Güncellemeler
+1 yıl
edit: sevgilim kız arkadasıyla konusacagını, ondan daha dikkatli olmasını isteyeceğini vs. söyledi. ona inanıyorum bunu yapacaktır ama yine de kızı hayatımızda hiçbir şekilde istemiyorum. önerilerinize açığım
sevgilim bana çok aşık ve benimle evlenmek istiyor. o yüzden de tüm çevresiyle beni tanıştırıyor. dün yakın kız arkadaşıyla tanıştırdı ve kız arkadaşı sadece sevgilimle muhabbet etti. geldiği gibi tırnaklarım nasıl olmuş diye falan sordu sevgilime. sigara içmek istedi ben içmediğim için göndermedim. ağzı da biraz pis. tanımadığı insanların arkasından kötü şeyler söyledi. kızı hiç sevmedim ama sevgilimin yıllardır arkadaşı. kız gidince sevgilime, kızı bi daha görmek istemediğimi o olursa ben olmayacağımı söyledim. çünkü daha önce de bu kız yüzünden çok tartıştık. sevgilim böyle bi şey olamayacağını söyledi. onu seviyorum napacağım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tüm dünyayı düzeltemezsiniz. Beğenmeyebilirsiniz hal ve hareketlerini ama yanlış olan bir şeyler yoksa yokmuş gibi davranın.
kız benimle ilk defa tanışıyordu hareketlerine daha dikkat etmesini beklerdim. geldiği gibi sevgilimin yanında ben varken ilk sorusu, tırnaklarım nasıl olmusss ya sorusu beni delirtti bi tık. sanırım mantıklı düşünemiyorum sevgilime çok aşığım
Sevgilinin seninle ilk olmadığı aşikar, diğer kız ise senden daha önce tanıdığı biri belki o kıza daha önceki ilişkilerinden bahsetmiş bile olabilir. Kızda seni onlardan biri gibi dşünüp ona göre davranmış olabilir. f*ck Budy gib _
ailesiyle tanıştırdı ciddi bi ilişkideyiz. bu nasıl bi cevap shabhaha
Bunu diğer kız bilmiyor sonuçta değilmi?
biliyor. tüm arkadaşları biliyor
Onun bildiğini ben bilmediğimden öyle cevap vermiştim. ( ailesiyle tanıştırdı ciddi bi ilişkideyiz. bu nasıl bi cevap shabhaha ) Ben şöyle örnek vereyim eğer gerçekten sana saygı duyuyorsa o kişiyi seninle aynı ortama sokmaz sonuçta hoşlanmadığını söylemişsin. Sbebini konuşursunuz sadece hoşlanmadım yeterli olmayacaktır. Örneklerle empatilerle anlatırsan ve yinede değişmiyorsa başka durumlar ileride seni daha üzecektir emin olabilirsin madem evlenmek düşüncen var. İyi düşünmen lazım, sonradan ağlayan taraf olacaksın
ben bi daha onu görmek istemiyorum dedim. o da direkt dogum günlerinden örnek verdi doğum günüme gelmeyecek mi dedi. o gelirse ben gelmem dedim. durumu saatlerce konuştuk dediğn gibi empati yapması için çabaladım. evlendiğimizde de bu sorun böyle devam ederse diye bne de endişe ettim beni rahatlatmadan onunla o yola girme imkanım yok zaten. arkadaşını hayatından çıkarmasını istemedim hiçbi zaman. her zaman mesafeli olmasıjı istedim. aylarca söyledim o da mesafemi koydum dedi fakat buluşunca gördüm ki mesafe falan yok. çok gururum incindi çok kötü hissettim. naoacağımı bilmiyorum. şu an aramız iyi yine sevgilimle
Ona şunu sorddunuzmu hiç hoşlanmadığın bir erkeği doğum günüme çağırsam ve vıcık bir ilişkide ne yaprsın diye
çok örnek verdim ama bunu sormadım. sorsam vereceği cevap "senin için katlanırdım" olacaktır. eminim
O zaman yalan söylüyordur. Gerçekse zaten bırak gitsin başka birini bul.
Hayat müşterek o sana sınır koyuyorsa sende ona koy
O sana boyle bir sınırlama koymadı
çünkü ben yakın erkek arkadaş yapmıyorum mesafeliyim zaten
Ama oncesinden bir arkadaşin yoktu.
Rahatsız olmakta haklısın
Böyle tipler çirkef olur dikkat et
O sana sınırlama koydu mu
ben sınırlarımı bildiğim için benimle. bana sınırlama koyamaz çünkü ben hep mesafeliyimdie zaten dışarıya
Bu güzel o zaman oda koyacak