Şimdi söylediğim şeyler basit değildi. Sadece şunu merak ediyorum sizce ağlamış mıdır?

Öncellikle Ergence diyenler mümkünse yazmasın yani silmeye kıyamam birde 😂 Şimdi Hiç gizlenme gereği duymadan yaptığım ş*refsizliği anlatayım;
Erkek arkadaşım vardı Önceden Hatırladığım kadarıyla yazıyorum. Ben ona Zihinsel engelli dedim ve bu haspamın da zoruna gitti bu kelime ve bana demediğini bırakmadı Yok burnunu bilmem ne yapayım da Tipimde hayır yokmuşta Ben zaten millet benimle alay etsin diye dünyaya gelmişim de Benim annem belliymişte böyle bir Babası belli olmayan dünyaya getirmiş benide yani kısacası Tartıştık. Tabi bende az değildim hani ona Keşke ölsen dedim merak etme öldüğün zaman kimse seni özlemicek dedim (Böyle dediğim için olsa gerek hemen Ertesi günü kolunda alçıyla gelmişti. Şimdi mutfak kazası demeyin Mutfak kazası olsa sadece parmağında olurdu. Ama bunun kolundada vardı alçı. Yüksek ihtimal kendini öldürmeye Çalıştı benim yüzümden. Kalbinin güzelliğini yediğim neyse) Çingene dedim hamile kadın olsa çocuğunu düşürür dedim (Tipini küçümseyerek) Yurtta kaldığı için Annen bile istememiş seni okul niye istesin ki dedim yani bende az değildim hani. Neyse sonra bu benim söylediklerimi grupta paylaştı ve bunun yanında da O tipsiz yüzümü gruba koydu. Onlarda dalga geçti neyse. Olay böyle oldu. Soruya gelecek olursak annem bu Mesajları okuduktan sonra onu aradı sonra biraz konuştular Annem benim adıma özür diledi işte sonra Annem telefonu bana verdi benimde özür dilemem için sonra bende dedim "Özür dilerim (İsmini söyledim)" hiç bir şey söylemedi bana. Sadece burnunu çekti. Sizce Ağlamış mıdır?
Şimdi söylediğim şeyler basit değildi. Sadece şunu merak ediyorum sizce ağlamış mıdır?