Bu konuda ne kadar dürüst yorumlar gelecek bakalım.

06 Ağustos, 2023 Pazar 23.10
Bu konuda ne kadar dürüst yorumlar gelecek bakalım.

06 Ağustos, 2023 Pazar 23.10
Duygusal Karşılık ilgi alaka gelmiyorsa niye yasayim, kendimi kullandiriyimki, hersey para lüks mekanlar yeme içme degilki , o kafada olan bir kadın zaten aşktan sevgiden bahsetmesin, kendini pazarlamaktan başka bisey değil , sırf para için eğlence için biri ile takılmak bana göre basitliktir. Yüreğine merhametine bakcaksın, eger onu hissediyorsan dibine kadar yaşar ve yaşatırsin, diğer türlü tek başıma ayaklarım üzerinde dururum zaten, kimseye muhtaç olmam.
Bu kız kurtlar vadisinde olmalı
Sonuçta duygu ve düşünceler sadece bir kişiye ait olmaz evet kadınlar da bazen karşılıksız aşk yaşayabilirler birisinden hoşlanır birisini sever ama sevgisine tam anlamıyla karşılık alamaz dolayısıyla bu her iki cinsiyet için geçerlidir yani her insan kendisini birisi seviyor diye onu sevecek veya onu kabul edecek diye bir kural yoktur ama tabii ki keşke bütün sevgiye aşk kavramlarında Herkes istediği gibi mutlu olabilseydi.
Evet ama aşk değil o takıntı yani bir erkek sevmese bile peşinde dolanırlar koşarlar aylarca takıntılı saplantılı olurlar. aşk karşılıklı olmalıdır o zaman aşk olur zaten.
Aşk yaşadıklarını zannedip kullanılırlar... Biz erkeklerde seviyoruz zannederiz bankamatikten farkımız olmaz... iki taraf içinde sıkıntılı durumlar
Cevap
10Cevap
Bi erkeği karşılıksız seveceğime sokak hayvanlarını severim.
Uf abla dur çelik yelek almayı unuttum 😂
Al bakalım senin hatırın için bekliyorum 😂
Şimdi sık ama kafama gelmesin 😂
Kask ta tak 😂
Ablam dur en iyisi cenaze hizmetlerini aramak
Abartma sen de 😃
😂😂
Kadınları bilmem ama ben erkek olarak erkeklerin daha fazla platonik aşk yaşadıklarını düşünüyorum. Bunda geçmiş tecrübelerimin de etkisi olduğu aşikar.
Kadınlara güvenilmez ya hepsini demiyorum geneli
Yaşayabilir ama pek sağlıklı bir aşk olmadığı kesin. .
Nereye kadar sürer bilmiyorum ama yaşanıyor maalesef..
Kadın olsun erkek olsun aşk karşılıklı bir duygudur
Tabiki yaşarlar ben mesela, öyle yaşadım tabi bitti ama 😂
niye yaşamasın la nasıl soru bu :D
Sıcak havadan oldu grall
Yaşıyoruz tabii ki, insanız biz de
evet ama o takıntı bence
Yaşıyor. 😓
Canın sağ olsun üzülme
Unutamıyorum ki
Klasik olacak ama Zaman her şeyin ilacı
22 yaşına kadar
Elbette yaşar