Sevgiliniz direk dansı sporu yapsaydı ona karşı tepkiniz ne olurdu 🤔
#Aşkİlişkileri

Sevgiliniz direk dansı sporu yapsaydı ona karşı tepkiniz ne olurdu 🤔
#Aşkİlişkileri
Çoğu insan bu spordan zevk almaz ya da bunu ayıplar çünkü bu devirde "tahrik edici hareket" olarak adlandırılan bir ağor dalı ve insanlar bunu genelde gece kulüplerinde, striptiz partilerinde oldukça çok uyguluyor ama ben bir tepki göstermezdim ya isterse spor olarak yapsın isterse bir parti için yapsın bunu bir meslek haline getiriyor olmasını bile yanlış görmezdim açıkçası. Yalan söylemeyeyim çok ilgili olduğum spor dallarından biri.
Çok estetik ya. Zor bir kere. Direk üzerine durmak bile zor. Dışardan bakana basit geliyor. Esnek bir kadını kim istemez. Tr şartları işte erkekler kıskanıyor
Yani benim yanımda olduktan sonra ve benim evimde evlendikten sonra yaptıktan sonra sorun değil ama bunu bir meslek olarak yapıyorsa ki mesela erkeklerin olduğu yerde yaptığı bir meslekse zaten böyle birisiyle evlilik veya ilişki düşünmem yani sonuçta herkese malzeme olmasını istemem hayatımdaki kişinin
Merhaba,
Böyle bir şey olması söz konusu değildir. Böyle birini sevemem, yapmak istiyorsa eve direk dikerim, bana özel yapsın, birlikte yaparız, o kadar! 😅
Cevap
6Cevap
Öyle biri sevgilim olamaz.
Yapamaz
Yapmasada spor hocası felan olması yeter, delirmek için, düşünsenize sevgiliniz karşı cinse spor yaptırıyor, bla bla ciks
s..₺lak s^*lak hareketler yapıyorsun resmen bu ne şimdi derim 😒
Keşke yapsa ama sadece spor olarak yapsa seyirciye oynamak yok. Direk dansı kolay iş değil müthiş vücut ve kas istiyor
Twerk yapabiliyor musun diye sorardım agsgxhxnck
Striptiz yapması için mekan açarım
Beraber yapardık güzel olurdu
Striplizci sevgili istemiyorm
Hangi direk olduğuna bağlı
Bu spor mu?
Ne aptal aptal hareketler yapıyorsun derim
Sevgilim olmazdı
Beraber yaparız
beraber olabilir:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?