Ben 27 sevgilim 28 yaşında çok güzel giden bir ilişkimiz var her şey yolunda ikimiz arasında fakat bizi yolda gören biri babama abime gelip soylemis sevgilimi çocukluk dönemlerinde bulunduğu ortamlardan dolayı kotulemis baya bizimkilerde çıldırdı tabi telefonumu aldılar bir süre şu an evden adım atamıyorum dışarı falan uzun hikaye ama sevgilimi çok seviyorum o da beni. annemle ciddi ciddi konuştum asla olmaz ben yanında değilim dedi. Aşırı çaresizim nasıl ikna edeceğim bilmiyorum. Öyle çok laftan anlamaz insanlar değil aslında her şeyi konuşup paylaşan bir aileyiz ama bu konuda aşırı sertler ne yapacağımı bilmiyorum. Ben her sey yolunda gidecek diye hayeller kurarken biri geldi ve tüm hayallerimi suya attı. Bu yaşımda cidden acı cekiyorum ya boş yere. Sevgilim kaçalım diyo öyle bir şey olsun da istemiyorum. hicbir şey imkansız değildir diyorum Allah bir yol açar diyorum ama artık çaresiz kaldım galiba ne yapacağım hiç bilmiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım bu durumda
+1 yılEğer gerçekten mutluysan ve iyi anlaşıyorsan gerçek aşkı buldum diyorsan güvenini sarsacak bir davranışı olmamışsa aileni dinleme derim sonuçta ilişki senin ilişkin ve mutlu olması gereken sensin ailen seni anlamıyorsa ve baskılara devam ediyorsa sana bir çözün yolu sunmuyor ve engel koyutorsa kaç derim pişman olmaktansa bir süre düşün ve emin ol gerçi ailen benim ailem gibi kaçarsan affettmem diye tahtid edip baskı yapıyorsa ona göre bir karar ver geri dönüşü olmaz seni yarı yolda bırakmaması değer vermesi önemli bana muhtaç diye saygı duymayan ezen kişiler oluyor mesela hic değer vermediklerinden hic bir şey alıp yapmıyorlar her şeyle tek başına uğraşmak zorunda kalabiliyorlar desteksiz
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ailem baskı yapiyo ama sevgilim öyle dediğin gibi biri değil değer görüyorum ve mutluyum çok şükür ben kaçmayi kabul etsem dünden razı da işte ben aile rızası olmadan pek gitmek istemiyorum hiçbir şey imkansız değildir mantığı ile bakalım Allah sonumuzu hayr etsin ne diyim
- +1 yıl
Aile rızası tabii daha iyi olurda olmuyorsa da inat ediyorlarsa geriye tek seçenek kalıyor hayatındaki kararlar senin olmalı sevmediğin birisi ile olmaktansa
En İyi Cevaplar
Asla kaçma sakın !!! İnsan birşeyi ilk duyduğunda sert tepki verir. Sonra fikir doğruysa kabullenmeye başlar. Ailene bu süreyi vereceksin. Vazgeçeceksiniz değerlendirmeye razı geleceksiniz, ikinizde sabırlı olacaksınız. Ailene görüşmicem diceksin, görüşmiceksiniz de, sözünü tutacaksın. Kızımız bizi dinledi aklı 5 karış havada aşk sarhoşu değil diyecekler. Seni o zmn dinlemeye başlarlar. Aradan 1 hafta geçsin bırak konuyu açma bile. Sende aklını başına toplarsın bu sürede ! Sonra onlara "Ben siz mutsuzken mutlu olamam, ailemin sözünü çiğneyemem, ama onu da seviyorum, onsuzken de mutlu olamıyorum, napacam bilmiyorum, çok mutsuzum, hayat neşem yok oldu" diceksin. Ve ailene durumu birlikte objektif değerlendirelim, gerginlik olmadan artısını eksisini konuşalım diceksin. Ve gerçekten de o genci sen dahil objektif değerlendireceksiniz ailenle birlikte. Başkasını sevme ihtimalin var mı, o genç baba eş olur mu, o sorumluluğu var mı, fevri mi, yaşın geçiyor mu.. tüm konuları ailenle konuşacaksın. Aşk sarhoşluğu erkeğin bir dayağına bakar 1 bıçak darbesinde seninde aileninde hayatını söndürmesine bakar. Hepinizi mezara ve hapise koyar. Hergün haberde kaçan kadınların sonunu izliyoruz. Aklını başına topla! Genç düzgünse değerlendirmeden artılar fazla çıkar sizde evlenirsiniz. Yok değilse ailene kulak ver. Babanı katil anneni yaşayan ölü kendini mezara götüren kapıyı kapat. Kadın cinayetleri izlemekten bıktık serserilerden uzak durun.
21 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yıl27 yaşında kendi kararlarını verebilecek bir yetişkinsin. Bu yaşta telefonunu almana izin bile vermemelisin. Hiç kimse sana çocuk muamelesi yapamaz. Ayrıca erkek arkadaşının geçmişi kötü ama şimdi iyi birisi ise bunu anlatmalısın ve tanıştırmalısın.
04 Yorumla
Soran+1 yılBu dediklerinin hepsinin farkındayım annemler de saçma buldu babamın bu yaptığını ama bir sey demediler babama. Anlatıyorum anneme zaten ama dinlemiyo taniyolar zaten az çok. İş yerlerimiz yan yana ben ailemle çalışıyorum o da babası ile
Soran+1 yılEvet yani şu an hiçbir sorun yok evinden işine isineden evine gidiyo. 7/24 telefondayiz ya da görüntülü de zaten her saniyesini biliyorum ama bunu anlatamıyorum kimseye kafayı yemek üzereyim
Soran+1 yılYemeden içmeden kesildim lokma koyamıyorum ağzıma çaresizlik çok kötü bir şey ya. Bu yaşımda yaşadığım seylere bak şu an benim çeyiz hazırlayıp ev duzmem gerekirken yaptığım şeylerr bak
- +1 yıl
Erkek arkadaşını yakından tanısalar önyargıları kırılır aslında. Bir şekilde bir araya getirmek için uğraşmalısın.
+1 yılAileler hep haklıdır. Duyduklarından ötürü öyle düşünüyor olabilirler ama yo diyorlarsa senin için. Kaçma gibi bir şeyi de asla düşünme ailenin gözünde daha kötü duruma düşersin.. Hakkında hayırlısı olsun 💖
12 Yorumla
Soran+1 yılRizalarini almak için çabalıyorum zaten tek isteğim bu. Amin teşekkürler
- +1 yıl
Çocuğu da al yanına oturup adam gibi konuşun. Bol bol dua et
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Aileniz neden vermiyor? Sebebi ne? Sevgiliniz gençken küçükken ne yapmış? Nasıl ortamı varmış ki?
Detaylar nedenler sebepler önemlidir..
İki tarafında gönlünü yapamazsınız. İkna etmek diye bir şey yoktur, söz konusu dahi olamaz!
Allah bir kapı açar demek de doğru değildir..
Allah haram bir şey için kapı açmaz..
Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve ızdırari kaderdir. Izdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur. İhtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır. Cüzi irade de denir. Evlilik ilişki cüzi irade ihtiyari kaderdir...
Ona güveniyorsan kaçabilirsin. Kuzen kaçırdı abim kaçırdı kuzenin kardeşi kaçırdı, kaçmak suç değildir, kötü değildir...
Seven sevdiğinin yanında durur, durmalıdır ailesinin değil!
Çözüm belli ne yapacağını yapabilceğini kendin de biliyorsun ancak işine gelmiyor!
Hem ayranım dökülmesin hem de yoğurdum ekşimesin yok! 😅26 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim hanfendi sizin güzelliğiniz. Ben içimden geldiği gibi gelişi güzel yazdım.
Ama bu böyledir ikisi birden olmaz mızıkçılık kötüdür - +1 yıl
Hanfendi iki tarafında gönlünü yapmak olmaz böyle bir şey yok
Mesela ben kızımı evlendirmek istemediğim izin vermediğim biri ile evlenemez ya kaçar gider ya da yanımızda kalır bazı kişiler ikna edilmez
He benim başıma gelse kız arkadaşımı ailesini ikna etmesi için beklemem
Hayat kısa zaman su misali akıp gidiyor vakit nakittir
Görünen köy misali yok gerek kılavuza
Kaçmak da mantıklıdır
Abilerim kaçırdı kuzen kaçırdı bende kaçırabilirim ailesi vermezse ne var bunda hepsi de ailecek barıştı hatta abimin düğününe kız tarafı iki otobüs ile geldiler 😅 - +1 yıl
EyvAllah
Anne babanın rızası çok önemli burada kimseyi dinleme bu yaşta izin almaya ihtiyacın yok diyenleri asla dinleme sevgilin seni seviyorsa ailesini alır seni istemeye gelir vermezlerse tekrar gelir seni sonuna kadar bekler hiç vazgeçmez sende onu beklersin eğer hakkında hayırlıysa bir şekilde evlenirsiniz ailende belki zamanla ikna olur tekrar söylemek istiyorum sakın kaçarak evlenmeyi düşünme güvendiğin sevdiğin adam seni ortada bırakırsa kimsenin umrumda olmayacaksın ve ailenle bir daha eskisi gibi olmayacaksın ne kadar iyi olsanızda eskisi gibi olmayacak emin ol.
238 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun haklisin her kelimende nasipse döner gelir demişler. O da ben de birbirimizi bekliyoruz zaten her şeye rağmen beraberiz. Yani yaşımız belli çocuk değiliz artık heves olacak şeyler değil artık aramızdaki. Hayırlısı diyip bekliyoruz işte
Soran+1 yıl@arslansss insallah amin. Peki sana bir şey sormak istiyorum müsadenle bu gidişat ile alakalı
Soran+1 yılBiliyorum benimdr korkum o şekilde olmak zaten çünkü kaçarak evlenirsem anne baba bedduasi ile evlenmiş olacağım mutlu olmam pek olağan gorunmuyo umarım rizalarini alirim bir sekidle
Soran+1 yıl@arslansss benim sorum şu size
Biz yan yana iş yerlerinde çalışıyoruz. Babası istemek için gelmek istese şu an babam iş yerinde kapıdan sokmaz büyük ihtimalle. Bu durumda benim aileme söylemem gerekrcek beni istemeye gelmek istiyolar diye ama bu durumda görüştüğüm ortaya çıkacak her şey daha kotu olacak. Bu gidişat nasıl olmalı, nasıl oluyo yani telefinla falan mı olur. Hiç bilmiyorum bu durumları annesi annemi mi arasa sizce en doğrusu nasıl olur
Soran+1 yıl@arslansss yani sevgilimle aynı meydanda yanyana olan iki binada ayrı işlerde çalışıyoruz.
Soran+1 yılBabasi da aynı sekilde. Bende ailemle çalışıyorum babam ve abimle. Babası gelse konuşmaya bizim iş yerine babam içeri sokmaz adamı konuşmasına izin vermeyebilir yani. Ne yapacaklarını tam kestiremiyorum
- +1 yıl
Ha babam beni Bi daha işe göndermez diyorsun.
Ya illa senin demen önemli değil. Eğer ailesi sana tamam diyorsa, Bi aracı da gönderebilir annesi annenin yanına, ya da en temizi eğer birbirlerini tanıyorlarsa, anneni arasın kızınızı istemeye geleceğiz desin. Aracı işleri biraz sıkıntılı.
Soran+1 yıl@arslansss evet annesi beni çok seviyo baya üzüldü hatta bu olaylara konusuyoruz arada annesiyle. Babası da öyle her şeye rağmen hala selam verir hal hatır sorar çok tatlı insanlar. Onların korkusu sadece tatsızlık çıkması. Tatsızlık çıksin istemiyorlar her aile gibi
Soran+1 yıl@arslansss yani her şey yapabilirler işi falan bilmiyorumm da
Soran+1 yıl@arslansss doğru söylüyorsun en mantıklısı annem olur büyük ihtimalle
Soran+1 yıl@arslansss hayır hiçbir sıkıntı yok aileler arasında
Soran+1 yılBabama gelip saçma sapan konusmasalardi şu an nisanliydik zaten.
Soran+1 yıl@arslansss eskiden arkadaş ortamlari kötüymüş kötü aliskanliklari varmış. Adamın biri geldi senin kızı gördüm su oğlanla falan sevgililer demiş. Sevgilimi kotulemis baya
Soran+1 yılBu konular yüzünden dusman oldular birden bire
Soran+1 yıl@arslansss hayır yok eskiden herkesin hataları vardir bu da öyle bir şey. Eski eskide kaldı yani şu an o tarz bir şeyi yok.
Soran+1 yıl@arslansss evet şerefsizlik yaptı ama bunu ispatlayamiyoruz bire bin katıp anlatmış öyle böyle degil. Elimiz kolumuz bağlı yani çaresiz durumdayız. Bir adam yüzünden bütün hayallerimiz suya düştü. Adam babamla konuşmaya gelmeden 2 gün önce istemeye geleceklerini söylemişti bana 1 hafta sonra istemeye geleceklerdi ama daha bizimkilere haberi gelmeden bu adam çıktı ortaya her şey mahvoldu
Soran+1 yıl@arslansss arasın aramasına da arayıp nasıl ikna edecek ki onu bilmiyoruz ne soylicek yani o konu da sıkıntımız var yoksa aramak kolay iş
Soran+1 yıl@arslansss amin sağolasın dua edersen benim için sevinirim :)
Soran+1 yıl@arslansss Bana en büyük yardimin dua etmek olur
Soran+1 yıl@arslansss seninde Allah gönlüne göre versin tüm dualarimda senide unutmicam merak etme
Soran+1 yıl@arslansss amin hepimizden. Sende öyle
+1 yılÇocuk çıksın gelsin ailesiyle senin ailenle konuşsunlar. Bikac babanın sozunu dinleyecegi guvenilir birileri de bulup babanız gozunde yıkılan imajı yerine koysunlar. Senin de ne kadar istediğini ce üzüldüğünü girunce ikna olur. Şimdi çocuğu güvensiz gördükleri için istemiyorlar sana zarar gelsin istemiyorlar. Önce o güven geri gelecek sonra baban razı olur
00 YorumlaAile vermiyorsa bi bak neden istemiyorlar. Gerçekten geçerli bi sebepleri var mı yoksa başkalarının lafıyla mı ilerliyorlar evet aile önemli ama ölçüp biçen sen olacaksın. Hepsini geçtim gel kaçalım diyen adamdan zaten olmaz.
13 Yorumla
Soran+1 yılBaşkalarının lafı ile ilerliyolar. Gel kaçalım demesinin sebebi çabalarımızın boşa cikmasi ve çaresiz kalmamız her yolu denedik hemen jemen bir kac tane kaldı onlarda olmazsa kaçalım diyo artık hani yapacak bor şey yok gibi. Yani hiçbir şey yapmadan çaba göstermeden gel kaçalım demiyo öyle olsa bende kabul etmem zaten. Bir cok detay olay ve konu var aralarda aslında burada yüzeysel yazıyorum açıkçası mecburen
Soran+1 yılÖyle yapmaya gayret ediyorum. Dediğin gibi bu durumda ince düşünmek aşırı önemli ve mecburi
Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Bence kaçın ama başınıza kötü bir şey gelmemesi adına klasik yöntemlerden de uzak durun. En azından riski düşürmek için sevgilin ve sen farklı ülkelere kaçın, örneğin sen yeni zelanda sevgilin ise kamerunda yaşamını sürdürsün.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba bu şekilde vaka ile çok fazla müşterimle diyalog halindeyim size manevi olarak gerek bakımlar gerek işlemler yaparak istediğinizin olmasını sağlayabilirim.
