Aşk İlişkileri Sevgiliniz sizi burnunuzdan öpünce nasıl hissediyorsunuz? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sevgiliniz sizi burnunuzdan öpünce nasıl hissediyorsunuz 🤔#Aşkİlişkileri Sevgiliniz sizi burnunuzdan öpünce nasıl hissediyorsunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Merhaba,Neredemden öperse öpsün, hoşuma gider mutlu olurum. Sadece ayaklarımı öperse gıdıklanırım! 😅 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Ben burnunun ucunda öperim çok hoşlarına gider :) 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Hiç sevgilim olmadı 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bilmem burnumuzdan öpen olmadı ama burnumuzdan getiren oldu çok şükür🤣 4 0 Yorumla
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Ne midesizsin diyorum 😂😂 öpülecek o kadar yer varken burun tercihini sınuna kadar sorgularım :)) 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Öpmediğim için bilmiyorum ondan bir şey diyemem burundan öpmek güzel olabilir ama dudak daha güzel bence 1 0 Yorumla
Roxan Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 36% +1 yıl hiç sevgilim olmadı ama böyle bişey olsa çok sevimli bulurdum. 1 0 Yorumla
maviayyyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Öyle bir şey yaşamadım ama yaşasaydım bebek gibi hissederdim sanırım 1 0 Yorumla
LonelyHead Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bir şey ifade etmedi. Aşık olmak lazım böyle şeyler için 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl burnumda öpmez çocukça ayrıca bana göre. ellerimi öper bu çok daha güzel benim için 1 0 Yorumla
AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Şu anda hayatımda burnundan öptüğüm ya da dudağından öptüğüm bir sevgilim yok 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Hoş, tatlış, mutlu, tuhaf, garip, sevgi, ... 2 0 Yorumla
EfilLeya Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Öyle bir şey yaşasaydım gerçekten çok hoşuma girerdi. 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Kendimi ufacık tefecik tatlış bişey hissederim 2 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Mutlu oluyorum 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl avuç içimden öptüğünde ki hissi vermiyordu 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Romantik olur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Merhaba,
Neredemden öperse öpsün, hoşuma gider mutlu olurum. Sadece ayaklarımı öperse gıdıklanırım! 😅
Ben burnunun ucunda öperim çok hoşlarına gider :)
Hiç sevgilim olmadı
Bilmem burnumuzdan öpen olmadı ama burnumuzdan getiren oldu çok şükür🤣
Ne midesizsin diyorum 😂😂 öpülecek o kadar yer varken burun tercihini sınuna kadar sorgularım :))
Öpmediğim için bilmiyorum ondan bir şey diyemem burundan öpmek güzel olabilir ama dudak daha güzel bence
hiç sevgilim olmadı ama böyle bişey olsa çok sevimli bulurdum.
Öyle bir şey yaşamadım ama yaşasaydım bebek gibi hissederdim sanırım
Bir şey ifade etmedi. Aşık olmak lazım böyle şeyler için
burnumda öpmez çocukça ayrıca bana göre. ellerimi öper bu çok daha güzel benim için
Şu anda hayatımda burnundan öptüğüm ya da dudağından öptüğüm bir sevgilim yok
Hoş, tatlış, mutlu, tuhaf, garip, sevgi, ...
Burnuma dokunmasın 😃
Öyle bir şey yaşasaydım gerçekten çok hoşuma girerdi.
Kendimi ufacık tefecik tatlış bişey hissederim
Tatlı hissediyorum 😊
Mutlu oluyorum
Aman benim burnumu öpmesin kocaman cünkü
avuç içimden öptüğünde ki hissi vermiyordu
Tuhaf olurum çünkü burnum büyük 😅
Öpüyorum
Öpmüyorum
Romantik olur
Huylanırım.
Burnumdan öpmez ki
Güzel