+1 yılPeki sen neden evlenmeden ilişkiye girdin
ya da adamın sana el sürmesine neden izin verdin. Bedavadan parasını yediğin için mi?
Yoksa sevdiğin için dokunmasına izin verdin
Öncelikle doğru cevap ver ki bizde sana bir yol gösterelim
Eğer adamın şan şöhreti parası için yani başarılı elit biri olduğu için verdiysen bence sen git köprü altındaki kadınların yanına
İkincisi eğer ciddiyet aşk istemişsen
Yahu okulda apartman da mahalle de sokakta aşk sevgi ne gezer öyle yerlerde herkes zamanının geçme derdinde yani geçim derdinde
Kendi gözlerinle gördün üniversitestede seninle olanlar hele seni kullanıp içini rahatlatan arkadaşların hiç biri yok şu anda
Aşk arıyorsan. Git NAMUSUN şerefinle namuslu dürüst biriyle evlen evinin kadını ol
Yok para San şöhret zenginlik maddiyat istiyorsan zengin kocalar seni almazlar seni alsada aldatirlar. Ana kuzularınoldugu için bir müddet sonra aynı senin gibi zengin koca meraklısı daha nice kızlar alırlar aynı senin sevgilin gibi seni bırakıp daha nice senin gibilerin bakireligini bozacaklar.
Zengin olmak derdindeysen. Kafanı çalıştır. Zengin Koca elit kocaları. Düşünme. Hele hele senin etek altın. Senin onurun gururundur. Senin ailenin annenin babanın da gururu onuru 5 paralık olmuş haberin yok. o eski sevgilim dediğin kişi belki de. Senin oranı buranı nasıl kullandığını şimdi kimlere anlatıyor da. Senin haberin yok. Onun için. Gururuna onuruna sahip çık. Bir daha bu hareketi yapmayasın. Emin olun ki. Beni bir abin olarak gör ve dinle. Sen erkeklerden ne istiyorsun. Erkek arkadaşın devamlı birliktelik istiyorsan evlen. Ama önüne gelen gidene değil. Sana talip olanların içinden bir tanesi seç ve evlen. Zenginlik istiyorsan. Kafanı çalıştır
Ben 2 yıl okudum sen 18 yıl okudun
Senin benden daha zeki daha üstün olman gerekiyor00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılanladım kadarıyla ilkin değil, bu kafayla devam edersen sonunda olmayacak
hala gidip söyleyeyim mi diyorsun
söylesen ne olacak karısı diyecek ki oh ne güzel kullanmış seni
empati yap onun tarafından bak, sen evlenecek olsan gelip kocana söylese
kullanmak demek sadece tek taraflı değildir, yaşandı ve bitti, net olun biraz
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Her defasında evlenmeden adamın evinde kalmayın , ilişkiye girmeyin dedikçe özgürüz istediğimizi yaparız diyorsunuz her şeyin bir bedeli vardır!!! Ben en çok evlendiği kıza üzüldüm böyle adamlar düzgün insanları hak etmiyorlar ( kapalı olmak düzgün demek değildir sadece hüsnü zan ile düzgün diyorum )
10 Yorumla
+1 yılKendini kötü hissetmen çok normal. Keşke üniversite hayatı diyip kendi sınırlarından ödün vermeseydin-aynı evde yaşamak gibi- Her şey zamanında kıymetli çünkü ama olmuş bitmiş bundan ders al kapılarını herkese açma umarım kısa zamanda atlatırsın. Diğer kadına da söyleme çünkü evlenmişler karma denen şeye inanırım sana yaşattığını yaşamadan ölmez merak etme
02 Yorumla- +1 yıl
Keşke öyle olmasa önce kendilerine yazık ediyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Erkeklerin özeti.. kullanmış seni
02 Yorumla
+1 yılKadını suclamalar başlamış bunlarında nedediği belli değil bir derler sevgiliniz her şeyi yaşayabilirsiniz normal derler şimdi de yargılıyorlar bence iki karşı cins kişinin aynı evde yaşması doğru değil zaten sonucta seven değer veren bir erkek sevdiği kadınį o konuma düşürmez çok istiyorsa birlikte bir hayat yaşamak evlilik yolunda ilerler çava gösterir değer verir ama kullanmak isteyen ciddi niyeti olmayan saygı duymayan değer veremeyen günümü gün edeyim diyen birisi de üsüne sorumluluk yük almamak için bu yolları tercih eder
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCok sacma dusuncesiz cevaplar gelmis. Diger uyeler yorum yaparken lutfeb karsinizdaki insana empati kurun. Bacim sen takilma bunlara yasandi ve bitti karaktersizin teki cikmis. Şu an uzulmen gayet normal ilerde iyi ki bitmis diye sevineceksin boyle birinden ne es olur ne bir sey olur. Boyle yasaya yasaya ogreniyoruz hayati ama bunlar tecrube, bir dahaki iliskinde kendini kullandirma erkek milletini zaten biliyosun. Daha neler diycem de neyse burdaki biyiklilarla tartismak istemiyorum. Sen guclu ol bacim erkek milleti icin degmez degmezzz
07 Yorumla
Soran+1 yılBunu kadına anlatmalı mıyım sence
Soran+1 yılNe mal olduğunu o da bilsin
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılİşte o yüzden evlilik olmadan hiçbir erkekle aynı evde kalmak iyi değil. Bana ters öyle şeyler. Seni bir nevi kullanmış gibi oluyor bir nevi. Seni sevmiyordur bence o belkide sen öyle sandın. Yazık burada olan sana olmuş ne kadar kötü bir durum. Seni üzüp bir başkası ile mutlu olamaz merak etme..
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yorumlarda gördüm de kadına anlatsan ne değişecek? Kendini rezil edersin. Kimse başına silah dayayıp adamla zorla eve tıkmadı seni. Seçimlerin tercihlerin yaşadıkların seni ilgilendirir. Yoluna bakmalısın
11 YorumlaO kıza da bakirim kimseyle el ele bile tutuşmadım demiştir
20 Yorumla
+1 yılNe alaka olmamış bitmiş başkası ile hayatına devam etmiş hayırlısı gidenle ölünmüyor ya da hayat durmuyor bir yere kadar öyle bir yerden sonra devam ediyor etmek zorunda yani seni kullanmadı.
00 Yorumla
+1 yılBir şey yaşadınız bitmiş. Kendini kötü hissetmene gerek yok, geçecektir. Bunu önceden tahmin edip ona göre davransan daha iyi olurmuş ama gençlikte bu tür hatalar yaygın maalesef.
Gençsin önüne bak. Karısına da söylemene gerek yok bence. Böyle bir şey senin hala onu önemsediğini düşündürür.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekler seviştiği kadınla evlenmez sen onla olursun o gider bakire hiçbir şey yaşamamış olanla evlenir erkeklerin çoğu böyledir maalesefki
351 Yorumla
Soran+1 yıl:( kadına anlatsam mı
- +1 yıl
Saçma düşünce her erkek böyle değil emin ol adam gibi biriyle olmadığın için olabilir sadece
Cevap sahibi+1 yılBu hayatta kimseye guvenmedigim için evlenmeden bir şey yaşamam kimseyle ama geneli öyle çevreden arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla söylüyorum
Cevap sahibi+1 yılKadına anlatsan ne degisicek aldatmamis sonuçta ondan önce senle olmuş anlatman gereksiz olur
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum aw bazı kızları aşkım biz evlenicez ciddi ilişkideyiz seni bırakmam diye manipule edip ilkini alan şerefsizlerde var bizzat arkadasim yaşadı ve hop sevgilisi başka kızla kısa sürede evlendi yani erkeklere bı günde kusmedik
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin suçunu yine kadınlara atiyorsunuz kızların suçu yok suç erkeklerde
Cevap sahibi+1 yılKadınlar sevince duygusallasiyor inanmayacagi şeye inanır erkeklerde elde etmek için söylediği kadar yalan soyler
Cevap sahibi+1 yılcanım beni kimse kandiramaz zaten hayırdır ya
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden sekse karşıyım
Cevap sahibi+1 yılZina zina diye ortalıkta dolaşır ahlak bekciligi yaparsiniz ama sadece kadına. kendiniz her haltı yersiniz bilmiyoruz sanki bu ser*fsizliginizi
Cevap sahibi+1 yılAl işte doğru tahmin etmiştim sktr git evleneceğin zaman bakire kız bulup evlendim san sonra o kiz onla bunla düşüp kalkan ama zarını diktirmis olsun sana bu mustehak dncndcn
Cevap sahibi+1 yılFırsat diye bir şey yok iradesizlik cinsiyetçilik yapan bı pisliksin sadece
Cevap sahibi+1 yılDinide eğip bük aferim kafana göre oyna kanka böyle devam
Cevap sahibi+1 yılSence bakır olup olmamayi takip takmamak mi olay yoksa zina olmasi mi sen dini eğip bukemezsin her iki cinsiyet için büyük günah kadınların tecrübeli erkek isteyip istememesiyle alakası yok bu durumun ayrıca sizinde işinize geliyo bu durum evlenene kadar onla bunla olayım evlenince zaten bakireyle evlenirim diye dusunuyorsunuz çünkü siz bu kadarsiniz ben Bakire olarak bakır isterdim bakır istemeyen kadınlarda olabilir ama zina zinadir kadını erkeği yok
Cevap sahibi+1 yılHadis mi kuran ayetleri mi daha üstün? Nur suresi 26. Ayete bı bak belliki hiçbir halttan haberin yok
Cevap sahibi+1 yılSktr git çocuk kandır sen
- +1 yıl
Nur suresinde evet zina yapan erkek zina yapan kadınla evlenir diyor ama kuran birazda yazıldığı donemi anlatıyor o zamanlar belki insanların %99 u bakir bakire olarak evleniyordu ama şimdi tam tersi insanların % 99 u bakir bakire kalmıyor evlenene kadar yani her zina yapmayan insana zina yapmayan denk gelir diye bir şey var mı garantisi var mı?
Cevap sahibi+1 yılAjfnssjs şimdide kurandaki bahsedilenler şu dönemde geçersiz diye savunuyosun kafayı yemişsin sen
Cevap sahibi+1 yılOlay tercih etmek edilmek değil ya zina zinadir kadını erkeği yok diyorum sen sadece kadına indirgediginbicin bu sorun bakire kadın isteyedebilirsin herkesin tercihi farklı ama sadece kadına ahlak bekciligi yapıp yargilarsan ve kendin her haltı yersen en adı srfsiz sen oluyorsun
Cevap sahibi+1 yılOğlum ben bakireyim zaten sadece bakire olduğum için tercih edilen bı kadın olmicam sen öyle ara ara onla bunla yatmış zarı diktirmis kız denk gelir ve nur süresini hatirlarsin not stonks sncndj
Cevap sahibi+1 yılAllah o dengeyi sağlar sen hiç kafaya takma belliki geç jeton dusuyo yazik
Cevap sahibi+1 yılHerkes müslüman değil ve de takmayanlarda olucak bakire olup olmamasını ama böyle düşünüp ince ince planlar yapiyosun ya onlavyatim bunla Kalkım bakire alır evlenirim işte böyle olunca diyorumki Allah büyük ya elbet dengin biri düşer
Cevap sahibi+1 yılOğlum seksi sadece Müslümanlık mi durduruyor smfmdkf
Cevap sahibi+1 yılAynen kanka dinsiz her kadın bakire değil aynen
Cevap sahibi+1 yılLan bak bakır olan zaten bakire ister gayet normal normal olmayan onla bunla yatıp bakire kız isterim diye ortalıkta dolanan kadın bakire olacak abi deyip kendi yer halti yiyen srfsizler sorun
- +1 yıl
Tamam bu konuyu fazla tartışmaya gerek yok bakire kız da bakir erkek de aşırı az kaldı ve bakir olsa da bakire kız denk gelir mi o erkeğe oda muamma aynı şekilde bakire bir kıza da bakir erkek kesin denk gelir mi o da muamma çok da umutlu olmayın ben yapmadım o da öyle olsun falan diye
- +1 yıl
@Rightist bi hadi ordan git yorumumdan örümcek beyinli
+1 yılhiç üzülme bence yaşadığın durum çok kötü bir durum ama gerçekten üzülmene değmez karaktersiz biri için
10 Yorumla
+1 yılÜzgünüm ama evet. Bu arada kapalı demek hemen namuslu ahlaklı demek anlamına gelmiyor, ama günümüzde o zihniyet hala var yazıkki
00 YorumlaÜniversitede akıllı olsaydın da kendini kullandırmadaydın sen de evlenmeden adamı eve atarsan öyle pişman olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlacağı bu, şimdi kızlarda birlikte olmazsam gider mantığı oluşmuş erkeklerde zaten o düşünceyi aşiliyorlar, sektir git diyen yok, önce kendi kıymetini değerini bilecek insan, bu böyledir cinsellik yaşar gider, karşı tarafta bilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKlasik…
evlenilecek kız … eğlenilecek kız
o kapalı kız hayatını ona adamıştır… seninle de eğlendi…. ve bu badboyluk > Prenslik
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Demekki birde o turle devam edeyim nasılsın dahakeyifli olur mu diye onu test ediyor olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öyle düşünme. Sadece gideceği yere kadar eşlik etmişsin.
00 Yorumlasende yıllarca adama vermişsin tadaına bakmışsın işte Halla halla
00 Yorumla
+1 yılKullanmadı ama aynı evde herşeyi yaşadığınız için evliliğe pek bir şey bırakmamışsınız
02 Yorumla- +1 yıl
Hevesi kalmamış
+1 yıl4 yıl çok uzun bir süre. ne konuda kullanılmış hissediyosun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla beni de sevgilim açılmak istiyorum diye bıraktı.
Sonra gitmiş açık bir kızla evlenmiş
Bu g... tler ne istediklerini bilmiyor00 YorumlaO klasik şerefsiz ve karaktersiz çalma kapını çalarlar kapını
onunda bacısına ya da kızına aynısını yaparlar
çama sende yüzde 40 suçlusun ne demek aynı ev sevilecekle s…k kadın olarak ayırmış demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam bir aşağılık karekterimize..
En kötüsü nedir biliyor musun?
Senin dört sene boyunca bu pisliği çözememen..🤔01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPardon karektersizmiş olacaktı..
Daha kötü argo kelimeler hakediyor ama topluma saygıdan dolayı söylemek istemiyorum..
Tercihi sen olmamışsın. Önüne bak yaşa hayatı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. geçmiş olsun abim seni kullanıp çöpe atmış ikinci ele düşmüşsün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenın ılk askın ve ılk deger verdıgın ınsanmıydı?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAçık açık seni kullandı evinde kaldı seni bedavaya yaptı karnı doydu şeyi doydu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanmayi birak seni bacım yapip baskasina gitmis.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen iliskiyede girmissindir zaten evlenicez diye.
Bence geleneklerine bagliymis bazı şeyler evlenmeden veril. emeli yoksa çok basit oluyor çabuk elde edinilen çabuk da silinir bu hep böyle olur
00 Yorumla
+1 yılKötü olmuş hakini helal etme. boyle insanlar var sen değer verirsin o vermez değer. her insan değeri haketmez
00 Yorumla
+1 yılUzme kendini hayat dewam ediyor tanismak isterim seninle
00 Yorumla
+1 yılOlabilir öyle bi insan için üzülmeye değmez boş ver
00 Yorumla
+1 yılJsnssjznznznznz pardon knk. Kullanmis seni
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılgörüntü bu kullanılmışsın
00 Yorumla yani bari seni de alaydı.
00 YorumlaYeni mi aydınlandın🙄🤦🏻♀️
00 Yorumlakullandı demeyelim de tecrübe edinmiş diyelim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Kullanip atmış diyebiliriz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gülmeyecegim gülmeyecegim gülm... puhahahahaha 🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNerede it kopuk var onlara inanıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılEvet kullanıp atmış
00 Yorumla
+1 yılYooo heveslerinizi yasamissiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı. İnanamıyorum çok geçmiş olsun
00 YorumlaMaalesef kullanmış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 922 cevap paylaştı. Günaydın aklın şimdimi çalıştı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyle olaylar oluyor maalesef
02 Yorumla
Soran+1 yılKadına anlatsam mı sence
Cevap sahibi+1 yılSenin kararin. Keskin bı karar ve ben sebep vermek istemem
Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Sende baskasiyla evlen
00 YorumlaÇok erken farketmişsin
00 YorumlaHerşeyi yaşadınız mı ilk o muydı
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılcıkcık
00 Yorumla
+1 yılBelki zor durumda kaldı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe Zannediyordun
00 Yorumla
+1 yılbiz bilemeyiz niyetini sen düşün
00 Yorumlavay şrf...
üzülme :/
00 Yorumla
+1 yılHiç etik değil
00 YorumlaBuzlu bir su için
00 YorumlaBelki o aralar senden hoşlanıyor olabilir.
00 YorumlaÖyle olmuş biraz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sanırım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılİyi yapmış
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım