Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaş yok+ailem var ama yok+ sevgilim yok cezaevine girdi+ Param Yok
Hiç arkadaşım yok ailem yok yılın 2-3 ayı görüyorum sadece telde konuşuyoruz param yok deli gibi sevdiğim hayatımın merkezine koyduğum Sevgilim hatta ilk aşkım ilk aşkın nasıl deli gibi sevildiğini bilirsiniz çok iyi biriydi aslında içinden farklı biri çıktı bi gün bı duydum birini öldürmüş cinayetten cezaevine girdi 10 aydır nerdeyse hep evdeyim çok önemli bişey olacakta öyle çıkıcam dışarı kendimi eve kapattım nasıl kurtulurum bu durumdan benim gibi olanlar var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İnan bir çoğumuz senden farksızız. Ve bu sürdürülebilir bir şey değil. Aklınızı başınıza alın ve toparlanın...
Nasıl toparlaniyim
Uzun uzun anlatayım mı?
Ailem var ama yok kısmını derhal çözmelisin. Param yok kısmını da ulu orta kimseye söyleme. Koca kızsın, madem paran yok bunu bulmanın bir çok yolu var ama böyle ulu orta söylenmez...
Onu çözemem aram kötü değil zaten ben şehir merkezinde oturuyorum onlar ilçe de
Bir an önce iletişime geç ve onlarla durumun hakkında bir değerlendirme yapı ve desteklerini iste. Hatta toparlananna kadar onların yanına da gidebilirsin. Ayalarının üzerin de durabileceğin bir iş de bulmaya çalış ve daha dikkatli ol...
Aileme anlattım ama destek olmadılar işi bende düşündüm ama o kadar içime kapandım ki yapabilirmiyim bilmiyorum
Yapacaksın, hazıra dağlar dayanmaz. Kimse seni oralar da tek başına ve parasız çaresiz bu diyerek te koruyup, kollamaz. Tam da zayıf ve çaresiz düştüğün bu anlardır zaten bekledikleri...
Kesinlikle öyle ama sürekli ertelemek istiyorum bişeyleri böyle insan yüzü görmek istemiyorum insanlardan nefret ediyorum
İnsanlar ne yaptı ki sana?
Çocukken kavga olan kalabalık bir evde büyüdüm ve çok zorbalığa uğradım insanların ne yaptığına gelirsek say say bitmez
Bence sas say bitir artık. Gizlisin özelden yazamıyorum sana...
Ayni * olunca herkes tum arkadaslarimi sildim, sadecü sevgilim var (kotu biri degil) askere gitti simdi bende yalniz kaldim 🥲
Benimde tek tutulduğum kişi oydu oda gitti
Senle ayniyim evden ciktigim yok cunku zararli cikarim daha cok , evde kendimi spora diyete verdim gunumu doldurmaya calisiyorum🥲
Bu stres bana kilo aldırmıyo zaten bide sağlığımı erkiledi bir sürü ilaç kullanıyorum
Ben uzuldukce yiyen biriyim o yuzden sirf yeme bagimligim oldu simdi mucadele ediyorum , gecmis olsun
Senin 6 ay gelip geçer ne var ki bende öyle yiyorum sürekli ama stres zayıflatıyor
12 ay yapacak , zaten yurtdisinda uzak mesafe iliskiyiz anlayacagin yani
Hayatında daha uzun bir zaman var yaşayacağın zamanla düzelir her şey karamsar olma bukadar
Nasıl düzelecek ki hergünüm yatakta tiktok izlemekle geçiyor asossyalim insan yüzü görmek istemiyorum insanlardan rahatsız olur duruma geldim
Belli bir süre sonra kendi yaşantından sıkılıp sosyalleşme çabası içerisine ister istemez gireceksin çünki
Sosyalleşmeyi bırak hayatımdaki insanları bile çıkarıyorum
Bunu bile siyasete baglayan ma””llar var ya djbdjs ne sa”lak bir milletsiniz
Valla para olmadan kurtaramazsin bende ayni durumdayim
Senin paran var mı 🥺😺ufff
Yok iste. bende ondan evdeyim param olsa cikar gezerim tek basima da olsam. Yalniz olmakla ilgili sorunum yok benim
Bende öyle çıksam alışveriş yapsam benden mutlu kimse olmaz ve bide yay burcuyum yay burcunun evde kalıp depresyona girme boyutunu düşünün
Annem yay burcu benimde. düzenli gelirim olsa sürekli gezerim bende. Ama ögrenci olduğum icin 2 3 aylik süreci dinlenerek harciyorum sonra okul baslayinca marathon yinr
Bide anı kararlar veriyorum üniyi bıraktım mesela 15 senelik arkadaşıma engeli bastım onun gibi kaç kişiye bide kapaliydim açıldım slani kritik kararlar vermeye başladım
Ben başak burcu oldugum icin bir karar vermeden önce bir milyon yıl düşünüyorum senin fevri kararlarin bence yanlis
Vallahi bilmiyorum kafama eseni yapıyorum inşallah pişman olmam
Umarim. ben üni devam et diyorum hem arksdss edinirsin hem meslek hemde sıkılmazsin
konusalım mkanka olalım desem yazmazsınkı :(
Tek sorumlusu akp teşekkürler
Evet bi tık öyle para sorunum olmasaydı mutlu olabilirdim
Kendini toparla ve iş ara sosyales
Beni kim işe alsın🥺
Öyle deme
Okul durumun nedir?
Veya bir deneyimin
Üni harita kadastro okuyodum tam sınavdan bi gün önce çok sevdiğim Sevgilim cinayet işledi bende dağıldım tabi sınavlardan hep kaldım burs aliyodum o kesildi şimdi okul baya uzucak bide ortama alışamadım bölümü sevemedim okulu bıraktım şimdi tekrar sınava girdim sağlık bölümleri istiyorum ama ikinci üni olduğum için sıralamamı çok artırdı gelmiyo hiçbiri açıktan bölümler yazdım onun altına açıktan okucam yani
Deneyim de daha önce tekstilde dikiş dikiyordum ama unuttum çokta usta değildim yeni yeni öğrenirken okul için işi bırakmıştım
Allah yardımcın olsun
Amiin
Çirkin olduğun için olabilir
Kaç yaşındasın bu kadar karamsar olma..
19 Aralık'ta 20 olcam
Daha genceciksin maşallah..
Uzun bir hayat var önünde..
Bir işte çalışma imkanın yokmu sana iyi gelebilir diye düşünüyorum..
Düşünüyorum çalışcam inşallah da atalet durumu var
Konuşmak istersen yazabilirsin
Çalışmıyor musun?
Hayır
Bir iş bulup girmen seni bu girdaptan kurtaracaktır hem kafan meşgul olur hem para kazanırsın hem de sosyalleşirsin
Evet ama böyle mutsuz içine kapanık birini kim işe alır ki
Allah yardımcın olsun
Amin
Nerede yaşıyorsun
Geçmiş olsun yaa psıkologa gorun cıdeen
Ekle ;)