sana verebileceğim en büyük tavsiye uzak dur çünkü gözü dışarda belli yani aldatmaya kadar gider bu durum daha çok üzülürsün şimdiden kes bence ilişkiyi
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Canım çok yanıyor bı erkek niye geç yazar aradığım da umursamıyor Yok akşam ararım dedi aramadı sürekli bi bahane yeni barıştık?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Değer vermeyene değer vermeyeceksin özsaygını kaybetmeye değmez.
Kaçan kovalanir misali benim başıma geldi hic dolanma deymez
O kadar karaktersiz ki canımi yaktı ya unutursam
Ya bacim bende yasadim hep seven ben oldum hep terkeden o donup geldiginde hep affetim sonra ne oldu tamamen yolunu kestim ve daha mutluyum
Seni üzenle niye devam etmeye çalışıyorsun ki aynısını yap
Ayna taktiği uygulayın
Yoruldum bu hayattan güven duygusundan bıktım duygusal olmak çok ağır
Her zaman hayatınızın merkezinde kendiniz olun yolda çok kötü üzülürsünüz kimse vazgeçilmez değildir
Hiçbir mesajı atmadı adi insan acımasız
Hayatınıza devam edin bir sürü insan var hayata bir kere geliyoruz yaşlanınca çok pişman olursunuz zamanımi boşa harcamışım diye
onunla konuşmayı denedin mi bu durumu
Denedim kaçıyor
İstemiyor sanki
yani büyük ihtimalle seni istemiyor olabilir sevmiyor da olabilir davranışları çok kötü çünkü burdan anladığım kadarıyla
Kızlari beğeniyor sürekli fotoları
uzaklaş hocam uzaklaş ne uğraşıyorsun daha o adamla uzak dur daha fazla üzülücen yazık edicen kendine
Tiktokta kızlar var yorum yapıyor yakaladım
sana verebileceğim en büyük tavsiye uzak dur çünkü gözü dışarda belli yani aldatmaya kadar gider bu durum daha çok üzülürsün şimdiden kes bence ilişkiyi
İnşallah elime düşer ben ona ne yapacami biliyorum asla unutamiycagi iz birakicam
öyle bir insana iz bırakamazsın ki hiç uğraşma çünkü seni sevmiyor belli yani gözü dışarda seni sevmeyen ilgilenmeyen bir insanda iz bırakamazsın
Yazmiycam yıllar geçse de döneceğini biliyorum
sevmeyen adam dönmez sen canını sıkma hiç uğraşma üzme kendini de bırak allahından bulsun
Ahımin geçeceğini biliyorum zaman var
inşallah geçer iyi akşamlar
Kaçan kovalanır taktiği uyguluyor işte
Önce çok seviyordu sonradan bahane üretti
Başkası var o zaman seni tiklemiyo anla işte çek sende bütün ilgiyi üstünden
İnşallah mutlu olamaz
Allah'a havale ediyorum onu
Köpeği olmuşsun
Ya bildiğin canım yerine koyuyor ama ona yerimi öğreticem
Cidden ya ancak bu kadar net açıklanabilirdi görmüyor ki gerçeği kendini kullandırıyor Bahane yaptığını biliyor hala niye diye soruyor
canım yerine koyuyor
Klavye yanlış yazıyor
Yeni nesil türk kızlarının kendine saygısı yok zaten ona köpek çeken döven sövenin köpeği oluyorlar shdhdknfd
Çok karaktersizmis
Geç anladım
Yok senn hala anlamamışsın