Nasıl oldu anlamadım kıza aşık oldum uzun zamandır hayatım da kimse yoktu acaba ondan dolayı mı oldu anlayamadım kafam çok karışık şu an çevrem de pek kız yok acaba bir tek onu gördüğüm için böyle oldu ne yapsam bir akıl verin kızla konuşsam mı yoksa beklesem mi. Konuşsam kız ne der sanki onun da gönlü var gibi ama ne yapsam akıl verin bir
Cevabın nedir?
Burada önemli olan yaş farkı filan değil. Herkes yaş farkı şöyle fazla değil böyle normal demiş. Sen 27 yaşındasın bir yerlere gelmiş , belli bir tecrübe edinmiş ve hayata bakışın şekillenmiştir. O kızcağız ise 20 yaşında. Daha ne yaşamış ne görmüş ne biliyor. O aradaki 7 yılda kızın 20 yılda kazanamadığı tecrübe var. Kız sana bağlanır ve bu ilişki yürümezse kızın hayatını geleceğini s. kersin. Bir arkadaşım sırf bu yüzden antidepresanlara başladı üniversite sınavlarında başarılı olamadı , ailesi ve çevresindeki arkadaşlarının gözünde ne hale geldi. O kıza da demiştim olmaz diye. Herşeyin sonucunu hesaplayarak gir bu işe. Evet seninde hislerin var hatta kızında sana karşı hisleri olabilir. İleride kötü birşey olsa bunu sorumluluğunu alabilecek misin? Bunları düşünmeni istiyorum. Konu mesele yaşta değil.
35 Yorumla
Soran+1 yılo konu da kendime güvenirim sıkıntı olmaz
Soran+1 yılteşekkür ederim illaki gördüğün bişeyler var ki anlattım ben eskiden çok karşıydım yaş farkına ama sanırım tükürdüğümüzü yalamanın vakti geldi :)
Soran+1 yılTeşekkürler :)
En İyi Cevaplar
+1 yılSorunuzda açıklamadığınız bazı noktalar var ;
- Görüşüyor musunuz? Yani çıkıyor musunuz?
- Onun size karşı tutumu nedir?
- Şartlar müsait mi
Bir erkek ve bir kadın aynı ortamda belirli bir süre birbirilerine maruz kalırlarsa aralarında bir elektriklenme olması kaçınılmazdır. Bu etkileşimin yaş, kültür, maddi konular ve sosyal çevreden bağımsız olarak geliştiğini de belirtmem lazım.
Çevrenizde başka kızların olmayışı sizi ona yönlendirmiş. 27 Yaşındasınız ve bir kadınla hayatınızı birleştirme içgüdünüz sizi yönlendiriyor.
Yanıtlar siz de saklı.13 Yorumla
Soran+1 yılvalla abii tecrübeni konuşturmussun :):) son söyledğin konu beni düşündürüyor ondan mı acaba diye :)
- +1 yıl
Her insan kendine bir eş bulmak ister. Hayatında bir kişi olmasını bekler. Duygularını paylaşmak, kalbinde yer bulmak, cinsel çekimin etkisine kapılmak gibi..
20 Yaşında bir kız hayat doludur. Aradığınız bir çok şeyi onda görmüş olabilirsiniz.
7 Yaş çok değil fakat yaş farkından daha da önemlisi birbirinize uygun olup olmadığınız.
Mutluluklar...
