Adını koymadığım bir ilişkim var ama beni kıskanıyor. Adını koymamışken buna hakkı var mı?

Arkadaşlar biriyle görüşüyorum ama sevgili miyiz değil miyiz bilmiyorum. Kendisi hayatıma karışmaya başladı. Normalde böyle değildi. Bugün beni başkalarıyla flörtleşirken yakaladı aslında yakalanmak değil. Açıklamasını yaptım ama çok amatörce bir yalandı. Uyuyamadı bir sebebi de bu konuyu düşündüğünün farkındayım. Açıkcası pek takmıyorum. Çünkü ona ben adını koymak istediğimi söylediğimde ayrılmıştık sonrasında barışmak istedi ama aramızdaki sadece flört olarak mı devam edeceğini sevgili olarak mı devam edeceğini söylemedi yine.. Bende keyfime baktım öncesinde bakamıyordum ve sadıktım barıştıktan sonra da ben yine aynı şekilde olacağını düşünmüştüm ama bana yaklaşımı daha değişti aslında barıştıktan sonra... şu an ne yapmalıyım bilemedim. Güveninin sarsıldığını söyledi haklı olarak ben görsem büyük ihtimalle ağlamaktan fena olurdum :D Ama sarıldı etti bu konuyu konuştuktan sonra sorum şu ben ne yapmalıyım şu an?

Adını koymadığım bir ilişkim var ama beni kıskanıyor. Adını koymamışken buna hakkı var mı?