Annemin sevgilisi var. Ne yapabilirim?

Merhaba arkadaşlar annem ve ben birlikte yaşıyoruz babamdan 14 sene önce boşandı annem. annemin erkek arkadaşı var ve zaman zaman bizde yani annemin odasında kalıyorlar (neredeyse her gün). Bu durum beni çok rahtsız ediyor, anneme de üzülüyorum. Kadın daha 41 yaşında yanlız kalmasını istemiyorum tabiki ama bu durum da ağırıma gidiyor. Ne yapmam, nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum, bunalıma girdim. O kadın annem olduğu için bazen utanıyorum... ayrıca ikiside mutluysa karışma demeyin annem ona sahip çıkan birisini istiyor ama bu seçtiği adamda annemle neredeyse 3-4 günde bir kavga ediyor anneme vuruyor gözüne ayaklarında falan morarıklar gördüm hatta benim pc kasamı duvara atarak parçaladı her gün bize gelip içki içiyor ayyaşın teki adamda genç ve annem o ne yapsa es geçiyor yani pek takılmıyor ondan korkuyor ayrıca ama yinede onunla sevgili olmaya devam ediyor bunalıma girdim dediğim gibi ne yapmalıyım ve ne yapabilirim :(((((((((
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar hepinize canı gönülden yorumlarınız ve görüşleriniz için teşekkür ederim sonunda tak etti maalesef o pisliği bıçakladım bacağından bir kaç dikiş attılar 1 gün hastanede durdu geldi artık anneme ve bana yaklaşamıyor şikayetçide olmadı. artık bu işe son vermenin vaktidir dedim tartışma çıktı ve
olaylar gelişti. konu tamamen kapansın yani bu açtığım konu.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar. adam dediğim gibi manyağın teki. annem kapıyı açmadı geçen hafta ona
ailesiyle sorun yaşamış parkta kalmış birisine sataşmış ya da onlar sataşmış tam bilmiyorum orasını adamın tekinin bacağını parçalamış çakıyla. annem ve onun ablası arkadaşlar. telefonda anneme söylemiş annemde bana söylemiş şu an aranıyormuş bir kaç günde ortalıkta yok. ben biliyordum böyle olacağını. bu manyak 2-3 gün sonra kapıya dadanırsa ne yapacağım hiç bilmiyorum.
Annemin sevgilisi var. Ne yapabilirim?