sene içinde görecem garanti.) Git boynuna son kez bir defa boynuna sarıl öp diyor.
- Çok mu duygusallastiriyorum ( balık burcuyum🥺)
Nasil kurtulurum bu histen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen tamamen boşluktasin.
Hayattaki hedeflerim planlarim belli ama bu pek tahmin etmedigim bir yerden geldi beni yakti. Buyuk bir hayal kirikligina ugradim sadece
Hayatındaki ilklerimi yaşadın. Neden böyle oldu. Ya da en zor zamanında mi karşına cikti
Ilk sevgilim yani ilk elini tuttugum optugum erkek. zor zamanimda cikmadi ama yani cocugu olmasaydi ben onla buyuk ihtimalle ilerde evlenebilirdim yani en kotu arkadasligimiz devam ederdi kendiside cok iyi biliyor bunu. Aile buyuklerim onun ailesini taniyor hemserim. Kulturler filan bir cok sey uyumluydu yani.
Sebep bu zaten.
İlkleri yaşaman. Ama yanlış kişiyle bunu yaşaman en büyük problemdi. Halen etkisi devam ediyor.
İste o yuzden bazen kendime kiziyorum nasil onu opebildim diye. Bir Insanin hayatta en buyuk yanilgisi karsindakini de kendin gibi sanmaktir. Ben bunu yasadim onu kendim gibi sandim ve fazla deger verdim. Ama artik daha farkindayim sadece ona karsi hisettigim su aptal duygulardan tamamen kaybola bilsem bir sadaka daha vercem
Kaybolacak ama zamanla. Yaş kaç. Meslek vs var mı
Master ogrencisiyim 25
Birde master yapıyorsun ohooooo...
Peki hangi sehirdesin
Ingiltere
Birde yurtdisi hmmm
Sevgilin Türkiye de miydi
Sen evli misin
Hayir ne alaka
Sordum sadece , başkasıyla konusup onu unutabilirsin
Ben öyle lay lay lom valla kimseyle kimseyle kolay kolay konusmak istemem. Bu yastan sonra hayatima alacagim kisi evlenebilecigim biri olmali
Yas kac
25
Çıkar karşına birisini mutlaka
Insallah. Etrafima bakiyorum herkes yavas yavas ya sevgilisi var ya evleniyor ya nisanlaniyor ya da kiminin cocugu var yok hamile. Aslinda hic evlilik meraklisi biri degilim ama yalnizlikta kotu ya. Insan sevildigi sevecegi bir iki göz ariyor
Yanlizlik kötü , insan erkek ariyor gözleri bize göre de kız
Ben sahsen bu yasa kadar pek aramadim illa bir sevgilim olsun diye cunku hayattaki onceliklerim okul ve is sahibi olabilmekti. Simdi yavas yavas okulun sonuna geliyorum bilmiyorum yaşla ve biyolojik sebeblerden alakali galiba hayatimi biraz yanlis yasamisim galiba oyle geliyor. Egitimime cok odak yapmisim
Hayatina kimseyi almadin tabi
Inek bir ogrenciydim halen biraz oyleyim. hatta şöyle diyebilirim kovid doneminde sesim filan cikmiyordu ara ara nefesim kesilirken bile mecrubiyetten ogretmenlerden referans almak icin zoomda 41 derece atesle dil doktugumu hatirliyorum
Sonuç?