Soran+1 yılteşekkürler bakalım uyumlu olup olmayaı zaman gösterir bakalım hayırlıısı sağolasn fikirlerin için
+1 yılyas farkı onemlı deyıl bencede.. fakat kız nasıl yeterınce olgun mu 20 yaş bıraz ergenlıkten cıkma donemyde esdeger ama erken olgunlasmısta olabılır bız kızlar sıze göre daha cabuk büyüyoruz malum ayak uydurabılceını dusunyosan vakıt kaybetme kesınlıkle :)
34 Yorumla
Soran+1 yılolgun değil ama yakın zamanda olgunlaşır diye umuyorum :)
- +1 yıl
olsun erken yasta bulmanın sana daha faydası olur bıkere cok saf ve temız şu an hem elınde buyur ıstedın gıbı yonlendırırsın ılerdede deısmez bence avantaj :)
Soran+1 yılaynen ben de öyle düşünüyorum :):):)
- +1 yıl
hayırlısı olsun ozaman :)
+1 yıl7 yaş bence çok normal :) olur bu iş olur
117 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim beni cesaretlendirdin :)
- +1 yıl
Ne demek her zaman :D
Soran+1 yılsence ne yapmalıyım kızın kafasına girmeliym öyle şeyler yapmalıyım ki kız desin ya bu niye gelip konuşmuyor o kıvama nasıl getiririm :):):s
- +1 yıl
Konuşmasan kiz benden hoşlanmiyor diye düşüne bilir bence konuş ona ona karşı bişeyler his etiğini göster
Soran+1 yılkonuşacağım da zart diye söylemek istemiyorum öyle bir şey yapmalıyım ki aklını almalıyım o da emin olamasın kendini yesin dursun :)
- +1 yıl
Seni vicdandız bide kisa eziyet edecek :D
ne bilim bir gün iyi ol cok konuş bazen hiç konuşma büyük ihtimal o zaman karasiz kalir.
Soran+1 yıl:):) genelde o yapıyor dediğini bir bakıyorum çok samimiyiz bir bakıyorum soğuk ben ısındırıyorum konuşmalarla falan :):) l*n yoksa kız atağa kalktı bizi etkiledi mi ava giderken av mı olduk l*n :)
- +1 yıl
Sahsen ben olsam öyle yapardim bu demek oluyorki dediğin gibi ava giderken avlanmisin :D
Soran+1 yılvalla aynen öyle bide benim ava çıkma niyetim yoktu demekki kız bizi avlamış ben de ava çıkmaya çalışıyorum :):):)
- +1 yıl
Senin plan değisikliği yapman lazim :D
Soran+1 yıl:):) nasıl bir strateji izlemem lazım etrafını sarayım :)
- +1 yıl
Dur düşiniyorum bulunca ilk işim buraya yazmak olacak :D :D
Soran+1 yıltamam heyecanla bekliyorum :) ulan tuzağa düşmüşüz haberimz yok :):)
Soran+1 yılaklına gelince yaz mesaj da atabilirsn ben dşarı çıkıyorm her şey için tekrar sağol :)
- +1 yıl
Rica ederim aklima birsey gelirse kesinlikle yazcağimdan emin olabilrisin
Soran+1 yılaklına bişey gelmedi mi hala :):) av olduk ulan :)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
41Cevap
+1 yılO da severse, neden olmasın? Ama bence aşık maşık değilsin sen. Sadece sevgiye açsın, sevilme ihtiyacı duyuyorsun. Sevmek ve sevilmek istiyorsun. Ama yine de sen git konuş. Kafana takmamaya dikkat et. Olmazsa yoluna bak, düşünme. Herkesin hayatında zaman zaman olur böyle şeyler fazla kasma yani, İnşallah hayırlısıyla biri nasip olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim çok güzel söylemişsin ellerine sağlık adamsın, adamın dibisin.. :)
Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. olabilir neden olmasin. anlasmak, sevgi onemli.. ama kendi duygularindan emin ol once, o kizdan baska bir kiz olmadigi icin mi ona asik hissediyorsun yoksa gercekten asik misin.. gercekten asiksan pes etme.
16 Yorumla
Soran+1 yılorasını bilmiyorum ama bunu öğrenmeye zaman harcaarsam kızı belki de başkası kapar ben en iyisi konuşayım en kötü ona aşık olurum aksi olursa da kaderimize razı olur devam ederiz :)
Soran+1 yılkıza ne anlatayım nasıl bir konuşma yapayım :)
Soran+1 yılvayyy bee lafa bak eyvallah :)
Kuzenim 25 yaşında nişanlısı 39 seninkinin 2 katı fark var ayrıca adam evlenmiş boşanmış çocuğu var ama kafalar uymuş güya yaza düğünleri var ailesi istemedi ama kız isteyince önüne gecemediler hayirlisiysa olsun de kardeşim
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılBen 30um sevgilim 23 gayet de oluyor ama biraz sabırlı olman lazım ve onun ne kadar olgun olursa olsun küçük ve senden az tecrübeli olduğunu unutma.
33 Yorumla
Soran+1 yılhacı nasıl ayarladın taktik versene :):):)
- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
Onun taktiği yok doğaçlama yapıcan kıza göre geğişir çünkü (=
Olur tabikide neden olmasın hem eğer onunda saan ilgisi olduğunu düşünüyorsan duygularından ona bahstmelısın benım annem ıle babam arasındada 7 yas var bır adım atmadan neyın ne olacagını bılemezsın
14 Yorumla
Soran+1 yılvalla kızların böyle düşünmesi beni mutlu etti :)
Soran+1 yılTamm sagol
+1 yılAbi niye olmasin ya sorsugun soruya dert ettigin seye bak :) 20 yas varmis gibi dusunuyosun 7 yastan ne olucak. Gayet guzel olur git konus hayirlisi olsun
13 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim saol, en kısa sürede konuşmayı düşünüyorum beni gaza getirdiler :):)
- +1 yıl
Allah nasip etsin birlikteliginizi
Soran+1 yılamin inşallah :)
+1 yılBende kendimden 9-10 yas buyuk birini cok sevmistim. o sadece benle gonul eglendirmis. eger gercekten o da beni sevseydi hic duaunmez evlenirdim.
11 Yorumla
Soran+1 yılşerefsizmiş ne diyeyim..
Konuş tabi kardeşim yası 20 demişsin sorun nedir çevrende biri var yok boşver hoşalndınsa dene şansını ne varki..
11 Yorumla
Tecrübeyle sabit olmakla birlikte 10-11 yaş farka kadar yaş konusu sıkıntı olmuyor, bence içinden geleni yap git konuş :)
13 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim gidip konusucam bugun kafaya koydum sadece ne demliyim onu dusunuyorum
Soran+1 yılyaa sağol valla haklısın inşallah sağol
Olur tabii ablam ve eniştem arasında da o kadar yaş farkı var :) kızlar aaçısından erkeğin yaşça daha büyük olması avantajdır
13 Yorumla
Soran+1 yılburdaki kızların nerdeyse tamamı sıkıntı yok dedi o zaman bana da konuşmak kaldı :):):):)
Soran+1 yılteşk
+1 yılbenim sevgilim de 6 yaş büyük benden sorun teşkil etmez hem daha bile iyi. ben ondan daha olgunum yeri gelince
13 Yorumla
Soran+1 yılne diyeyim ne dersem etkilenir ;:)
- +1 yıl
orasını sen biliceksin :)
Soran+1 yılaz yardım et kızlar neyden çok etkilenir neye ölüp biterler :)
+1 yılOlmaz bence daha oturmamış olur düşünceleri hareketleri bence kendi yaşına göre birini bul çocuk gibi davranır üzer seni
14 Yorumla
Soran+1 yılya ben de çekiniyorum ama sanırım konuşucam en kötü deneriz kızın hiç erkk arkadaşı olmamış ben ilk sevgilisi olursam kız bana çok pis bağlanır
- +1 yıl
Dene bakalım
Soran+1 yıldeneyelim bir hayırlısı saol
- +1 yıl
Sende sağol
Benimle sevgilim arasinda 10 yas var. Yakinda evleniyoruz :) ve cok cok mutluyuz. Darisi basina :)
21 Yorumla
Soran+1 yılAllah mesut bahtiyar eylesin bizim içinde amin diyelim :)
Olur 7 yaş çok değilki. Benim en yakın arkadaşımda 20 yaşında kendinden 9 yaş büyük biriyle evlendi ve gayet mutlular:) Allah sanada nasip etsin:)
13 Yorumla
Soran+1 yılamin diyelim :):)
Soran+1 yıleyw
+1 yıldaha dun hala oglumu nisanladik 32 yasinda kiz 20 iki gonul bir olunca olur
11 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah saol hacı bakalım inşallah :)
ben 23 sevgilim 29 bir sıkıntı yok sadece biraz bana tahammul etmesi gerekiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılhehehehehe :):):):)
yaş farkı çok değil bence bir tanışın derim sonrası gelir zaten
11 Yorumla
Birsey olmaz bak ben sevgilimden 4 yas buyugum ve bunu dert etmiyorum :)
14 Yorumla
Soran+1 yılseninki daha zor sanki :)
Soran+1 yılinşallah mutlu oluruz diyelim hepimiz :)
Abi Eğer Gerçekten Sevdiysen Ve Oda Seni Seviyorsa Neden Olmasın Ki :)
Küçük Oluyor Diye Üzülme Kuran-ı Kerim'dede Geçiyor Bu Karı Koca Arasında Yaş Farkı :)
Bir Erkeğin Kadından Büyük Olma Olayı :)10 Yorumla
+1 yıl20 -13 olmazdı ki yapan abazalar var. ama 27-20 uygundur.
11 Yorumla
Soran+1 yılsağol rahatladım gibi :):):)
Ne önermi var? sanki sen 20 o 13.. İkinizde yetişkin bireylersiniz sorun ne ki :)
115 Yorumla
Soran+1 yılbiraz daha konuşursan sanırım ben suçlu çıkacağım :):):):)
Soran+1 yılteşekkür ederim güzel yorumun için sanrım artık bşeyler yapmalı sence nasıl başlayayım yavaş yavaş beynine kazınmak ne yapmam lazım fikirlerini paylaşırmısın
Soran+1 yılonda sıkıntı yok yapıyorum ne yapmam lazım ki kız isyan edecek noktaya gelsin ya bu niye gelmiyor diyecek kıvama nasıl getirirm :):):)
- +1 yıl
Soran+1 yıluuuuuuuuuuuuuu :):):):) konuyu derinleştir derken aşk konusunu falan mı yoksa sıradan konulardan mı anlamlı konuş derken ne gibi :):):):
- +1 yıl
@themarmarasea lokmalarımı mı sayıyon =(
- +1 yıl
Senin değil ya bazı arkadaşların :)
Soran+1 yıltamam çok sağol bol bol sinyal çakıcam :):) arada dörtlüleri yakıcam sellektör yapıcam :):)
- +1 yıl
@themarmarasea artık diyetteyi ayrıca
Soran+1 yılhep beraber inş
- Aşk İlişkileri konusunda 747 cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal büyük bir yaş farkı yok yani konuş seviosan 😜
11 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah birader saolasın
+1 yılGit konuş bence, klasik oldu tabi bu. Valla kardeş kaybedecek bişeyin yok galiba, kızla muhabbetin falan yani. O yüzden git deliyürek gibi söyle, miroğlu yasalarından bahset.
21 Yorumla
Soran+1 yılaynenn konuşcam zaten yapıcak bişey yok :)
Yasin ne onemi var cok abartmadikca bence iyi aranizdaki yas konusmalisin. :)
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıcam çok acayip cesart aldım buradan :)
Olur tabi sen büyük olduktan sonra sıkıntı olmaz :D
15 Yorumla
Soran+1 yılinşallah beni cesaretlendirdiniz yakın da adım atayım o zaman :):):)
Soran+1 yılsaol biraz da taktik versene kızın kafasını nasıl karıştırım :)
Soran+1 yılhehehehheh öyle yapıcam sağol
Kızın gönlü varsa ailesinde bunu büyük sorun etmezse olur niye olmasinnn:)
15 Yorumla
Soran+1 yılkızın gönlü var mı bakıcaz artık var gibi :) ama kadınları az çok tanıyorum pek belli olmuyor konuşyn yok olmaz diyor sona peşinden koşuyor ya da bazıları olmaz diyor ısrar edince yuzsüz diyor bazıları da sevseydı ısrar ederdi diyor :):)
- +1 yıl
Himm kzla konuş net kesin kararın ne de gönlü var mi öğren önce bir sonra aramızdaki yaş sorun mu diye sor bnmm için değil derse kzla gerçekten ciddi dşünerek çıkaacaksann ailenin için sorun olur mu dye sor yok derse başla derimm yoksa üzüleblrsin evett evet kızlar baza ceker bazen almak zordur birşey söyleyimm olursa ckarsanz sen kendini çek seviyorsa bak o nasıl ilgileniyor seninle :) ;)
Soran+1 yılanladım sağol dediklerini yapacam :)
Olabilir,, seviyosan direk söyle ya da hoslanıyorsan. Zaman kaybetmeye gerek yok..
