- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Karşı cinste sese, ses tonuna ve diksiyona dikkat etmem. Önemsemem, umursamam!
Sevdiğim kişinin sesi her türlü güzel gelir, duyduğum en güzel ses olur, aldığım en güzel koku, gördüğüm en güzel yüz, bana ne karşı cinsten, sesinden ses tonundan. Ben benim olana bakarım, benimle olmak isteyene!
Yalnız isem hayatımda kimse yoksa, ponçik konuşanları severim. Samimi, doğal, gelişi güzel! 😅
Çocuksu konuşmalar hoşuma gidiyor! 😅18 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel, gönlünüzce olsun abi 😅İyi akşamlar dilerim
- +1 yıl
Kesinlikle 😅şey bir de kalın sesi sevmiyorum mesela erkek gibi sesi olanlar da oluyor 😅genel olarak sevmem
- +1 yıl
Bende çok türlü ses var her türlü şarkı söylerim kalın ince tok ses boğuk gitarımsı 😅 normalde kalın değildir sesim ama şey derler buğulu buğulu 😅 sinirlenince sert kalın olur 😅
- +1 yıl
Yok yok 😅onu bende sevmem 😅Senin sesin nasıl 😅ama şey mesela çocuk sesi de çıkarabiliyorum çocuklar gülsün diye eğlendiriyorum yani sesimi kullanabiliyor çevirebiliyorum değişik değik sesler taklit filan 😅
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 265,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır ben önem vermem. yani kadının sesinin güzel olmasının bana ne faydası var. sesten etkilenen kızları da anlamak zor. doğuştan gelen bir şey işte. önemli olan karakteri. aldatırken de şarkı söylemelerini isterler herhalde :D diksiyon olarak da anlaşabilmek önemli yoksa şivesi de olabilir veya hızlı konuşabilir veya kekeme olabilir dert etmem ben kalbe bakarım
28 Yorumla- +1 yıl
Barış biraz seçici ol herseyede dümdüz olumlu bakma yav, nefes alsın yeter deme , böyle olursan sevgili yapamazsin ablanı dinle senin gibilerin şansı olmaz aşkta..
- +1 yıl
ahahahs nefes alsın yeter demedim ki abla. sadece diyorum ki insanın kalbine karakterine bakmak lazım. ses boy güzellik tip bunlar geçici. insan gerçek aşka bakmalı. seni seven kişi seni fiziğin için sevse ne hissedersin ya da esmersin diye seni seçmiş olsa. yani özel olan hiç bir şeyin olmazdı. ayrıca sevgilim bile olmadı nasıl nefes alsın yeter derim? bir kıza bile yürümedim hiç. onlar sapıklar oluyor ben onlardan değilim..
- +1 yıl
Bu değil demek istediğim ilişkide olsa hayatına alacağın insan için belli çizgilerin olması lazım, yani elbette huy en önemlisi ama , hep yorumlarına bakıyor Allah için de ben böyle sevmeme severim , ee ozaman olsun nefes alsın yeter oluryor. Böyle giderse bir gereksiz elini tutar kandırır seni, gözünü aç bea
- +1 yıl
Ya abla ne ilgisi var 10 yaşında mı sandın kimse kandıramaz merak etme her elimden tutana da bakmam zaten belirli çizgilerim var sadece o çizgilerim toplumun kriterine uymuyor o kadar. ki bu da tam tersi nefes alsın yeter değil özel yapıyor.
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣seni kızdırmak hoşuma gidiyor ahahha
- +1 yıl
Biliyorum abla ahha günaydın 😂😂🤣
- +1 yıl
Haha Günaydın can.
- +1 yıl
Sen öyle diyince sinirim direk geçiyor haha
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılDiksiyon konuşma kültürüne çok dikkat ederim kendinden emin
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim eig için
- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılo da... :)
yani bu konuda iyiyimdir.14 Yorumla- +1 yıl
karşımdaki için önemli ise sesimi ondan esirgemem :)
- +1 yıl
eig lerinin hayranıyım :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
+1 yılDiksiyon daha önemli hepsinden
30 Yorumla
+1 yılDış görünüşten daha önemli diyebilirim. Orta tipte ama diksiyonu ve ses tonu mükemmel bir adam göre daha yakışıklı ama iki lafı bir araya getiremeyen adamdan 10-0 öndedir bana göre.
Dipnot: Fikrimi yalanlamaya çalışıp kızlar sadece tipe bakıyor diye yorum yazmayın kalbinizi kırarım beyler.. Kötü tercihi kadınlar değil asıl siz yapıyorsunuz. Kadınlar nasıl bir erkeği hakediyorlarsa öylesine denk geliyorlar. Yani doğru ya da yanlış tercih diye bir şey söz konusu degil.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ses tonu, diksiyon ve konuşma üslubu bir insanın karşısındaki kişiyi etkilemenin en önemli kriterlerindendir. Benim için oldukça önemlidir. Kelimeleri doğru kullanmayan, düzgün konuşamayan bir kişi ile olmam zor. Ses tonu bir yere kadar. Ama diksiyon ve üslup konusunda seçiciyimdir.
10 Yorumla
+1 yıl186 73 profilime PRETTY BOY yüz hatlarına, anchormam tarzı diksiyona, etkin iletişim dilime, kıvrak zekama ve talk şovmen tarzı komedyenliğime rağmen beni tercih edenler, toplumun en vasat kadınları maalesef.
Burjuva güzeli kadınlar tarafından tercih edilmeme sebebim, yüksek bir gelir ve statümün olmaması.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ses tonu değilde hitabı, diksiyonu daha önemli. Ses tonumuzu kendimiz seçemeyiz ama diksiyonumuzu düzeltebiliriz. Dış görünüşten daha önemli ses tonu kadınlar için, kendimden biliyorum. 😄
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılKoku, görünüm ve ses tonu önemlidir. Etkilemek için önemlidir bunclar da , elde etmek istiyorsan da ne konuştuğunla, yaşattığın duygular ile yaparsın bence...
14 Yorumla- +1 yıl
Ahhaha yani kısmen amaç değil de araç olabilir 😂
- +1 yıl
Ses kapkalın, sen var gitmek şeklinde de konuşuyor... Resmen tüm hevesi kırar ahahah
+1 yılÖzellikle diksiyon ve üslup önemlidir benim için
11 Yorumla- +1 yıl
@PiLLy_BheBek baska
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAslında dış popon önemli değildir. Ama tabiki ilk etkiyi yapanda dış görünüş
Ses.. Hmm evet ses önemli bece
17 Yorumla- +1 yıl
Bu saatte. Neden burdasın ki 😂😂😂
- +1 yıl
Ayyy.. İşte bunu iyi demedim. Travma ispatı. Neredesin ki. hangi şehir
- +1 yıl
Sizin hissettiklerinizi hissetmem mümkün değil biliyorum. Ama anlamaya çalışıp empati yaptığımda dehşete düşüyorum. Kaldı ki, geldim gördüm, 1. hafta orada kaldım yaşadım. Hayatım boyunca aklımdan çıkmayacak
- +1 yıl
Tahmin edebilirim ancak
Hissedemem. Yaşamak ayrı bişiy. Ben ne desem bilmiyorum. Yani söz yok. Gerçekten. Saygıyla eğiliyorum sadece
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle. En dikkat ettgiim seylerin basinda gelir, birde zeka ve espiri yetenegi 👍🏻👍🏻
21 Yorumla
+1 yıltabiki veririm. içki sigara sağolsun sesi travesti gibi kızlarımız çok var ve hepsi çok itici
11 YorumlaTok sesli erkekleri beğeniyorum. Rutkay Aziz, Selçuk yöntem. Daha erkeksi geliyor
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin çoğu nefes alsın yeter mantığında zaten.
Kadınlar ise fiziksel görünüm, boy ve zenginliğe takıntılı. Hal böyleyken diksiyon gibi nadir bir konu, nadir bir azınlık tarafından önemli. Ses de aynı şekilde.10 Yorumla
+1 yılVeririm. Sesi güzel olan daha çok etkileyici oluyor. Şive değil ama diksiyon önemli tabii ki. Bazıları bilerek şive de yapıyor mesela. O zamanlar tatlış oluyorlar. Ama ciddi zamanlar da düzgün konuşmak önemli tabii ki.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılSes tonu çokta önemli değil ama diksiyon olmazsa olmaz özellikle diksiyon kadarlarda devamlılık için daha önemli bizim cinsimiz zaten mal oluyor diksiyon olmazsada olur ama son zamanlarda bu mallık olayı karşı cinse geçmiş gibi görünüyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı. Hatunların sesi genelde güzel ama erkek için önemli :D
12 Yorumla
+1 yılÇok önem vermiyorum. Ağzı bozuk olmasın , kaba olmasın benim için yeterlidir.
20 Yorumla
+1 yılBu soruya cevap vermeden once direk karsi cinsin yorumlarina baktim. Onlar icin dis gorunusten daha onemli oldugunu bilmiyordum. kendimi sansli hissettim. Bunun icin sukuretmeliyim…
10 Yorumlaevet çok önemli sakin ve dingin olmalı
cırtlak yüksek sesli aman uzak olsun.
diksiyon demesekte Türkçe konuşmayı bilsin, ağzını yaymasın, küfür etmeden kendini ifade edebilsin.
10 YorumlaTatlı kibar ses tonları düşüyorum çok beğeniyorum sesi erkek gibi olmasın da yeter dişiliği belli olsun diksiyona o kadar da önem vermiyorum kötü de olabilir iyi de olabilir hepimiz mükemmel değiliz
10 Yorumla
+1 yılBenim için çok önemli.. ama sırf sesi kötü diye görüşmeyi kesmem. Ama varsa da büyük nimettir.
24 Yorumla- +1 yıl
Sigara problem olur mu
- +1 yıl
@LovePiston yani... ben kullanmıyorum, kokusu da beni rahatsız ediyor. Olmasa daha iyi olurdu😅
- +1 yıl
@kar
- +1 yıl
@kardelen236 yazamadım :D anladım :)
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence en önemli şey ses tonu ya. Dış görünüş bi geride kalsın.
32 Yorumla
+1 yılBence ses tonu, sesi doğru kullanmak bir insanı tavlayabilecdk en önemli özellikte.
30 Yorumla
+1 yılÇok rahatsız edici bir ses tonu ve konuşmaya sahip olmadığı sürece sıkıntı etmem ama hayatımdaki kişinin ses tonunun güzel olmasını isterim.
10 Yorumla
+1 yılHoş, yumuşak tonu olan kadınlar ilgimi çeker evet:) Önemli bir kriter değil ama. Olmasa da olur, olursa güzel olur:)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Çok kötü olmadıkça sorun olmaz. Dışını beğenmediğimiz şeylerin içini merak etmiyoruz genel olarak.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Görselden çok daha etkileyicidir, ses tonu ve diksiyon.
Kati suretle.
10 YorumlaDiksiyon ve ses tonu deilde derin bi sesi olunca cok etkileyici oluyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılSes tonuna önem demeyelim de iliğimi çeker. Diksiyon önemli değil , zeki müren değiliz sonuçta
10 Yorumla
+1 yılVeririm.
Şive yapayım derken dili katledenlere kızıyorum.
10 Yorumla
+1 yılEvet önem veriyorum çok önemli ama sesini duymadığım insanlar var 🥳
10 Yorumlayani kadın erkek komple beğenilir karizma denir buna kısaca.
10 Yorumla
+1 yılKarşı cinse vermeyeceğim
Vermeyeceğim vermeyeceğim benim değil mi vermeyeceğim kuruyup gitse de vermeyeceğim10 YorumlaSes tonu bir kadını ayakta bile boşaltabilir..
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir insanın kendisini ifade etmesi, dışa yansıması demek giyim ve diksiyon.
10 YorumlaKarşı cins isterse barbara palvin olsun. Konuşmasını bilmiyorsa ses tonunu ortama göre ayarlayamıyorsa eğer. Bye bye bebek 👋🏿
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli ama çokta değil sanki 😅
110 Yorumla- +1 yıl
Bende ikiside yok umursamiyorum o yüzden
- +1 yıl
Nereye koyam. 🙃
- +1 yıl
Anlamadım
- +1 yıl
Haa anladım 😅 güzel bir gündü
- +1 yıl
Gözler yaşlı 😅
Ses tonu tabiki de önemli ama bence nerde ve nasıl davranacağını bilen kadın daha iyi
10 YorumlaHer türlü şiveyi çok severim. Hatta bulunduğum bölgenin şivesine aksanina kayar hemen dilim :)
10 YorumlaBu çok önemli çok güzel biri hakındaki düşüncelerimi bile hemen değiştirebiliyor
10 Yorumla
+1 yıltabii k düzgün konuşma düzgün ses çok önemli bence
10 YorumlaBenim sesimi çok beğeniyorlar ben önem vermem karşı cins için
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. Evet önemli
116 YorumlaÖnemli oluyor ya
18 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Yok be önemsiz şeyler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBazısı çaya atılmış şeker gibi eritir 🙊
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılErkek sesli bebek gibi kizlar var anlatabildim mi!
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılElbette, ehemmiyet verdiğim bir detaydır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılevet çekicilik unsuru olduğu kesin 👍
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılevet, diksiyon önemli
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı. - Ses tonu bende etki yaratıyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kesinlikle önemli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılTabikide önemli
10 Yorumla
+1 yılSes tonu ve diksiyon çok önemli beni çok etkiler
10 Yorumla
+1 yılÖnem veririm ve etkiler
10 Yorumla
+1 yılE heralde yani. Tabi ki önemli
10 YorumlaGüzel olsun vücudu seksi olsun yeter bana
10 Yorumla
+1 yılTabi fizik ateş ise ses baruttur
10 Yorumla
+1 yılönemli değil ama etkileyici oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDış görünüşten daha önemli benim için.
30 Yorumla
+1 yılElbette önemli..
10 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım