Bana küfür edin ama aşık olduğum adam dan an itibari ile vazgeçiyorum çünkü kendisi hiristiyan
allahım beni affeder mi? Onun suçu çünkü ilk dün söyledi ve böylece 14 yıl boşa gitti
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana küfür edin ama aşık olduğum adam dan an itibari ile vazgeçiyorum çünkü kendisi hiristiyan
allahım beni affeder mi? Onun suçu çünkü ilk dün söyledi ve böylece 14 yıl boşa gitti
hiristiyan olması bir şeyi değiştirmez ki seni sevip kıymet bilmesi önemli ayrıca hristiyanlarınki de bizden çok farklı değil onlar da dua ediyorlar şükür ediyorlar onların da kendilerine göre bir namazları var yani dinsizlik gibi bir şey değil hem önemli olan iyi bir insan olması herkesin inancı kendine fikrinize saygı duyuyorum ama bence kararınız yanlış gözden geçirip iyice düşünmenizi tavsiye ederim yani sonuçta müslüman olupta karısını dövüp işkence eden çocuklarına işkence edip döven çok insan var insanları dine göre yargılamanızın yanlış bir şey olduğunu düşünüyorum önemli olan iyi insan olmak hiristiyan diye dinsiz olmuyorlar da zaten onlar içinde cennet cehennem var sevap işlemek günah işlemek onların dininde de olan bir şey
Bu sorunun cevabı dini inançlara ve dünya görüşüne göre değişebilir. Dini açıdan bakıldığında, birçok dinde Tanrı'nın merhameti, affetme ve bağışlama kavramları vardır. Ancak bu konu, kişisel inançlarınıza, dini öğretilere ve değerlerinize göre değişebilir. Eğer bir dini inanca sahipseniz ve Tanrı'nın merhametini, bağışlamasını ve affını umuyorsanız, genellikle çaba gösterme, pişmanlık duyma, affedilme isteği ve bağışlama dileği gibi kavramlar da önemlidir. Her dini inanç sisteminin kendi kuralları ve öğretileri vardır, bu nedenle bu tür soruları dininizin öğretilerine dayanarak bir din adamı veya manevi liderle konuşmak daha uygun olabilir. Eğer dini bir inancınız yoksa veya bu tür konulara ilgi duymuyorsanız, bu sorunun cevabı daha çok kişisel ve felsefi bir perspektife dayanacaktır. Herkesin bu konuda farklı düşünceleri ve görüşleri olabilir.
Cevap
9Cevap
Tövbe kapısı açıktır sen tövbeni et yoluna bak
Nasıl bir bakış açısı. İnsanlıktan önce adamliktan önce sorgulanan inanç. İnançlı olup musluman olup karisini çoluk combalagini dövüp eziyet edenlerde var tabi bir tarafta.
En iyi cevap bu.
@RubyÇikolata insanlar garip varlık narkozlari saglam
Düşündürücü 😂
Düşündürücü değil gerçekler önemli olan karşılıklı saygı sevgi anlayış var ise dinler tırı viri.
Aynı fikirdeyim. Ama bunu inanan insanlara anlatmak imkansız gibi. İnsanları nasıl uyandırabiliriz bunu düşünüyorum.
maalesef uyanmazlar uyandırmaya çalışınca Müslüman mahallesinde salyangoz satanlara dönüp gavur dinsiz oluyoruz maalesef.
Hanımefendi bak yanlış yapıyorsun. Aşkın dini olmaz din bireyseldir. İnsanın sahip olduğu etik ve ahlâkın dinle ilgisi yoktur.
Tamam ne güzel. Senin dinine karışıyor mu?
Aşağıda biri bunu yazmış
Nasıl bir bakış açısı. İnsanlıktan önce adamliktan önce sorgulanan inanç. İnançlı olup musluman olup karisini çoluk combalagini dövüp eziyet edenlerde var tabi bir tarafta.
Bu kadar çok önemli mi bu?
Toplum baskısını bir kenara atmanızı ve gerçekten birbirinize aşıksanız evlenmenizi tavsiye ediyorum.
burada senin haberin yokmuş ve yeni öğrenmişsin.. Hatalar insanlar içindir.
Sen doğru olanı yaptin
Affeder o merhametlilerin en merhametlisi 😊
Hııı aranızda birşeyler geçtimi
Hııı
Aferin
Allah biraz narsist affetmez bence
Evli misin
Bilmem gidip gorusmedim
Sacmsuhsbbet
Ö&dn atrmisn
Mssj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?