114 Yorumla
Soran+1 yıl14 şubata tek girmememi diyosun :):)
Soran+1 yıldeme öyle yıkılırım :):) korkutma benii
Soran+1 yılsen böyle dedin mideme fil oturdu :)
Soran+1 yılsöylüyecem ama seviyorum falan değil daha hafif şeyler :)
Soran+1 yılvayyy lafa bak ben bunu diyeyim en iyisi :):):)
Soran+1 yılyazdım telefna :)
Soran+1 yılsaolasın yardımın için :):):)
+1 yılÇokta degil ama kıznda olgun olması lazm yoksa kaldranazsm diye dsnyorum
22 Yorumla
Soran+1 yılya bakıcaz artık denemek lazım
- +1 yıl
Evt denemelisin
+1 yılBirbirinizi ne kadar süredir tanıdığınız önemli olan. İkinizde olgun insanlarsınız olabilir bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim sağol
Kadınlar daha erken çökerler bence gayet normal bir yaş :D
11 Yorumla
Soran+1 yılsağol hacı
Millet Kendinden 30 Yaş Küçük Alıyo :D Hiç Problem Olacağını Zannetmiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yıladamsın :)
bayanlar tarafından yaş sorunu olabilir onlar için 4veya5e kadar sıkıntı yok allah yardımcın olsun kardeş ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılsağol hacı
Gizli Üye(30-35)+1 yılsıkıntı yapma. ben 21 aşkım 31 yaşında. erkeğin olgunu daha güzel
13 Yorumla
Soran+1 yılnasıl konuştu çok merak ettim :):)
Cevap sahibi+1 yılilk adımı kim atarsa, karşıdan iki adım gelir sen hiç merak etme:)
Soran+1 yılben atıcam ilk adımı bakalım inş iki adım geri gitmz :)
+1 yılolabilir mesela ben 22 yaşındayım eşim 30 yaşında yaşı neden bu kadar sorun yaptın anlamadım arkadaşım
26 Yorumla
Soran+1 yılbilmem bana tuhaf geldi sanırım millet ayıplar tuhaf görür diye düşünmüş olabilirim :):)
- +1 yıl
hiç böyle şeyler düşünme bence seviyosan git söyle açık açık kabul edersede etmezsede ne kaybedersin ki hem sonra sen demezsin gider başkası der :) son pişmanlık fayda etmez sonra
Soran+1 yıluff deme öyle korkuttun beni mideme fil oturdu :)
- +1 yıl
:) korkma bişey olmaz
Soran+1 yılbizde şans yok ben tam harekete geçiyomuşm meğerse biri benden erken davranıyomuş :) en kısa sürede bu işi çözmem lazım
- +1 yıl
bencede
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eski sevgilim benden 12 yaş büyüktü :) 7 yaş nedir ki yani :)
11 Yorumla
Soran+1 yıl:):):) ne oldu niye ayrıldınız ve seninle nasıl konuştu
+1 yılya sanki arada 20 yaş var 10 yaşa kadar normal bence sadece şu olabilr kız 94 lü 90 lar çoçukları braz daha farklı olyor ne hikmetse :) ayak uydurman zor olabilir gösterişe fazla merklı olurlar
07 Yorumla
Soran+1 yılyaş farkı konusu ben eskiden derdim en fazla bir iki yaş olmalı da sanırım büyük konuştuk :) ama kızla knuşmayı düşünüyorum o da sanki bana boş değil gibi en kötüsü olmaz der sonra kadınların pişman olma gibi bir durumları var o istemeye başlar :)
- +1 yıl
o pişman olma durumu alternatfleri değerlendirip en son elinde biri kalınca oluyor ama :)
Soran+1 yılheeeee çok mantıklı :):)):) ama bazıları da ilk sefer de kabul etmiyeyim kolay sanmasın falan gibi garip düşünce içindeler anlamak zor
- +1 yıl
valla o ergen kızlarda olur 25 inden sonra hiç bir kadın öyle oldgunu düşünmez bence bir arkdsım vardı kızla bütün gün evde kalmış tv sohbet falan zaman geçirmişler neyse birgün kız demiş ki annemler yok bizde kalsan kız da sen beni kaşar mı sandın o kadar basitmyim yok bilmem ne bağırmış ayrılmış çoçukta diyor ki sanki kızla gündüz birşey yapmazdık terelli oldu ırzına geçecez sanki diyor bu da hırs yapmış kızı netten işletmiş farklı imaj zengin tıp öğrencisi daha ilk günden kız cinsellk konuşmuş anaycagın kızda ki basitlik durumuda adamına göre :)
Soran+1 yılohaaa anladım peki tıpçıya öyle konuşmasının sebebi tıpçıyı kafalamak için mi kapağı atmak için mi
- +1 yıl
aynen o hesap.