010 Yorumla
Soran+1 yılNasıl işlemler onlar
- +1 yıl
olumlama işlemlerim ve şifalandırma işlemlerim her şey istediğiniz gibi şekillenebilirim Allahın esmaları boş yere inmemiştir duaların gücüne inan lütfen
Soran+1 yılBen kendim dua ediyorum kabul olursa olur zaten teşekkür ederim sizin tarzınız şeylerle ilgilenmiyorum
- +1 yıl
Sizin tarzınız dediğiniz Allahın ayetleri siz başka bir yere dua ediyorsunuz sanırım :D
Soran+1 yılAllah'ın ayetleri hepimizin diyorum başkasının Allah'ın ayetlerini benim için para karşılığı okumasına ihtiyacım yok diyorum.
Soran+1 yılİyi bir şey yapiyo olsaydiniz zaten burada paylaşılanlari kovalayıp ilk yorum yapan kişi olmazdiniz
- +1 yıl
ben para aldığımı nerede söyledim? İç dünyanızda kim bilir neler yaşıyorsunuz çevrenize sabırlar.
- +1 yıl
Bu sizi neden alakadar etti? Ya da bu durumdan niçin rahatsız oldunuz?
Soran+1 yılBak işine arkadaşım lütfen derdim. basimdan aşkın zaten cidden. Allah kabul etsin dualarini bak yoluna nolur hadi
- +1 yıl
Bu kafayla daha ne dertler edinirsin sen geçmiş olsun
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 27 yaşındasın bu kadar ailenin dediğine tutulma artık kendi kararını kendin vermelisin, ayrıca sevgilin olan kişi ailenin kararını değiştirebilir, gelip onlarla konuşmalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ailedne ykaınoldugunuz birş var mı yengeniz halanız teyzeniz vs biriyle konuşun içinizi açın oda annenizle konulsun ailenin mihenk taşı annelerdir onlar kabuk ederse babalarda kabul eder
00 Yorumla
+1 yılGerçekten seviyorsan oda seni seviyorsa kaçırır seni canım ama asla sen ona kendin kaçma o kaçırsın seni
03 Yorumla
Soran+1 yılO beni kaçırır zaten fikir ondan çıktı benden değil
- +1 yıl
Sevindim canım hayatında mutluluklar dilerim
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılSöyle gelsinler sevgilin olan kişiye ailen ile ciddi ise görüşmeye. Sadece şimdilik ailen ile tanışın. Sonra zaten uygun görürlerse izdivaç için gene gelir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Biraz sabır göster kaçma gerekirse sevgilin gelsin ailenle yüzyüze konuşsun 28 yaşında çocuk değil ya
03 Yorumla
Soran+1 yılOnu da düşündük soyluyo zaten kendisini de Yani ailemin yanında çalışıyorum o da yan taraftaki iş yerinde zaten ama yüzüne bile bakmiyolar iş yerine bile sokmaz babam büyük ihtimalle
Soran+1 yılÖyle tabiki ama bu sfer bana hayatı zindan ediyolar evde. Durmasının sebebi de bu zaten.
maalesef aile rizasi olmadan zor. Ailenin rızası olmadan bir evlilik yapmayın yorulursunuz sevgi herşeye yetmez
10 Yorumla
+1 yılAllah yardımcınız olsun dua et hakkında hayırlısı olsun
06 Yorumla
Soran+1 yılAmin dua etmediğim. bir dakika bile yok zaten
- +1 yıl
Sapret bekle ve dua et ailen rızası al
Soran+1 yılBende onun için cabalayip uğraşıyorum yoksa çoktan kaçmıştım ama ailemin rızası olmadan olmasini istemiyorum
- +1 yıl
Evde bakara suresi oku ya da dinle ev halkına iyi gelir dua et mevlana derki bir şey nasipse el getirir Yel getirir Sel getirir Nasipte yoksa El götürür Yel götürür Sel götürür
Soran+1 yılTeşekkür ederim bu akşam okucam mutlaka ne güzel demiş Mevlana..
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah dua kaderi değiştirir bol dua et selam ve dua ile
Çocukluğunda ne gibi ortamlarda bulunmuş? Alışmış kudurmuştan beterdir.
10 YorumlaEvden kaç sevgilinle nikah kıy... 😅 aklima bi bu geldi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnne babanın hayır duasını almadan kesinlikle bir şey yapma 👍 eşin olacak adamın sabrını ölçme imkan var.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende hayır dua için uğraşıyorum çabalıyorum zateb başka hiçbir gayem yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka kaç senelik sevgilin emin misin kaçıp pişman olma çocuğun aile büyükleri gelsin konuşsun önce iyice araya adam sokun
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıl olacak işte yakinda. Önce aile büyükleri gelecek zaten sonrası muamma
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocukluk döneminde yaptığı hatalar her neyse, sadece ondan dolayı olmadığını düşünüyorum belki de ailenin bildiği senin bilmek istemeyeceğin şeyler vardır.
10 Yorumla
+1 yılAllah bir yol açtı belki niye karalar bağlıyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah bir kapı tabiki açar mutlaka. Karalar baglamak değil bizimki aslında bir çıkar yol aramak yol yordam öğrenmek en ufak bir fikir alışverişinde bulunmak hani olur ya en ufak bir şey görürsün birden bir şey canlanır kafanda ve bir bakmışsın o bekleidigin kapı acilivermis...
- +1 yıl
o zaman yapacağın şey izleyeceğiniz yol belli
+1 yılselam kacsaniz sevgilin maddi imkanı nasıl ev iş araba durumu nasıl?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKaçın
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk belliki bir bkluğu varki ailen karşı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl27 yaşındasın ailenin iznine ihtiyacın yok
03 Yorumla
Soran+1 yılYani orası öyle tabiki ama öyle dediğin gibi kolayda olmuyo o işler bizde
Cevap sahibi+1 yılSizi bilemem adam düzgün değil ki ailen istemiyor
Soran+1 yılYani eskiden olmuş hataları her insan gibi ama şu an 7/24 beraberiz her anını biliyorum yeri geliyor görüntülü de beraber uyuyakaldigimiz bile oluyo. 1 kişinin saçma sapan abartmalarina ve süslemeli anlatımlarına inanıp yargiliyolar sadece. Konu sadece bu da değil aslında benim onunla gorustugumu başka birinden duymaları da onları sinirlendirdi o durumda var işin icinde karışık yani biraz durum , aile yapımız falan uzun hikaye
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaçma, sakinleşmelerini bekle
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet bizde onu bekliyoruz ama bu sürede konuştugumuzu bir sekilfe anlarlarsa her şey daha kotu olacak diye korkuyoruz
Cevap sahibi+1 yılÇok konuşmayın siz de
Ailesini falan göndersin ailenle görüşsünler
Ciddiyet olursa seninkiler verir
Soran+1 yılBabası geldi zaten abimle görüştü sonra tekrar o yolda gören adam babamla konuşmuş ne konuştuğunu bilmiyorum soylemiyolar. Babası bı daha dükkandan adım atmicak dedi babam. Yanyana calisiyoruz aynı meydanda iş yerlerimiz. babası sevgilim , benim ailem ve ben. Ciddi olduklarını söyledi zaten babası. Ama o an ki sinirle durumlarla alakalı pek takmadilar
Soran+1 yılŞuanda da babası adım atmaz yani atsa bile kovma ihtimali var bizimkilerin nasıl tepki verirler hic bilmiyorum o yüzden öyle bir duruma sokmak istemiyorum. babasini da kahrolurum çünkü
Cevap sahibi+1 yılAraya hatırlı birilerini soksunlar
Doğulusunuz galiba
Bizim buralarda olay böyle yürüyor çünkü
Batıda pek yok
Ne olursa olsun kaçma ama, ailenin başını öne eğdirme.
Soran+1 yılİzmirliyim ben annemde babamda göçmen
Doğu ile uzaktan yakından alakamız yok aslında sevgilim de göçmen. Evet hatırlı. birileri benimde aklıma geldi ama kimi dinlerler bilmiyorum şu an dusunuyorum kim olabilir diye. Tek amacım da ailemin rızasını almak zaten bunun için cabalayip uğraşıyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ah su aileler
00 Yorumla
+1 yılZorla güzellik olmaz
00 Yorumla
+1 yılKaç o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilenin bir bildiği vardır sen onları dinle
00 Yorumla
+1 yılkac gıt
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!