Soran+1 yılergen kız dediğin kaç yaşına kadar oluyor 18 üstü ergenlik bitişi mi :)
olur, benimde erkek arkadaşımla aramda 5 yaş var. gayet normal. kızlar daha erken olgunlaşır.
13 Yorumla
Soran+1 yılKiza ne desem etkilenir nasil baglarim kendine taktik versene
Soran+1 yılAnladim sagol
sevgilim benden 5 yaş büyük aşk yaşa bakmaz sev onu oda seni sevr <3
13 Yorumla
Soran+1 yılinşallah yaa
Soran+1 yılaminn
- Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılOlur ortak neden olmasın ya siz anlaşın yeter ki ;) Darısı bize
11 Yorumla
Soran+1 yılinşallah birader :)
Olur dostum sıkıntı yok ama Kızın sana bakışı onemlı rezil etme kendini
13 Yorumla
Soran+1 yılya kız milletinin anlamak pek kolay değil havaya sokmadan halletmek lazım :)
Soran+1 yılevet biraz kıvama getirmek lazım :)
Olmayacak abartı bir yaş yokki sormana bile gerek yok sonuçta kız 20 olmuş
11 Yorumla
Soran+1 yıleyv
Sonra birakacaksan konuşma derim aynisi basima geldi bir anlik etkilendim dedi aramızda bisey de geçmedi ama hala unutmuş değilim
02 Yorumla
Soran+1 yılsana bişeyler sorayım mesaj atsana
Sıkıntı yok normaldir..
13 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim sağol
Soran+1 yılben de öyle sayılırım bana mesaj atsana bişeyler soraym
Erkegin buyuk olmasi sorun olmaz
13 Yorumla
Soran+1 yılOoo o zaman cok iyi :):)
+1 yılHiç bir sorun olmaz seviyosan git konuş bence
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıcam yaa konuşcam :)
olur olur cok güzel olur sıkıntı yok
13 Yorumla
Soran+1 yılyaa kız da sanki benden adım bekliyormuş gibi hafif göz göze geldik falan :)
Soran+1 yılduygularım netleşsin diye dedim ama sanırım ilk fırsatta kıza duygularımı hafif hafif hissettireceğim benim için konuşmak kolay değil kız ben den küçük falan zor yani biraz :)
Olur bence sorun olmaz :)
11 Yorumla
+1 yıl7 yas bence fazla degil anlasabiliyorsaniz hic bir sorun olmaz bence ^-^
03 Yorumla
- +1 yıl
Onemli degil ^-^
Sıkıntı yok. Kafa yapısı uyduğu sürece.
12 Yorumla
Soran+1 yılkafa yapısını uyduracaz artık :):):)
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. olur olur 8-9 u geçmede sınır bence
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen sınırdayız :)
+1 yıl10 yaşa kadar sıkıntı yok bence :)
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
Hiç sıkıntı olmaz.
İsterse severse olur derse kız başka da bir sorun olmaz.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. Denemeden bilemezsin kardeşim dene şansını belkide karın olacak çocuklarınız olacak kimse bilemez ki bunu bol şans
00 Yorumlaolur olur erkeğin olgunu makbuldür
21 Yorumla
+1 yılOlur yaa aşkın yaşı mı olur?
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim saolasin
+1 yılolur olur arada uçurum yok nolcak
11 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah
+1 yılOlur bal gibide olur :)
14 Yorumla
- +1 yıl
Mutlu ol hep;) umarim iyi olur
Soran+1 yılteşekkür ederim sağolasın
- +1 yıl
Reca efem:D
+1 yılolur nicin olmasin onemli olan anlasabilmek
11 Yorumla
Soran+1 yılsağol hacı
Aşk İlişkileri konusunda 604 cevap paylaştı. olur tabi neden olmasın
21 Yorumla
Soran+1 yılkızların çoğu olur demiş demekki olur bu iş :)
+1 yılgönül işi bu olur olur kız seviyorsa olur
13 Yorumla
Soran+1 yılonun da ilgisi var gibi
- +1 yıl
olur bilader olur o zaman gir konus hemen hadi
Soran+1 yıl:):):):)):)
- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kendimden 7 yaş küçük bir kıza aşık oldum. Kız 20 yaşın da ben de 27 acaba olur mu yaa?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler